Csatlakozz te is!

A közösséghez

 
 

Írj a Télapónak!

Télapó itt van, hó a subája, Jég a cipője, leng a szakálla... és levéllel érkezett! Olvasd el!


Hamarosan... :)

Mit szeretnétek? Képet szerkeszteni? Fotózni? Új portált építeni? Kommenteljetek versenyekről is!

MI A PORTÁLOD TÉMÁJA?
[96-77] [76-57] [56-37] [36-17] [16-1]

2016.07.16. 23:38 Idézet

Animék elérhetősége - link-univerzum.gp


2016.03.28. 15:00 Idézet
Zsófi

Hobbi,szórakozás - //zsofi-foto.gportal.hu/


2016.03.27. 20:37 Idézet
Niki

Portálépítés - gphacks.gportal.hu :)


2016.03.27. 20:28 Idézet
ninaa

Blog (enn.gp) és rajongói oldalak (Beyoncé) (Shay Mitchell) (Phoebe Tonkin) és egy grafika, designes (Simple Place)


2015.11.25. 15:18 Idézet

Sziasztok Képszerkesztéssel foglalkozom.Photo Filtre programmal  leckéket készítek. Videóra mondom fel.Jelenleg kb 80 tutoriál van fent az oldalon képekkel ilusztrálva. A gportlálra felrakom a képet a kellékeket. A képre kattintva a videóhoz jutsz.  Ha több lenne a tárhelyem akkor mást is raknék fel . Ha érdekel gyere látogass meg érdemes.

//tvicuska2.gportal.hu/gindex.php?pg=36246784


2015.08.21. 16:27 Idézet
Semi

blog

semicolon.gp


2015.08.21. 16:21 Idézet

Szerepjatek Las Vegasban :D na meg van meg egy, az a loversenyekrol szol :)


2015.04.04. 21:08 Idézet
Sims24

Mint ahogy a nevem is mutatja,Simses témában szerkesztek (: .

Amikor rátaláltam a GPortálra,annyi volt a fejemben,hogy szerkeszteni akarok,és jött a Sims. Bevált. Oldalam: www.simblog.gportal.hu


2013.06.02. 20:59 Idézet
Ördögmanó

Az az oldalam, ami még működik a Gportálon az Daniel Radcliffefel foglalkozik már 6 éve (: És még mindig nem untam meg (:


2013.02.07. 20:49 Idézet
novusz

Az én oldalaim témája mindig is a szerepjáték volt :D Főként farkasokkal, hol a valóságban, hol egy kitalált világban. A szerepjátéknál nincs jobb dolog. Megtanít fogalmazni, átérezni a másik helyzetét és gondolkodni különböző szituációkban. És kiélheted a fantáziád *-* Már 6-7 éve szerepjátékozom és ez nem kis idő :D És folyton csak fejlődöm. Szerintem most vagyok a fénykoromban, ha gondoljátok csekkoljátok le milyen is egy:

viharsarok3.gportal.hu


2012.09.01. 15:16 Idézet

blog. :D
ezelőtt sok sztáros, mindennel foglalkozó lapom is volt.


2012.05.26. 13:15 Idézet

Animaldesign.gportal.hu
Designkészítés,designkellékek, vélemények :D


2011.12.18. 20:43 Idézet
LoveCat

Az oldalam a macskákkal foglalkozik,persze az Állatok kategóriában van ezért. :D A történet nem nehéz:2009.08.04-én nyitottam mlapon,és bírtam is ott 2011. 12. hó elejéig,de már annyira lassú volt és nem tudtam mit kihozni belőle,nem alakult ki benne rendszer,nem jöttek látogatók-költöznöm kellett.A gportalon rendszerbe hozhattam végre az oldalamat és az egész szebb is lett,és már naponta egyre több látogató jön,no meg az egész 3x gyorsabb.

Akit érdekelne,nézzen be:

cat-macska.gportal.hu


2011.09.05. 19:04 Idézet

Az én weblapom címe://iweb-hu.gportal.hu

A témája:Hobby, szórakozás.

Történet:Sok minden van ezen az oldalon.Itt minden ember regisztrálhat szabadon és részt vehet a szerkesztésben.Vagyis egy kód segitségével szebbé tehetjük lapunkat.Ha ő küld akkor az is ki kerül.Van minden más ahol cseveghetnek.Vendégkönyvek is vannak.Sőt sok versenyen vehetnek részt.Néhányon kreditet is nyerhetnek.

 

Ne hagyd ki!

Üdv:WaX2000


2011.07.07. 06:38 Idézet

az oldalam dalszövegfordításokkal foglalkozik, bár még eléggé az elején járok... de mindenesetre, ez az 1. oldalam; és bár alig 2 hetes, már most úgy érzem, hogy sikerült belépnem egy közösségbe anélkül, hogy tepernem kellett volna hónapokig, keményen. ^^
musicliberates.gportal.hu


2011.04.04. 11:36 Idézet
Bara

Az én oldalam a TheSims2 és TheSims3 Pc játék termékcsaláddal foglalkozik. Rengeteg letöltés található rajta, amelyek segítik a játék kinézetét. A webemre felrakom a sztorijaimat is, illetve másokét is, akik beküldik. Mostanában egy kicsit japánosabb lett az oldal, de ettől függetlenül a téma továbbra is Simssel foglalkozik. Gyakran vannak versenyek is, amiknél értékes nyereményeket lehet szerezni. Akit érdekel, az jöjjön fel nyugodtan! :)

//barasims.gportal.hu


2011.02.17. 19:34 Idézet
Iza

Az én oldalam szerepjátékkal foglalkozik.Már több mint egy éve megvan, eddig sosem változtattam témát és nem is tervezem mivel szerintem ez az egyik legjobb időtöltés.Nagyon jó barátságokra lehet szert tenni miközben még jól is érezheted magad^^ Ha érdekel nézzetek be: www.fantasy-horses.gportal.hu

Fantasy Horses and Wolves { mert elvan a gyerek ha játszik x3 }


2011.02.03. 11:42 Idézet

Nem tudom mennyi idős vagy de ezt/ezeket átéltem, részese voltam, bár sosem tartottam magamat hippinek. A peaces kultúra is hosszabb időszak és minden mozzanatára emlékszem, nekem nem igazán lenne szükségem böngészőre, és Lennon mondata, mely akkor egy kicsit porzott, mert felverte a port, még ma is fel-felelevenedik -íme itt a példa- és  ugye Az eper és vér című film { igazából a vietnami háború ellen is, ="Őrizd a békét"} is kapcsolható hozzá de aki sokat tudna erről mesélni még azok aki/k élnek belőle/közülük. Ugyebár Nixon Elnök idejéről ( is ) szó van, az elhíresült botrányról és a legnagyobb érdekessége ennek az időszaknak, hogy mindkét oldalról átálltak a másik oladalra. Csúcspontja  -szerintem- a '70-es évek. Mire az 1980-as évekhez értünk úgy gondolom már lecsengőben volt és megtörtént aminek soha nem lett volna szabad: A moszkvai olimpia bojkottja, ugyanígy a másik. ( talán Los Angeles, sorry ez most nem ugrik be fejből, pedig mindenki tudja ) Na és ott van München, 1972-ben, ahol teszem azt Gedó Gyuri alig úszta meg a terrortámadást. Itt nagyon jó eredményt értek el a magyar ökölvívók papplaci vezetésével, a moszkvain pedig a bírkózók csillogtak, Dr. Hegedűs Csaba ügyvéd vezetésével, aki mellesleg Sinkovits Imre, a szinész veje volt. Szegény Kozma aki autóbalesetben elhunyt nem érhette meg ezeket az időket és inkább korábbi időszakra tehető: '60-as évek. Egyszóval megmozdult a világ napkeleten, napnyugaton, áramlott az un. anglicizmus, amerikanizmus, az ujjakkal mutatott jel, { victory-béke } megszervezték a VIT-et Kubában ( Világ Ijúsági Találkozó ) és nagyon jól ismerem azt a kisbuszt, sok minden jut róla eszembe. Én nem mertem kiírni egyik kommentemben sem, hogy make love, not war de azt hiszem kiírható, hisz nem sértek vele szabályt, ráadásul inkább: "Make love, not war!"

Mivel foglalkozik az oldal? Már nekem is nehéz leírni, elmagyarázni, eredetileg külön oldalunk volt, az egyik irodalommal foglalkozott volna, míg a másik egy kétségbeesés de töröltem az elsőt és ezt az egy oldalt hagytuk, mint "eredeti" oldalt. Lassan "fordított" oldal lesz, nekem több próblémám adódik jelenleg, egyben nem csak egy témát ölel/ne magába, hisz az érdeklődési kőr tágas. Ezektől függetlenül személyes de nem blog, nem hinném, blogos oldal lenne. Néha nem is értik pedig egyszerű és a címe is ezt váltja ki: - Mit jelent? Azt állítom, hogy nem nevezhető "szórakozásnak", kedvtelésnek, hacsak az nem, hogy időnként a valós életben bedobom a saját kis bugyuta bohóckodásaimat, a jókedv kedvéért. Kétszínűsködök, mert nem adom ki a teljes problémát, eljátszom, hogy minden oké, mintha apróság lenne. Úgy gondolom magunkkal és a világ dolgaival foglalkozik az oldal, sok olyan tartalommal, ami megfelel idézni a múltat is. Szerintem nevezthető egyedi oldalnak is, ami nem azt jelenti, hogy kizárólag ez ilyen de vélem, hogy mégis eltér a többitől.
...és van egy Magyarországgal kapcsolatos versenyoldalam is, amit megnyertem de rengeteg cikket lehet/ne még oda feltölteni, sokat olyat, amihez szintén nem kell böngésző, bár nem árt azért leellenőrizni, hogy pontosan emlékszem e. Az "Én generációmat" minden gond nélkül simán leírnám, egy bevezető cikk van jelenleg, sajnos sok minden van, ami hátráltat...Ha nem akadályoz semmi, akkor még minden összejöhet...vagy így marad ahogyanmost de megmarad. Mindkettő emlékoldal. ( az állatokat, mint a legtöbb ember szeretem és -bár furcsán hangzik-  szó nélkül tudok velük beszélgetni. Bármelyikkel.


2010.10.16 17:34
luky

„Én blogolok, és főkképpen a hippi, és a peaces kultúrával foglalkozom az
oldalamon, és nagyon érdekel ^^

 

 ”


2011.01.15. 09:52 Idézet

Az oldalam grafikával, fotózással és egyéb képi cuccokkal van tele. :) Nagyon szeretem, mert akármit hozok az nem tér el a témától. :) diamondshine.gportal.hu


2011.01.15. 09:11 Idézet

nekem kutyás volt legesleg elején de aztán állatos let :) cutedog.gportal.hu


[96-77] [76-57] [56-37] [36-17] [16-1]

 
 
HÉT KÉPE

Küldj be Te is képet! >>>

 
TÁRSALGÓ
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
HÍRFOLYAM
Friss hozzászólások
 
SZAVAZÁS
Melyik a kedvenc minijátékod?

Tippjáték
Kakukktojás
Képkirakó
Öt eltérés
Gondoltam egy...
Kommentelős
Kreditkereső
Mindet szeretem!
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
TÁMOGATÓK

AndreaSerlegBolt
UIP Duna Nemzetközi FIlm Kft
Horgolt Csoda
Moments