Csatlakozz te is!

A közösséghez

 
 

Írj a Télapónak!

Télapó itt van, hó a subája, Jég a cipője, leng a szakálla... és levéllel érkezett! Olvasd el!


Hamarosan... :)

Mit szeretnétek? Képet szerkeszteni? Fotózni? Új portált építeni? Kommenteljetek versenyekről is!

G-PORTÁL KRITIKA
[510-491] [490-471] [470-451] [450-431] [430-411] [410-391] [390-371] [370-351] [350-331] [330-311] [310-291] [290-271] [270-251] [250-231] [230-211] [210-191] [190-171] [170-151] [150-131] [130-111] [110-91] [90-71] [70-51] [50-31] [30-11] [10-1]

2009.01.17. 23:55 Idézet
King

Igen és ráadásul oylanokhoz járnak 1000-ren akiknél semmiylen szép HTML design nicns, ez enm baj, csak az h szar  atartalom is..némelyiknél :S


2009.01.17. 21:36 Idézet
Lisa
Igen. akármilyen szép egy oldal, szerintem semmi szükség 100-300 látogatónál többre. hiszen vannak akik csak "átsétálnak" rajta. az igazi látogatók, akik aktívak, az a 100-300 látgatóból kb. 50. és lehet, hogy azokat az oldalakt kéne inkább kitenni, amik egyre tartalmasabbak, frissek. mert mindenkinek kell egy kis kezdőlökés a forgalmas portálhoz...

2009.01.17. 20:46 Idézet
King

Én is hozzászolnék...Lisa szerintem FÉLIG igazad van :$ Nem akarom hogy elítáljetek emiatt,de szerintem is igaz, hogy vannak annyira szép és yoo lapok...AZ egyik barátnőmék 5 hétig irtam hetente 2x a gp szerkesztoségnek, hogy kerüljenek ki: Egyedi design,több mint 120 modul,Extrák SK cuccok és nem kerültek ki :S És emiatt bezárt a honlapuk, mert külföldiek voltak és máshogy nem volt lehetőségük hirdetni, csak rk-ba ugy meg alig mentek....

Másfelöl pedig azért nincs igazad, mert azért tényleg annyira abszurd,hogy vagy 100000 levelet kapnak (na yoo napi 200 tuti emgvan) amit uncsi végig olvasni.Belépsz a táradba és látod: beérkezett levelek: 250....A felét kitörlöd mert nem érdekel, nekik végig kell olvasniuk, válaszüzenetet küldeni midnen lapot alaposan megvizsgálni és dönteni ez nem könnyű...

Ugyanakkor a témaválasztásban is melletted állok Lisa, ugyanis...Elég unalmas már: Bejött az Alkonyat a slágerek közé és...Most midnen héten ők vannak kint...+ Ashley Zac és Vanessa Baby-ke...Amik má uncsikák...Ja meg a Narutos balfaszságok...Az sem éppen a csúcspont.Ok érdekel valakit, de akkoris UNCSIII....Az említett barátnőméknak MSN-es honlapjuk volt...Mindenkti érdekelt volna, mert ismerettségerjesztő témájú...de ugye megszüntették emiatt....Az emg csak ráadás, hogy tényleg amikor kitesznek egy olyat a gp főoldalára ahol eleve 800 az átlag (lásd: brianvanholt.gp 2x volt kitn vagy 3x és most 1000 feletti az átlaga, anno én is irtam a saját lapommalé ahol 30 volt az átlag és több mitn 70 modult eva longoriárol és szép design soksak szerint,d e nem tettek ki....Briant emg igen... ami szerintem béna oldal :$)

Glitterek midnenütt,szar design,menüs elrendezés Esther a múlt évszázad honlapját épiti ki...És még sikres is :S

Üdv King


2009.01.17. 12:07 Idézet
Figi
Greta mond valamit :). 1 Héten rengeteg szerkesztő küld be levelett, hogy kikerüljön az oldala. Sőőt, ha a webmesternwek napi 50-100-150 levél érkezik, akkor a szerkesztőségbe kb. menny megy? Rengeteg.. És abból a rengetegből csak 5 kerülhet ki.. Nem csoda, ha xy -szor beküldesz levelet, és nem kerültél ki.

2009.01.17. 10:21 Idézet
Greta

Lisa! Eléggé értelmetlen dolgokat írtál itt le. Protekció itt NINCS! Az én régi,2 évvel ezelőtt szerkesztett avrilos portálom , kb.13x írtam,mire kikerültem. A lényeg itt az,hogy milyen gyakran van frissítés,a modulok tartalma stb... ÉS! volt nekem nem html-s portálom,(dollzos volt.xD) és kikerült.. látod? kikerülhet. írjon az üzenetbe rövid,TÖMÖR és lényegretörő ismertetőt a portálról stb... egyébként meg attól függetlenül , hogy én ismerem a webmestert, attól nem kerültem ki többször... :D multkor is írtam vagy 6x - 6 héten át - és nem sikerült. :D szóval,erről ennyit. erre én vagyok az élő bizonyíték.:)

Greta


2009.01.17. 07:11 Idézet

muszáj írnom, mert valótlan dolgokat is állítasz, Lisa. Nem mondom, hogy tömkelegével, de már igenis kerül ki olyan oldal, aminek az akkori designja (vagy lehet még a mostani is) csak egy választott stílus és egy feltöltött fejléc+háttérből állt. Volt ilyen valamilyen karácsonyi oldal is talán, ami nem igazán volt "html kinézetű", nomeg ételekről szóló is. Szóval, az tény, hogy több esélye van egy jobban kinéző oldalnak, de az nem igaz, hogy nem volt kint, egyszerű oldal..
A helyesíráshiba alatt szerintem Figi nem arra gondolt, hogy van az egész oldalon kb. 5 hiba, vagy elírás.. hanem... mit magyarázok? Istenem.. nézz szét az oldalakon, és megérted.
Amúgy meg.. természetes, hogy az aktuális szép fiúkról és lányokról előbb kirakják az oldalt - hisz ez érdekli mostanában a fiatalokat - engem nem xD -, node.. pl. Madonna nem hiszem, hogy 1 évig reflektorfényben úszó emberke, ugyebár, mégis került már ki róla is portál ;).

Természetesen már én is láttam kint olyan oldalt, amit jómagam semmi pénzért nem raktam volna ki... de most ezellen mit lehet tenni? xD Most, ha minden nap ódákat írunk erről, akkor szerinted mi fog változni? =)

Na, megint hosszú lettem, wáh, indulnom kell.


2009.01.17. 00:44 Idézet
Yumi

Kedves Webmester!
Sajnos mér nem először fordult elő velem, ezért írok ^^
A G-Portal rendszerével hajnaltájban van valami, mert olyankor sosem kapcsolódik egyik oldalhoz sem, se a gportal.hu-hoz. Így minden, amit akkor akartam elmenteni, elveszik. Ráadásul, ha végre visszajön az oldal és el tudom menteni, akkor másnap sehol sem találom...
Miért van ez?


Szia!

Tudnál nekem pontosabb időpontot mondani, hogy mikor tapasztalod ezt?

webmester


2009.01.16. 21:40 Idézet
Dóri

hát igen,ezt én is utálom,hogy ha van valami új arc,akkor minden arról szól,és a régieket leszarják.mindenhol ez van. de mindegy,most nem tok mit tenni vele,úgyis ez lesz -.-" mellesleg nem annyira jó kikerülni,mert nő a látogatottság és akkor mivan?! szerintem nincs dicsőség abban,hogy már százmillióhuszonnyolcvankettőezerszázan megnézték a lapot,én tök jól meg vagyok azzal az 5 törzslátogatóval,meg néhány odalátogatóval a lapomomon. ha valaki meg akarja találni,rákeres :) gugli a barátod:D tuti,hogy ha annyira hirdetnék,jönne a sok ember és verné a nyálát,hogy fújdeszarittminden...irigységből vagy unalomból.na ilyen nem kell! jó,persze,biztos nektek megm indenkinek más nézőpontja van..
amúgy szerintem attól,hogy egy oldalon kéttszáz modul van,attól még nem biztos,hogy mind jó. inkább a minőség,mint a mennyiség - mondom ezt én. inkább írok sajátot,egyedit,hosszút,minthogy írogatok X nek a cipőfüzőjéről meg stb. de ez már nem idetartozik xD jaj de írhatnékom van,de nem,azértsem :PP köszi h meghallgattatok(vagynemXD)


2009.01.16. 21:21 Idézet
Lisa

Nem Liza a nevem, hanem Lisa. Na ezt tisztáztuk. Az unokahugomnak 2 éve van meg az oldala, rengeteg menüpont van. Lehet, hogy nem éppen a mai divatnak megfelelő HTML, de neki ilyen az ízlése. Ne mindig csak a HTML stílusú oldalakt tegék ki, hiszen lehet, hogy ott nincs annyi egyedi információ, mint egy "régebbi fajta" oldalon. A helyesírási hibákról pedig annyit, hogy még a webmester is vét, ezért nem tudom, miért vagytok így fennakadva a dolgon.
Beba: Látom nem érted... nekem nincs a G-portálon oldalam.
De kezdünk elkanyarodni a személyes életem felé... és Krisztának igaza volt, mert ugyanolyan témájú oldalak kerülnek a főoldalra... Minden második váltásnál a disney sztárocskák (akiket egy év múlva lehúzhatunk a klozeten) rajongói honlapjai kerülnek ki. Nem hiszem, hogy nincs más olyan oldal, ami szép, és más témájú, ill. még nem került ki....


2009.01.16. 21:01 Idézet
Figi

Azért én is idefirkantok valamit…

Szóval, szeretném tisztázni Liza ezt az apró félreértést. Elösször is, a Webmester nem tesz ki senkit a portálajánlóba, hisz ő nem tudja ezt megtenni, vagyis megtudja de, nem ő dönti el, hanem a szerkesztőség. Sőt, a webmester szerintem, megörülne plusz munkának még kiválasztani több száz oldal közül, hogy melyik kerüljön ki a Portálajánlóba.

Másodszor, egyszer küldtem én is a szerkesztőségbe levelet, hogy a Főoldalra kikerülhessek… És meglepetésként: Nem kerültem ki.

Egyébként kétlem, hogy a barátaid meg a húgod pont erről beszél, hogy nem kerültem ki megint a Portál ajánlóba. Nekem is van pár barátom, aki G-Portálozik, mégsem erről beszélnek… Nomeg, hogy így mondod, hogy nem került ki a tesód, vagy a barátod, vagy akárkid, ahhoz nekünk tudnunk kéne az oldal címét, hogy mondjunk is róla valamit, mért nem került ki. Ha most alig van valami az oldalon, akkor értelmetlen erről beszélni. Hisz olyan oldalakat nem tesznek ki, amiken 20 menüpont van, rengeteg helyesírási hiba, és minden ilyen apróság, akkor semmi értelme jelentkezni.


2009.01.16. 20:16 Idézet
Beba

Dóri, gondoltam szólok, hogyha nem jelentkezel, hiába vársz, csak akkor van esélyed ha jelentkezel/más jelentkezik a te oldaladdal.


2009.01.16. 19:50 Idézet
Dóri

Hy.bocs,de engem k*rvára nem érdekel más véleménye,a gp a legjobb! mellesleg gp meleltt énis tudok notepadban szerkeszteni,és szoktam is,csak nem publikus:) szal ennyi. neked nem tetszik,akkor szard má le! mennyél az extrához,és röhögjetek együtt a sok béna gp-sen -.-" az unokahúgod meg majdcsak kikerül,én se kerültem még ki,de nem is akarok,nem fogok írni nekik,talán kiraknak egyszer..ha megérdemlem. én eddig egyszer írtam nekik ez ügyben,mert egy emberkének szülinapjára ezt kértem<3 hát ennyi :) nálam jó a szerkesztő,de voltak már fura dolgok,mint pl. mikor hajnalban (4kor) szerkesztettem,és reggelre eltűnt:S na mindegy,szerintem ezek tűrhető dolgok. csáó


2009.01.16. 19:47 Idézet
Beba

Lisa szerintem pedig GP-s vagy, aki sosem került ki....én is jelentkeztem már jópárszor, nem kerültem ki, mégsem kezdek el itt alázni mindenkit, hiszen rengeteg munkájuk lehet a fejlesztőknek a g-portálban.
Nyalás?! Mit gondolsz, mik vagyunk, kutyák? Ez mindenkinek a véleménye. Neked is van, ez természetes, de elég furcsa...
Unokahúgodnak? Szánalmas kis mese....Valld be, hogy neked van oldalad, és mutasd....ha olyan jó lenne, kikerültél volna a főoldalra vagy a portálajánlóba....
Beba


2009.01.16. 18:55 Idézet
Lisa
Amit még elfelejtettem. Alex: Nekem nincs G-portálon oldalam, nem tudom, hányszorr kell még elmondanom, mert úgy látom, akik ide járnak, legtöbbjük nem tudja felfogni, hogy nekem a G-PORTÁLON NINCS OLDALAM! Nem is volt és nem is lesz.

2009.01.16. 17:44 Idézet
Lisa
Nem, nem vagyok g-portálos...az unokahúgom (aki mellesleg tíz éves) már rengetegszer jelentkezett a portálajánlóba, és mégsem tették ki sosem. Az oldalcímét nem árulom el, mivel nem tudom, ő szeretné-e, ha itt mindenki megtudná. Nem hat meg túlzottan, viszont ez az én egyéni véleményem. Neked is van, nekem is lehet.

2009.01.16. 16:59 Idézet

Most, hogy mondod WilsonCap, tényleg nincs rendben valami. Ma megnéztem mozzilában a portálom és a cikkeimnél valami fura dolog történt xD Egy üresség látszik a modul neve alatt, s csak jóval lentebb jelenik meg a tartalom :o. IE-ben teljesen jó, ezért sem vettem észre eddig... engem is érdekelne a probléma gyökere.


Mutass konkrét példát légyszi, hogy megnézzem!

Köszi,
webmester


2009.01.16. 16:23 Idézet
WilsonCap

Sziasztok!

Nekem az az észrevételem, hogy a szövegszerkesztő (épp amiben most is írok) sokszor az OK lenyomása után össze vissza keveri a dolgokat. Pl  a multok irtam 4 bekezdést. 2-t fekete, 2-t kék szinnel felváltva. Mikor lenyomtam az OK-t a kékeket alúlra, a feketéket felülre tette és 3x akkora közöket hagyott, mint amit beállítottam ráadásul minden vastag betű lett. Néha olyanokat szoktam mondani, hogy az csak na. A baj az hogy rendszeresen kavar össze vissza kiszámíthattalanul, sokat kínlódok. Pl a törlő gomb se mindíg törli a formázást és más gombok is vannak amik nem a logika szerint, vagy önkényese működnek. Sok példát tudnék mondani, ha akarod összeírom, nem tudom másnál is van-e ez? Ezzel együtt nagyon szeretem a gportalt, már 6 lapom van szerintem a legjobb a piacon. Örülnék, ha superuser válaszolna.

Üdv (lenyomom az OK-t kiváncsi vagyok mi fog történni)


Szia!

Fórumba már írtam neked, de ide is válaszolok. A kavarodást nem nagyon sikerült reprodukálnom, csak olyan modulnál, ami eredetileg html area szerkesztővel készült, majd FCK editorban folytatódott. A formázás eltávolítását tesztelem, mert nekem eddig működött.

webmester 


2009.01.16. 15:47 Idézet
Alex

Nah, ehhez már én is hozzászólnék, ha nem baj.Nem értek egyet Lisa-val, ugyanis rengetegen kérik még, hogy kikerüljenek a főoldalra, csak nem csapnak akkora patáriát, ha egy picit várniuk kell. Nem is tudom, hány db. portál van számszerint, de biztos, hogy naponta több 100-an kérik, hogy kerüljenek ki. Szal. nem értem Lisa, hogy miért viselkedsz úgy, mintha te lennél a világ közepe, és neked feltétlenül ki kell kerülnöd. Nehéz várni?

Na jó, bocsi, h beleszóltam a háborúba, csak úgy gondoltam, elmondom a véleményem ^^"

Alex


2009.01.16. 14:47 Idézet

Egy dologra reagálnék hirtelen, a többire később: Amióta megújult a G-Portál, tehát több, mint egy éve összesen 2 olyan oldal volt, aki kétszer került ki a főoldalra. Ennyi, nem több, nem kevesebb. Az összes többi szerencsés oldal mindössze egyszer került ki a főoldalra, de ezt az archívumban is megnézhetitek. Lisa az tökjó, hogy te meg mered mondani, csak az a baj, hogy valótlanságot állítasz, ugyanis háromszor soha senki sem került ki, ezenkívül nekem nem érdekem, hogy valaki kikerüljön vagy ne. Megalapozatlan állításokkal ne dobálózzatok légyszíves.


2009.01.16. 14:40 Idézet

Lisa: "itt könyebb mást írni, és mondani, mint a való életben, ugye? Hisz mindenki tudja, hogy sokan mást gondolnak, amiket kimondanak"
Ezzel teljes mértékben egyetértek, tényleg SOKAN vannak ilyenek, viszont ismeretlenül ne rakj be engem egy skatulyába... thx. Mindig mindenhol önmagam adom, gyűlölöm a net világ mögé bújó, nagyszájú, okoskodó népet. Persze, most mondhatod, hogy azt írok, amit akarok.. viszont attól, mert Te itt megpróbálod lealázni a G-Portált, illetve az itt szerkesztő embereket, Te sem tűnsz sokkal többnek, annál, amiről beszélsz... ennyi erővel én is odavághatom, hogy lehet csak itt vagy vagány, az életben meg megbújsz... szóval, azt hiszem erről ennyit ;)

Amúgy, ha nem vagy G-Portálos, nem tudom miért viseled ennyire a szíveden a dolgot, nekem olyan érzésem van (mondom érzés,nem állítom, hogy így van), hogy igazából GP-s vagy, s még nem kerültél ki a főoldalra és most ezért van ez a sérelmezés.

S igen, tisztelem azt, aki egy normális honlapot megcsinál norepad++-ban, viszont ha a tudása annyira terjed, hogy pár dolgot meg tud adni benne, a menüpontokat és egy alap honlap kinézetet, az semmivel sem több a GP-s szerkesztőknél... nade ebbe már nem folynék bele, erről már írtam cikket.

Senki sem nyal. Most azért, mert leírja valaki a véleményét, hogy örül a GP létezésének, akkor ez így van. Az a baj, hogy túlzottan általánosítasz - igazán kétlem, hogy minden szerkesztő portálján voltál már, illetve minden szerkesztővel találkoztál az életben, hogy ilyen következtetéseket vonhass le. Ha mégis ilyen nagy az ismeretséged, akkor engem a találkákból kihagytál :o.

Amúgy.. ha azt hiszed, hogy nyalok, akkor kattolj az oldalamra, ott találsz olyan cikket, amiben pl. a nem tetszésem fejezem ki (új GP), illetve már - igaz felkérésre-, de erről az oldalról is írtam kritikát. 
[ www.adliz.vilaga.hu ]

Bár mondjuk kételkedem azon, hogy némiképp is változna a véleményed.. nem úgy tűnik, hogy a másik fél véleménye meghatna, node, a remény hal meg utoljára ;)


[510-491] [490-471] [470-451] [450-431] [430-411] [410-391] [390-371] [370-351] [350-331] [330-311] [310-291] [290-271] [270-251] [250-231] [230-211] [210-191] [190-171] [170-151] [150-131] [130-111] [110-91] [90-71] [70-51] [50-31] [30-11] [10-1]

 
 
HÉT KÉPE

Küldj be Te is képet! >>>

 
TÁRSALGÓ
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
HÍRFOLYAM
Friss hozzászólások
 
SZAVAZÁS
Melyik a kedvenc minijátékod?

Tippjáték
Kakukktojás
Képkirakó
Öt eltérés
Gondoltam egy...
Kommentelős
Kreditkereső
Mindet szeretem!
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
TÁMOGATÓK

AndreaSerlegBolt
UIP Duna Nemzetközi FIlm Kft
Horgolt Csoda
Moments