Csatlakozz te is!

A közösséghez

 
 
G-PHÁZ TOPIKOK

   
G-Pház

G-Portálos fejlesztések

   
A G-Portálos fejlesztésekkel kapcsolatos ötleteidet, gondolataidat megoszthatod velünk a linkre kattintva. Ha úgy gondolod, támadt egy új és jó ötletedet, szólj hozzá!

Elmondom az ötletem

G-Portál kritika

   
Itt elmondhatod észrevételeidet, tapasztalataidat a G-Portálról. Mondd el, mit tartasz jónak és rossznak egyaránt, hogy a véleményed alapján formálhassuk a rendszert!

Elmondom a véleményem

G-Portál segítség

   
Ha elakadtál portálod szerkesztésében, vagy hiába ütköztél, és segítségre van szükséged, akkor írd le a problémát, és együtt megoldjuk!

Segítséget kérek 

G-Portál bugok, hibák

   
Ha G-Portálos rendszerhibába ütköztél, akkor feltétlenül jelezd, hogy javíthassuk. Rendszerhibába nem tartozik bele, ha kódolgattál a portálodon, és elrontottál valamit.

Hibabejelentés

G-Portálos akciók

   

Milyen G-Portálos akciónak örülnél a jövőben? Mondd el véleményedet, tapasztalataidat, ötleteidet az akciókkal kapcsolatban!

Elmondom a véleményem

G-Portál extrák

   

Milyen extra szolgáltatásokat vásároltál a portálodon? Melyeket tartod a legjobb, leghasznosabb extráknak? Oszd meg velünk a véleményedet!

Hozzászólok a témához

G-Portál szerkesztő ajánlata

   

A főoldali szerkesztő ajánlata és portálajánlóval kapcsolatos legfontosabb kiegészítő információkat itt találod. Szólj hozzá, vagy kérd ki mások véleményét!

Hozzászólok a témához

G-Portál szótár

   
A G-Portálon kialakult egyfajta nyelvjárás, amit nem biztos, hogy elsőre az új látogató megért. Gyűjtsetek össze G-Portálos kifejezéseket magyarázatokkal együtt.

Hoztam egy új kifejezést

Miért vagy G-Portálos?

   

Miért választottad a G-Portált? Miért kezdtél portált építeni, és miért maradtál nálunk? Írd le a történetedet és véleményedet!

Elmondom a véleményem

Mi a portálod témája?

   

Miről szól az oldalad, milyen témával foglalkozol a portálodon? Visszamenőleg is leírhatod, hogy milyen témákkal foglalkoztál a G-Portálon.

Leírom a történetem

G-Portál fejlesztői blog

   

Érdekelnek a G-Portálos fejlesztések, vagy be szeretnék csatlakozni a fejlesztésekbe? A G-Portál Team fejlesztői blogjában minden aktuális fejlesztést megtalálhatsz!

Megtekintem a blogot

 

 
KEDVENC KÉP

Küldj be Te is képet! >>>

 
TÁRSALGÓ
 
HÍRFOLYAM
Friss hozzászólások
 
SZAVAZÁS
Te varázsoltál tavaszi kinézetet a portálodra?

Igen
Nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
TÁMOGATÓK

AndreaSerlegBolt
UIP Duna Nemzetközi FIlm Kft
Horgolt Csoda
Moments