Csatlakozz te is!

A közösséghez

 
 
BEMUTATKOZIK AZ OLDAL

   
História / G-Portál História / Bemutatkozik az oldal

Üdvözöllek a G-Portál világában!

   

Ha egy ideje már a G-Portál lakója vagy, akkor ismerheted a járást, ám ha újdonsült látogatót tisztelhetek benned, akkor engedd meg, hogy pár szóban elmeséljem, hova csöppentél. A G-Portál História a G-Portál 2007. december 7-i megújulásának első évfordulója alkalmából született. Az oldalon megismerheted a G-Portál történetét, munkatársait, valamint számos érdekességet találsz a G-Portálos felhasználók összetartó kis csapatáról is. Rendszeresen rendezünk kreatív versenyeket, ahol lehetőséged nyílik a kreditgyűjtésre, és az interaktív modulokban bármikor elmondhatod a véleményedet, ötletedet egy-egy témával kapcsolatban.

 

A G-Portál egészen pontosan 2003. április 1-jén jött létre, így mára betöltötte a 10. születésnapját. Ezalatt az idő alatt számos fejlődésen esett át mind rendszerszinten, mind dizájn szempontjából. A História oldal a G-Portál aloldala. Célja, hogy bemutassa a G-Portál történetét a kezdetektől napjainkig, bevonja a felhasználókat a fejlesztésekbe, lehetőséget biztosítson a webmesterrel való közvetlen kapcsolatra, és ezáltal összehozzon a G-Portálon egy interaktív közösséget.

A HISTÓRIA menüben olyan témákba nyerhetsz betekintést, amikről még sosem hallottál, pl. a G-Portál története, növekedése, munkatársai stb.

Az G-PHÁZ menüben elmondhatod a G-Portállal kapcsolatos véleményedet, kritikádat valamint ötleteidet! A véleményed fontos, hiszen az alapján tudjuk a legjobbra formálni a rendszert.

A SZEMÉLYES menüben különböző, a te személyedhez fűződő topikokhoz szólhatsz hozzá, és fejtheted ki a véleményedet. A választék vegyes, nézelődj kedvedre.

A VERSENYEK menüben részt vehetsz kreatív versenyeken (pl. dizájnkészítés, portálépítés, versírás stb.), ahol rengeteg tudást és tapasztalatot, valamint nagyobb kreditösszegeket nyerhetsz.

A JÁTÉKOK menüben egyéni és közösségi játékok is várnak rád. Ha unatkozol, vagy szeretnél némi kihívást, akkor nyomás játszani!

A TALÁNYOS menüben a TalányUser által kitalált, és levezényelt talányos feladványok és a talányos története vár rád! Kiváló kreditszerzési lehetőség, ráadásul az agytekervényeidet is megmozgathatod!

Az OKOSSÁGOK menüben aktuális jogi kérdéseket boncolgatunk, amik rád is kihatással lehetnek, biztonsági tanácsokat adunk, és könyveket ajánlunk a figyelmedbe.

Az OLDAL menüben a História oldallal kapcsolatos összes interaktív topikot megtalálod, valamint belekukkanthatsz a História oldal történetébe is.

Kellemes időtöltést és böngészést kívánok: G-Portál webmester

História interaktív

   
A História oldal interaktív moduljait (Vendégkönyv, Hirdető, Társalgó stb.) a linkre kattintva találod, de a felső menüsor OLDAL menüpontra kattintva bármikor könnyedén elérheted.

Megnézem az interaktív topikokat

História történelem

   
Hogyan született meg a G-Portál História, és hogyan változott az évek alatt? Történet, színvilágok, interjúk, kritika, fontos események várnak a linkre kattintva.

Megnézem az oldal történetét

OLDALTÉRKÉP

   
A História oldaltérképe segítségedre lesz az oldalon való tájékozódásban. A térképen átfogóan láthatod, és böngészheted a portál tartalmát.

Megnézem az oldaltérképet

 

 
KEDVENC KÉP

Küldj be Te is képet! >>>

 
TÁRSALGÓ
 
HÍRFOLYAM
Friss hozzászólások
 
SZAVAZÁS
Te varázsoltál tavaszi kinézetet a portálodra?

Igen
Nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
TÁMOGATÓK

AndreaSerlegBolt
UIP Duna Nemzetközi FIlm Kft
Horgolt Csoda
Moments