Csatlakozz te is!

A közösséghez


Neked mi a horoszkópod?

Mi a csillagjegyed? Jellemző rád? Hiszel benne?

Írd meg te is!


Történetíró verseny

Adott tíz szó, alkoss velük egy vagy akár több történetet! Nevezz!

Nevezési határidő: 2017.04.16.


Kedvenc énekes/együttes

Készíts portált a kedvencedről, nevezz, és nyerj!

Nevezési határidő: 2017.04.24.

Talányos
G-Pozitív
G-PORTÁL KRITIKA
[501-482] [481-462] [461-442] [441-422] [421-402] [401-382] [381-362] [361-342] [341-322] [321-302] [301-282] [281-262] [261-242] [241-222] [221-202] [201-182] [181-162] [161-142] [141-122] [121-102] [101-82] [81-62] [61-42] [41-22] [21-2] [1-1]

2017.03.07. 09:26 Idézet

Sziasztok!

Nem tudom, mi lenne a megfelelő hely az észrevételhez, ezért írom itt is.

1. Nagyon jó lenne, ha az egyszerű modulok működésének tulajdonságait globálisan be lehetne állítani.
Kifejtem: Rendkívűl idegörlő, amikor napi 20 cikket írok ki, és minden egyes cikknél külön-külön kell beállítanom ezeket. Pl: engedélyezem-e a hozzászólás. Ha engedélyezni szeretném, akkor ezt mind a 20 cikknél egyenként kell kipipálnom és elmentenem, ez botrányosan sokáig tart.

2. Modul cikkek szerkesztő cseréje
Kifejtem: Rendkívűl felhasználóellenes, időfaló fajta. Például egy JCE Editor sokkal hatékonyabb választás lenne. A jelenlegi elavult szerkesztő "kódnézetben" is szörnyű: még csak nem is tördeli a sorokat úgy, mint például egy egyszerű jegyzettömb, ami már önmagában is rendkívűl megnehezíti, különösen a kezdők számára a használatát.
Ha nem a kódnézetet használom: nem tartja az előzőleg használt beállításokat, pedig már egy "egyszerű" M. Word is tartja az előző műveletet, például: Ha beszíneztem egy mondatot vagy szót pirossal, akkor a következő szó, amit kijelölök, hogy beszínezem, az előtte használt, vagyis piros színt fogja alkalmazni. Ezzel szemben ez a szerkesztő újra megköveteli a színkód beállítását.

3. Kiegészítők, avagy cicomázók mentése, módosítása
Kifejtem: Szintén maga a szerkesztő rejti a legnagyobb problémát. Ha elmentek egy cikket kódnézetben, majd megnyitom azt újra, akkor nem a kódnézetben nyitja azt meg újra, pedig ez egy megoldása lenne annak, hogy a különböző portál díszítő elemek ne állítódjanak el az elmentésüket követő módosítás után. Kivétel nélkül a portál minden díszítő eleme csak egyetlen alkalommal írható, illeszthető be, ez pedig a legelső alkalommal van. Ha példul egy "mozóképek" modult varázsolok a portálomra, elmentem, majd ismételten megnyitom a modult, akkor a modul nem fog már működni még akkor sem, ha nem csináltam benne semmi módosítást, csupán a mentésre mentem rá, ha csak nem teljesen nulláról kezdem írni újra a cikket, illetve ha mentés nélkül lépek ki. Tehát a GPortál szerkesztője éppen a szerkesztésre alkalmatlan szerkesztő.


2016.10.26. 12:12 Idézet

A forráskóddal beszúrt HTML5 YouTube-videók nem jelennek meg.


2016.08.27. 23:10 Idézet
Ánizs

Még valami: Most nézem, hogy a labdarugas.gportal.hu teljesen üres, még a bejelentkezés modul sem látható. Még a labdarugas.gportal.hu/belepes aloldalon sem jelenik meg a bejelentkezés modul. Miért van ez? Ez valamiféle bug?


2016.08.27. 23:04 Idézet
Ánizs

Hali!

Lehetne-e valamit csinálni a   penz.gportal.hu oldallal? Nincs tartalom azon a portálon és átirányít egy nem G-Portál oldalra. Szerintem ennek semmi értelme és destruktív, mert elfoglalja mások elől a hasznos domaineket.


2015.08.18. 10:21 Idézet
orchiq

valaki tud segíteni? Barionnal töltöttem volna fel a kredtijeim a barionról levonta de nem került fel az oldalamra a vásárolt kreditjeim és emailt se kaptam a gp-től meg semmi 

valaki segítene _? mert jól jönnének a kreditjeim...


2015.03.09. 11:02 Idézet

gayana18: Amennyiben olyan portálról van szó, ami nem illik az adott kategóriába, bejelentés esetén azonnal át szoktuk helyezni a témának megfelelő listába. A "valójában semmi nincs, mind ugyanolyan" informácóval sajnos nem tudok mit kezdeni, nem tudom, pontosan mely oldalakra gondolsz, és ténylegesen milyenek is azok az oldalak, amelyekről írsz.

Nem láttam még olyan portált, ami vírust, kémprogramot terjeszt, ezek feltételezések vagy tényleg találkoztál velük? Ha utóbbi, akkor kérlek, mielőbb írj levelet a webmester@gportal.hu címre. Köszi!

Mindig minden bejelentéssel foglalkozunk, s amennyiben az eset intézkedést igényel, mindig megtesszük a szükséges lépéseket.


2015.03.08. 12:32 Idézet
gayana18

Nekem az nem tetszik, hogy becsapós módon, néhány témában olyan oldalak vannak az élen, amiken valójában szinte semmi nincsen, mind ugyan olyan, ugyan az az ember szerkeszti, és egyik napról a másikra tűnik fel az első helyeken. Szinte minden nap felnézek a portálok listájára, és tudom hol melyik portál volt eddig az első 5-ben, így feltűnik, ha valamelyik hirtelen lesz "népszerű".

Miért lehetséges hogy ilyen kamu oldalak létezzenek, akár vírusokat, kémprogramokat terjesszenek, különböző reklámoldalakat dobjanak be?

Ha jelzik az ilyen oldalt, azt miért nem lehet azonnali hatállyal törölni? Kezdem azt érezni, hogy ilyen kamu oldalakkal van tele a Gportál, és sok régi hívet veszít így az oldal!


2015.02.11. 14:08 Idézet

Szia Miyuki!

Ha egy már létező, de inaktívnak tűnő portált szeretne valaki szerkeszteni, nincs más dolga, mint írni egy e-mailt a webmester@gportal.hu címre a létrehozni kívánt portál címével, s ha valóban inaktív, akkor töröljük, így a cím felszababul.


2015.02.11. 13:59 Idézet

Sziasztok :)

Nem tudom, hogy ezt ide, vagy az ötletládába kellene e írnom, de elnézést, ha a másik részre tartozna. 

Egy olyan dolgot vettem észre, vagys pontosabban tapasztaltam, hogy lassan elfogy minden értelmes webcím. Nem az, hogy nem lehet újakat létrehozni, de ha van például egy anime cím, pl Sailor Moon, akkor annak már szinte az összes lehetséges változata el lett használva. Viszont az oldalak 90%-a már 4-5-6-7 éve bezárt. Hamarosan nem lehetne egy olyan karbantartást csinálni, hogy a már pl 3-4 éve megszűnt oldalakat törölni, így újra kilehetne adni a címeket. Rengeteg ilyen oldal van. Tudom, ez rontaná a statisztikát, és kevesebb oldal lenne létrehozva, de így fel tudnánk használni olyan oldalcímeket, amikre mégis csak könyebb rátalálni.


2015.01.20. 15:37 Idézet

Emma: A Szerkesztő ajánlatánál is tapasztaltam már, hogy valaki a kedvencének megadja a maximális csillagot, a többieknek pedig szándékosan a legkevesebbet. Ezenkívül ugyanúgy számítana a látogatottság, hisz minél több ismerőst, látogatót tudsz rávenni a szavazásra, annál előrébb kerülhetnél. Érdekes is lehetne ez a pontozós toplista, de attól tartok, több problémát, vitát szülne, mint amennyi pozitívummal járna. Ha ihletet kapsz további ötleteléshez, dobd be az Ötletládába: LINK


2015.01.13. 19:49 Idézet
Emma

Az sem gond, ha ez a két bejegyzést törlitek, mert ha egy ilyen egyén olvassa, akkor ebből is erőt merít. - Egyetértek, így is tettem, SU.

Kipattant a fejemből egy ötlet, ami bizonyára hülyeség és nem megvalósítható. Azért leírom, hátha. Sokszor olvasom, hogy a portálok nem megfelelő helyen vannak a "ranglistán", mert a látogatók száma nem a minőséget jelenti. Működhetne egy olyan, mint a szerkesztő ajánlatában, pontozás alapján lenne a lista. Lehet ennyi oldalnál ez nem kivitelezhető, az tény viszont, hogy sokszor a "siker" miatt bántják a szerkesztőket.


2014.05.26. 20:20 Idézet

Hirdetések a G-Portálos weboldalakon a portál tetején és a portál alján találhatóak. Chatből kivettem, hogy te a Cotmin féle hirdetésekre panaszkodsz, ami G-Portálon nincsen. A portál tetején található banner, és a portál alján található Origo banner helyezkedik el csak a portálokon, és ezzel ki is fújt a mi részünkről.

Cotmin féle hirdetésrendszer egyfajta vírus, ami a böngészőbe beépülve számos hirdetést helyez el a weboldalakon. Ennek eltávolításáról a Google -ben részletesen olvashatsz. 

 


2014.05.26 19:01
Dollium

„ MENNYI MÁR A HIRDETÉS AZ OLDALAKON?! Undorító. Miért csináljátok ezt? Éppen ez volt annyira jó a G-Portálban, hogy akik nem rendelik magukat halommá kreditekkel azoknak sem hemzseg a portáljuk hirdetésektől, de most. Ráadásul olyan lehetetlen helyeken és olyan méretekben, hogy ez már undorító. Értem, hogy minden bizonnyal így sem fog csökkenni a G-Polgárok száma, de én biztosan itt hagyom, mert elszomorít, hogy a rengeteg jó új dolog és újdonság mellett a lehető legrosszabb negatívummal is számolni kell a portálom szerkesztésénél. Nagyon beletud rondítani a hirdetés a portál küllemébe, sajnos :/ Biztos nem hat meg titeket, hogy most egy ember szóvá teszi ezt "hűha", de szeretném ha tudnátok, hogy a G-Portál is kezd a külföldi tele reklámozott halom-portál rendszerek közé tartozni ha így tele lesznek az oldalak zsúfolva reklámokkal :/ Inkább lenne ismét fizetős a portál létrehozása akkor egyszer kifizetem, de ne legyen ennyi hirdetés és havonta fizethetem a mentesítését.


2014.05.26. 19:01 Idézet
Dollium

MENNYI MÁR A HIRDETÉS AZ OLDALAKON?! Undorító. Miért csináljátok ezt? Éppen ez volt annyira jó a G-Portálban, hogy akik nem rendelik magukat halommá kreditekkel azoknak sem hemzseg a portáljuk hirdetésektől, de most. Ráadásul olyan lehetetlen helyeken és olyan méretekben, hogy ez már undorító. Értem, hogy minden bizonnyal így sem fog csökkenni a G-Polgárok száma, de én biztosan itt hagyom, mert elszomorít, hogy a rengeteg jó új dolog és újdonság mellett a lehető legrosszabb negatívummal is számolni kell a portálom szerkesztésénél. Nagyon beletud rondítani a hirdetés a portál küllemébe, sajnos :/ Biztos nem hat meg titeket, hogy most egy ember szóvá teszi ezt "hűha", de szeretném ha tudnátok, hogy a G-Portál is kezd a külföldi tele reklámozott halom-portál rendszerek közé tartozni ha így tele lesznek az oldalak zsúfolva reklámokkal :/ Inkább lenne ismét fizetős a portál létrehozása akkor egyszer kifizetem, de ne legyen ennyi hirdetés és havonta fizethetem a mentesítését.


2014.02.24. 16:52 Idézet

Noname: ezt az előző hozzászólás alapján is gyanítottam, de ahhoz, hogy meg tudjuk nézni, mi lehet a gond, kellene a hibás fórum elérhetősége is :)


2014.02.24. 15:40 Idézet
Noname

Na, a szóismétlés megy nálam... (nem tudok magyarázni). :D Az utóbbi elég sokszor előfordult, azóta az új fórumon törekszek arra, hogy ne írja ki ezt, ha témát vagy hozzászólást törlök. :) Konkrétan ezt írta ki:

 25 |  4294966577 |  2013.09.30. név


2014.02.24. 15:16 Idézet

Noname: A fórum egészének reformjára lenne szükség, reméljük,  a jövőben ez is megvalósul. Az ötletládába (link) írd be nyugodtan azokat a funkciókat, amiket szívesen látnál viszont a fórumon. Ha van olyan fórum, aminek a felépítése, funkciói tetszenek, azt is linkelheted. Az utolsó pontról pedig kérlek, dobj egy mailt nekem, a problémás fórum modul linkjével együtt, s utánanézünk (nem kellene ilyet produkálnia).


2014.02.24. 15:05 Idézet
Noname

Ez egyben fejlesztéskövetelés és panaszolás (nem tudtam a kettő között dönteni, hogy végül is hova írjak, ezért ide írtam... mint látható). Nos, nekem a mostani nagy problémám, vagyis inkább nagymértékű újdonságra vágyok a gportál fórum terén. Ami jó, hogy be lehet szúrni képet, a szöveget mellé lehet tenni stb. Viszont sok rosszat is tapasztalok:

·         Meg van szabva a szavak mennyisége, ami nem igazán tetszik, mivel ha elérem a maximálisat és elküldöm, akkor elveszik a vége és ha nem másoltam ki, akkor szép szóval cseszhetem az egészet. Nos, ez az egyik problémám, a másik…

·         hogy miért nem lehet témán belüli témát nyitni? Jó, ez most hülyén hangzik, de van pár „fő” téma és azokon belül lehet nyitni többet. Nekem ezzel az a problémám, hogy én a „mellék” témába is akarok nyitni, szóval gyakorlatilag szét akarom ágaztatni a témákat. Szóval: főtémán belül nyitok valami másikat és én azon belülre is akarok. Na, és ez nem lehetséges. :D

·         Ha kitörlöm pl. az 54 –es hozzászólást, akkor nem javítja ki az egészet, hanem az 53 és 55 között nincs semmi. Tehát nem ugranak a számok, maradnak, sehol sem javítja. Ezzel még nem is lenne probléma, ha nem bolondulna meg teljesen a fórum és nem adná ki azt, hogy 44442545466 hozzászólás van az egyik témánál. :D Ez már eléggé idegesítő.

+ nem lehetne valami újdonságokat bevezetni? Most így konkrétan nincs ötletem, de kezd unalmassá válni a fórum. :C Gondoltam feldobom, ha már mindenbe fejlesztettetek, még ha egy kicsit is.


2014.01.25. 21:06 Idézet

Ha van bővítmény Operában, akkor az okozhatja a folyamatos kidobálást. Vagy törölj minden sütit, és utána próbáld meg. Más böngészőben jó?


2014.01.23 20:43
Togame

„ Javítom magam: http://www.t-fanfic.gportal.hu


2014.01.23. 20:43 Idézet

Javítom magam: http://www.t-fanfic.gportal.hu


2014.01.23. 20:43 Idézet

Újra megnéztem, hogy mi is okozhatja valójában ezt a hibát, ha böngészőben átlépek egy másik oldalra (pl külön meg van nyitva a Google és a portál, átlépek Google-re, akkor kijelentkezik a gportal.gportal.hu-ról és a portálomról is, lehet, hogy az Opera okozza? :/)
Bár nem tudom, eddig semmi ilyen probléma nem fordult elő. A portálom neve: togame-ff.gportal.hu


[501-482] [481-462] [461-442] [441-422] [421-402] [401-382] [381-362] [361-342] [341-322] [321-302] [301-282] [281-262] [261-242] [241-222] [221-202] [201-182] [181-162] [161-142] [141-122] [121-102] [101-82] [81-62] [61-42] [41-22] [21-2] [1-1]

 
 
HÉT KÉPE

Küldj be Te is képet! >>>

 
TÁRSALGÓ
 
HÍRFOLYAM
Friss hozzászólások
 
SZAVAZÁS
Melyik a kedvenc minijátékod?

Tippjáték
Kakukktojás
Képkirakó
Öt eltérés
Gondoltam egy...
Kommentelős
Kreditkereső
Mindet szeretem!
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
TÁMOGATÓK

AndreaSerlegBolt
UIP Duna Nemzetközi FIlm Kft
Horgolt Csoda
Moments