Csatlakozz te is!

A közösséghez

 
 

Írj a Télapónak!

Télapó itt van, hó a subája, Jég a cipője, leng a szakálla... és levéllel érkezett! Olvasd el!


Hamarosan... :)

Mit szeretnétek? Képet szerkeszteni? Fotózni? Új portált építeni? Kommenteljetek versenyekről is!

JÁTÉKOK

   
Játékok

Mit találsz itt?

   
Ha játszani támadt kedved, vagy egyszerűen unatkozol, akkor nézelődj az alábbi linkeken! Érdekes, vicces, logikai, kreatív játékok várnak rád. :) Ha szeretnéd velünk megosztani a gondolataidat, esetleg ötletelnél a játékokhoz, akkor itt megteheted: 

Ötleteid játékokkal kapcsolatban

G-PORTÁL KVÍZEK

   

Ki kicsoda itt a G-Portálon, mit tud a Vezérlő és a többi modul, mi a kredit? Meg tudnád válaszolni ezeket a kérdéseket? Ha úgy érzed, hogy mindent tudsz a G-Portálról, akkor hajrá, teszteld le a tudásod az itt található különböző témákat boncolgató kvízekkel. Jó szórakozást!

G-Portál érdekességek G-Portál alapok G-Portál Team
G-Portál modulok G-Portál Vezérlő G-Portál stílus
G-Portál G-Kredit    

Közösségi játékok

   

Az alábbi linkeken néhány közösségi játék vár rád. A linkekre kattintva rövid szabályt olvashatsz a játékokról. Találsz poénos, logikai és gondolkodós játékokat is. Csatlakozz, és érezd jól magad! :)

G-Portál társasjátékok

   

Logikai, stratégiai, fejtörő társasjátékok a G-Polgároktól! Ha szeretnél játszani egy igazi G-Portálos társassal, akkor nézz körül, hiszen nagy a választék és a társasjátékok szuperek!

Játszani szeretnék

Talányos feladványok

   

Logikai játékok, fejtörő rejtvények itt, a Histórián hetente többször is! Ha időben megfejtesz egy feladványt, kredit nyeremény vár rád! Kukkants be TalányUser oldalára, és törd a fejed! 

Játszani szeretnék

Rébusz - Fogd a kódot, és fuss!

   
A Rébusz egy többfordulós, G-Portálos, webes logikai játék. Az összes feladat megoldása a G-Portálhoz kapcsolódik, tehát ha ismered a G-Portált, nem lesz nehéz dolgod. :) Ha szeretnél játszani, kattints az alábbi linkre, és indulhat a játszma!

 

  Játszani szeretnék

Segítség a Rébuszhoz

IskolaRébusz

   

Az IskolaRébusz egy többfordulós, G-Portálos, webes logikai játék. Az összes feladat megoldása az iskolához, tanuláshoz kapcsolódik, mégpedig tantárgyakra bontva. Ha szeretnél játszani, kattints a linkre, és indulhat a játszma!

Játszani szeretnék

Segítség az IskolaRébuszhoz

Véleményem az IskolaRébuszról

ÜnnepiRébusz

   
Az ÜnnepiRébusz egy többfordulós, G-Portálos, webes logikai játék. Az összes feladat megoldása az ünnepekhez kapcsolódik, mégpedig angolul. A feladatok megoldása mindig egy ünnep angol megfelelője. :) Ha szeretnél játszani, kattints az alábbi linkre, és indulhat a játszma!

 

  Játszani szeretnék

Véleményem az ÜnnepiRébuszról

CSODARÉBUSZ

   
A CsodaRébusz egy többfordulós, G-Portálos, webes logikai játék. Az összes feladat megoldása a Föld különböző, híresebb helyei, csodás és különleges építményei közül lett kiválogatva. :) Ha szeretnél játszani, kattints az alábbi linkre, és indulhat a játszma!


Játszani szeretnék

Véleményem az CsodaRébuszról

RÉBUSZTÚRA

   
A RébuszTúra egy többfordulós, G-Portálos, webes logikai játék. Az összes feladat megoldása a Föld különböző országainak nevezetességei közül lett kiválogatva. :) Ha szeretnél játszani, kattints az alábbi linkre, és indulhat a játszma!


Játszani szeretnék

Véleményem az RébuszTúráról

 
 
HÉT KÉPE

Küldj be Te is képet! >>>

 
TÁRSALGÓ
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
HÍRFOLYAM
Friss hozzászólások
 
SZAVAZÁS
Szereted az ünnepi időszakot?

Naná, már hetekkel előtte készülök!
Szeretem, de nem viszem túlzásba.
Nem szeretem.
Mi?? Már itt a karácsony?? o.O
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
TÁMOGATÓK

AndreaSerlegBolt
UIP Duna Nemzetközi FIlm Kft
Horgolt Csoda
Moments