23:28 ihack: Huawei telefonod van és elakadtál? Frissíte
ni szeretnéd a telefonod szoftverét? Szeretn
éd elolvasni a legújabb Huawei híreket? Csak egy jó Huawei közösség tagja lennél? Gyere és csatlakozz közénk https://hwihun
gary.com/
04:15 KMiyuki: megoldásokat fogja választani. De atól vagyunk még sokan, akik ugyan úgy a GP-t szeretik a legeslegjobban.
04:14 KMiyuki: lemaradni, mert nem olyan korszerű. Nézz meg egy újat. Minden tudás nélkül responzív (vagy mifene), minden tudás nélkül alakítható minden, a cikkeket csak húzogatni kell, nem kódokkal igazgatni. Persze, hogy az, aki most kezdi ezeket a könnyű
04:12 KMiyuki: Nem hinném, hogy arról lenne szó, hogy nem kapnak rá. Egyszerűen csak több lett az alternatíva. Anno nem volt semmi, mlap, eoldal, gp. Így mindenki GP-s volt. Most viszont ott a blogspot, a wordpress meg még egy csomó ingyenes. A GP azért is kezd
18:42 Timi: Segítőkész, kedves választ kaptam a webmestertől. A problémám hamarosan megoldódik. És aztán végre mehet a szerkesztgetés!
09:26 B.: Ha nincs életjel sehol máshol, akkor az e-mailnek sincs értelme,de ez csak az én véleményem.
09:25 B.: Szerintem az már édes kevés hogy ott válaszolnak. Az egész G-Portál kihalt. Semmi életjel, frissítés, semmi. Kezdenek szétesni a lapok is.
09:24 Sonia: Egyébként írjatok nyugodtan a webmester@gportal.hu mail címre, mindig válaszolnak és segítenek amiben tudnak!
09:24 Sonia: akkor tudod.
09:24 Sonia: Senkit nem érdekel a pénzügyi helyzet, ez az egyik, a másik pedig, hogy ez a 3M rettentően kevés, ha egy kicsit is informált vagy..
09:24 B.: A mai fiatalok valahogy nem kapnak erre annyira, mint anno.
09:23 B.: Nyilván nincs közünk hozzá,de ha annyira jövedelmező lenne, nem hagynák sorsára az egészet. Azt mondjuk tapasztaltam hogy az utóbbi évben a szerkesztők is fogytak.
20:52 KMiyuki: A pénzes helyzet amúgy csak egy dolog, amihez nekünk semmi közünk nem lenne. Amúgy... Cégek között az a szám igazából rettentően kevés, de annyira nem, hogy így eltűnjenek (vállalkozás pénzügyi/számviteli hallgató voltam)
18:00 Furfang: Én azóta haragszom nagyon az üzemeltetőre, amióta megtudtam a cég pénzügyi helyzetét: www.ceginformacio.hu
/cr9318227020
15:22 DorciMetal: Nem akarok se bunkónak se semmi hasonlónak tűnni, de ha ennyire tesznek magasról az oldalra, igazán meghirdethetnének valami állást... lenne itt bőven ember aki fenntartaná a dolgokat szerintem.
13:10 Dienah: Sok sikert! Remélem reagálnak minél előbb én sajnos kifogytam az ötletekből :/
12:57 Timi: Azért még reménykedem, hogy bekukkant a vezetőség. Ha más nem, havonta egyszer, hogy leporolják kicsit a kitartó közösséget.
12:48 Dienah: Igazából ez egy olyan bug aminek még ha direkt csináld is, sem szabadna megtörténnie O.o Szóval valami nagyon nagy gáz van rendszerben
12:44 Timi: Igen, mindkettőt végig zongoráztam. Ha nálam nyomok elfelejtett jelszót (hiba módban), akkor is bedobja hogy "az oldal nem található". Próbálkozom tovább a főoldalon, jó ötlet, köszike!
12:39 Dienah: hiba módban mindkét címet végigpróbáltad?
12:38 Dienah: A gportal.hu-n próbálj meg egy elfelejtett jelszóval megváltoztatni. Hátha.. iszonyatosan szépen összeakadt nálad >.
12:34 Timi: Nem elérhető az oldal, se a régi, se az új címen. "Hiba módban" igen, ott viszont nem enged belépni. Pedig a helyes jelszó és felhasználónévvel próbálkozom.
12:27 Dienah: Ezen a kis hibrid címen is éred el az oldalt? Vagy abszolút nem? próbáltál már a portálcímed/hiba linken bejelentkezni?
12:24 Timi: Portálcímet változtattam, amit aztán a rendszer valahogy megkevert és duplán szerepel benne a "gportal.hu" (Egyszer a címben és egyszer ugye a link végén is) Emiatt (?) belépni sem tudok, pedig megváltoztatnám a címet újra és problem solved.
11:30 Furfang: @Timi: Ide bátran megírhatod a problémádat, mert lehet, hogy van itt olyan ember, aki hasznos információkkal tud szolgálni.
10:51 Timi: És vajon kihez fordulhatok a kredit/beküldött pénz problémámmal? Vagy az csak elúszik mostantól, ha valamit elrontok (esetleg ők) és nincs segítség? Nem fair.
10:46 Timi: Értem, köszi!
23:00 Furfang: Superuser/Webmester/
Cégtulajdonos sajnos nem foglalkozik már hosszú ideje semmivel és senkivel...
17:49 Timi: Hali, Webmester! Írtam egy e-mailt, segíts kérlek!
15:26 Huawei Hun: Huawei Magyarország közösségi weboldalam Partnereket keres bannercserére cute Akinek esetleg van kedve írjon az info@hwihungary.com email címre
13:08 Ninaa: Egyébként ha engem kerestetek lentebb, a ninnalany@outlook.hu e-mail címen elértek
13:08 Ninaa: Hiányzik a közösség, a gportál história, a naprakészség és úgy minden. Hiába vagyok más szolgáltatónál, azért még visszavágyom ^^" Sajnálom, hogy most nincs élet itt. De azért örülök, hogy vannak még olyanok, akik nem adták fel a GP létet.
10:37 Dienah: rendszer, akkor az legyen fer.
10:36 Dienah: semmit. Mióta van ilyen rendszer a GP-n, hatalmas megtiszteltetés a főoldalra kikerülni, reklám ide vagy oda, a szerkesztők olyannak találták az oldaladat ami érdemes arra hogy kikerüljön. Egyszerűen azért nem tetszik ez mindnekinek, mert ha már van
10:33 Dienah: Sonia, mindenki tud ajánló nélkül lapot szerkeszteni, ha már csak ilyen rendszer abszolút nem fer sajnos hogy valaki fél évig van honorálva, úgy hogy az oldala már jó ideje nem frissült például. Az 5-ből két oldal, jóhányány hónapja nem tett közzé
02:10 Patrik: Megnéztem pár weboldalt és őszintén, nem látok olyan szinten kreatív közösséget, mint régebben. A jQuery varázsa GP-n, Versenytár, Stíluskészítő - ezek mind elképesztően király dolgok voltak, új irányt adtak a szerkesztőknek.
02:00 Patrik: Fontos a szerkesztőkkel való kapcsolattartás, hiába vannak páran akik itt üzemeltetnek weboldalt, ha nincs egy kreatív közösség, akik előre viszik az egész G-Portált, akkor pár éven belül annyira jelentéktelen lesz, mint mára lett pl a mindenkilapja.
01:57 Patrik: Régebben a História a G-Portálos közösség egyik központi elemének számított, ezért hiányolják sokan az oldal frissítését.
07:33 Sonia: De miért kell frissülnie? Anélkül nem tudsz oldalt vezetni?
00:00 Furfang: @superuser: A "Szerkesztő ajánlata" és az "Ajánlott oldalak" részlegek fognak még frissülni? Szerintem bőven elég lenne, ha mondjuk minden hónap 1. napján frissülnének, és nem is kellene 5 és 9 portált kiemelni, hanem lehetne például 3-3 kiemelés!
16:34 KMiyuki: Az tény, hogy nincs 20. Dakota fanoldal, 20. Inuyasha oldal, 20. sminkes oldal, de még mindig sok van, amin aktívak a felhasználók.
22:41 Sonia: Csak szét kellene nézni... kiemelten párat, de rengeteg van, blogból is legalább 10-15 aktív
22:41 Sonia: http://dakota-fannin
g.gportal.hu, emmroberts.gportal.h
u
22:40 Sonia: Rengeteg aktív oldal van: http://lali-esposito
o.gportal.hu, http://tomholland-on
line.gportal.hu, http://tbs-daily.gpo
rtal.hu, http://jennifer-lawr
ence.gportal.hu, http://lily-james.gp
ortal.hu
18:26 .: régebben 8szor több volt kb. működő blogok kb nem is találok..
16:26 .: A helyetekben én inkább örülnék, hogy még van hol szerkesztenek, nem úgy, mint az okhost, mlap, és hasonlóknál.
13:13 KMiyuki: Hát öregem, ha szerinted az összes GP-s oldal kihalt, akkor nagyon el vagy tévedve. Csak nézz szét a portállistákon, meg fogsz lepődni mennyi aktív oldal van.
00:30 Furfang: Szerintem más cégekkel közösen kellene megrendezni egy versenyt, nyereményjátékot vagy bármilyen egyéb programot, ami által új emberek is megismerhetnék a G-Portált, sőt talán a régi látogatók és szerkesztők is visszatérnének.
13:36 .: ebbe*
13:36 .: Nem értem mit panaszkodtok, az összes többi gp-s oldal pont ugyanilyen kihalt, mint a história, és azok sem fejlődtek semmit. nem értem, miért kéne a gp fejlesztőinek több energiát beleölnie ebbem, látszólag teljesen reménytelen a helyzet.