04:53 Andris: Sziasztok, naponta nézem a portállistát, a hobbi, szórakozás kategóriában nem furcsa az első hely egy alig egy hónapos bélyeggyüjtős oldaltól? Köszönöm a választ!😀
20:48 Márk: Szia Kókusz! Köszi, én is írtam a játékokhoz, ahova tudtam!
15:02 Smoky: a bizonyos határok.
15:02 Smoky: És akármennyire is próbál az egyik fél diplomatikus lenni meg normális, a másik felcseszi a saját agyát és mikor az egyik már lenyugodna és korrigálná a helyzetet, akkor a másik szítja tovább a tüzet, mert senki sem tudja, hogy hol vannak azok
15:00 Smoky: Szép jó napot! Szomorúan tapasztalom, hogy az emberek élőben milyen bunkók tudnak lenni minden ok nélkül, a túlzott írásbeli kommunikációtól pedig a konfliktushelyzeteik
et nem képesek épp ésszel megbeszélni, mert nem tudnak kommunikálni.
16:14 (pety)KÓKUSZ: Írtam a játékokhoz!
14:09 Márk: De szerintem a legelső az legyen, hogy saját magadnak tetsszen, amit elkészítettél, és ha másnak is tetszik, akkor egy nagyon jó kinézetről van szó!
14:04 superuser: amondó vagyok, hogy készíts egy képet az ötletről, bedobod itt valahová, és a hozzáértő szakik véleményezik biztos ha valahol szerintük is elsiklik a dolog, akkor biztos adnak jó ötleteket is
13:49 Smoky: Hát amint valami színesebbet csinálnék elgondolkodok, hogy az olvasóknak mennyire tetszene, aztán végül is mindig meggondolom magamat.
13:31 Márk: Sziasztok! Kókusz: Köszi, folytattam a játékokat! Ha lehet a beszélgetéshez hozzászólásom: De az sem jó, ha agyon van színezve egy oldal, vagy túl sötét, vagy 2-3 betűtípusnál több van használatban.
10:10 Figi: így van
09:25 Niki: Lehet szépet alkotni, csak ahhoz olyan emberektől és oldalakról kell inspirálódni, akiknek van is hozzá tehetségük.
08:39 Figi: ja, a flat stílusban pedig csak egy szín uralkodott egy adott elemen, mostmár kezdenek visszatérni a színátmenetek is.
08:36 Figi: és sok-sok animációval
08:36 Figi: Régen a flat volt a menő, térhatás nélkül és árnyék nélkül, mostmár kezd visszatérni egyre vagányabb színkombinációkkal a 3D hatás, sok sok absztrakt megvalósítással.
08:36 Figi: pedig vannak rendes UI / UX trendek.
07:38 superuser: egyébként pont a napokban gondolkodtam én is ezen a design kérdésen, a színek mostanában kicsit eltűntek úgy általánosságban mindenhonnan, de azért biztos lehet jót alkotni
07:36 superuser: igen, jó lenne e-mail/url mező
21:07 Smoky: avatárok. na. az emotikonokra gondoltam 😂
21:06 Smoky: Ú! Nem lenne esetleg megoldható, hogy a G-Portálos üzenőfalon us legyen e-mail/link mező, mint a cboxban? vagy egyedi avatárok? vagy automatikusan archiválja az összes rajta hagyott üzenetet?
21:04 Smoky: Csak én érzem úgy, mintha manapsg nehezebb lenne olyan dizájnt készíteni, amire azt merném mondani, hogy jól néz ki? Ami eltér a fehér sablondesigntől, az általában már nem is számít szépnek.
19:56 (pety)KÓKUSZ: Ismét.
23:13 Márk: Én is írtam!
21:05 Márk: Köszi!
20:21 (pety)KÓKUSZ: Elfelejtettem írni, de délután folytattam a játékokat.
20:02 Márk: Ha nem ICO fájltípust használsz, akkor nem is kell a G-PorTÁR, elég a képtárba feltölteni! Viszont nem biztos, hogy egyből átválta, érdemes a berakott kód után egy privát böngészésben megnézni, mert ott nincs a böngésző gyorsítótárazva.
19:59 Márk: Szintén a kód elejére és végére a tag kacsacsőröket tedd ki: link rel="shortcut icon" href="favicon.ico" type="image/x-icon"
19:58 Márk: Ha ICO-s, tehát rendes favikont használsz, akkor:
19:57 Márk: Nyitó és záró tag jelekkel: link rel="shortcut icon" type="image/png" href="KÉP URL-JE"
19:56 Márk: Szia Ariah! Ha PNG-s képed van, akkor:
18:02 Ariah: Márk, milyen kóddal kell feltenni a favicont?
20:57 Figi: Amit linkelt Niki az jó lesz captchával kapcsolatban, csak ebben a kis arculatfrissítésben elfelejtettem belerakni.
20:57 Figi: na hey srácok. Lassan jövök egy kis hír morzsával, hogy mizu van. Szépen lassan a Históriát is kipofozom, mert vannak még hibái, csak egyelőre meghalni nincs időm
16:26 Márk: Köszi, Kókusz, írok is!
16:26 Márk: Szia Smoky! A G-PorTÁRba fel tudod tölteni a favicont, és egy egyszerű HTML kóddal tudod módosítani!
15:25 (pety)KÓKUSZ: Márk: én is folytattam őket!
13:11 Smoky: + Jó lenne, ha lehetne feltölteni favicon képet. Ez akár lehetne olyan funkció is, amiért mondjuk egyszeri alkalommal ki kell perkálni 20GKR-t, de utána szabadon változtatható bármikor és bármennyiszer.
09:16 Smoky: Csak egy ötlet, de nem lehetne esetleg a stílus és felület modulba betenni egy végtelen hosszú egyszerű szövegmezőt (a Plusz CSS-hez hasonlóan), amibe az oldal CSS-ét lehetne írni, és ott lehet szerkeszteni?
21:21 Niki: Szívesen
17:08 Smoky: Niki, nagyon nagyon szépen köszönöm!
16:26 superuser: köszi és köszi és köszi
15:52 Dienah: elment ^^
15:17 Márk: Írtam a játékokhoz!
14:58 superuser: Dienah: akkor még egy teszt? link mentes mail nyereményjáték tárggyal?
14:47 Niki: Ez megoldja a captcha problémát: img#chkimg { max-width: none !important; top: 0 !important; }
14:43 Dienah: mert most nézem hogy a gmail nekem is elrakta a válaszleveledet
14:42 Dienah: vagy lehet hogy a a tárgyban szereplő nyereményjáték szó volt?
14:41 Dienah: SU köszönöm jó a spamszűrésetek akkor (mindig is spam akartam lenni :3) küldtem egy szűz levelet
14:19 Wickon: Még megnézek gyorsan egy olyan oldalt is, aminek nincs mobilos külseje, hogy ott mi a helyzet.
14:19 Wickon: SU: A mi oldalunkon is eltűnik (annak is van mobilra tervezett külseje). Ha rájöttök mi lehet a probléma, akkor tudtok szólni/segíteni?