Csatlakozz te is!

A közösséghez


Kedvenc évszakod?

Hűvös ősz? Havazó tél? Ébredező tavasz? Tüzes nyár?

Írd meg te is!


Balaton verseny

Gyűjts minél több információt a Balatonról, és oszd meg velünk!

Nevezési határidő: 2017.07.23.


Kedvenc énekes/együttes

Készíts portált a kedvencedről, nevezz, és nyerj!

Eredmény: 2017.05.07.

Talányos
G-Pozitív
SZEMÉLYES ADATOK VÉDELME
Okosságok G-Polgári törvénykönyv / Személyes adatok védelme


SZEMÉLYES ADATOK VÉDELME
 

Az adatvédelemhez való jog nem csak azt jelenti, hogy az adatokat védeni kell a jogosulatlan megismerés, felhasználás, nyilvánosságra hozatal, megváltozás, megsemmisülés, stb. ellen, hanem elsősorban azt, hogy mindenki maga dönthet arról, mi lesz a vele kapcsolatba hozható adatok sorsa, megengedi-e azt, hogy azokat mások felvegyék, tárolják, továbbítsák (összességében: kezeljék). Az adatkezelés jogalapja az érintettek önkéntes hozzájárulása.

Adatvédelem a G-Portálon

A G-Portál adatvédelmi nyilatkozatát a G-Portál főoldalán olvashatjátok: 
http://gportal.hu/adatvedelem

Az adatvédelmi nyilatkozatunk érthető és részletes, saját érdeked elolvasni.

Az adatvédelmi nyilatkozat és az adatkezelés gyakorlata megfelel a 2001. évi CVIII. Törvény Adatvédelemről szóló 13/A. § paragrafusának, valamint az 1992. évi LXIII. törvény személyes adatok védelméről szóló adatkezelési és adatbiztonsági paragrafusainak.

Miről szól a nyilatkozat?

A G-Portál adatvédelmi nyilatkozatában olvashattok arról, hogy milyen adatok kerülnek rögzítésre a rendszerben, mi célból, mennyi időre és kik férhetnek hozzá ezekhez az adatokhoz.

Mi minősül személyes adatnak?

Személyes adatnak minősül:

- látogatás kezdő időpontja
- a látogató számítógépének IP-címe
- a böngésző és az operációs rendszer típusa
- felhasználónév
- e-mail cím
- valós név
- becenév
- nem
- portálcím

Mire jogosult a G-Portál?

A regisztráció során el kell fogadnod a felhasználási feltételeket, különben nem enged tovább a rendszer. A felhasználási feltételekben adataid védelméről és az adatkezelésről is szó esik: http://gportal.hu/feltetelek

A felhasználási feltételekből kiemelném az alábbiakat:

„A Szolgáltató jogosult a Felhasználó adatait tárolni, feldolgozni, és a szolgáltatással kapcsolatban hasznosítani. Felhasználó elfogadja, hogy a Szolgáltató a személyes, illetve egyéb adatait a szolgáltatás minőség fejlesztése, , továbbá a szolgáltatás nyújtásával és igénybevételével kapcsolatos tájékoztatási tevékenység megvalósítása céljából felhasználja. Így különösképp jogosult:

  • Tájékoztatási  kötelezettségének eleget téve - amennyiben erre jogszabály kötelezi - az adatokat hatóságoknak kiszolgáltatni.
  • A regisztrációkor megadott kiegészítő adatokat - névhez nem kötötten - statisztikai és marketing célokra felhasználni.
  • A személyes adatokat a regisztráció során vagy egyéb módon megadott tartalommal kezelni, feldolgozni.”

Kinek adhatjuk ki az adataidat?

Személyes adatot nem adunk ki harmadik félnek, nem sértjük meg a személyiségi jogaidat. Hivatalos hatósági eljárás keretében viszont kötelesek vagyunk kiadni az adataidat az illetékes szervnek.

Hasznos oldalak

Hasznos oldalak, ahol bővebben tájékozódhatsz az adatvédelemről:

http://adatvedelem.gportal.hu
http://abiweb.obh.hu/abi/index.php?menu=fooldal

3 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2012.09.01. 01:29
Lindy

nekem is már írták, hogy arjak magamról az oldalamra, de én is félek azért attól, hogy vlaki felhasználja ellenem:")

2011.07.07. 17:54
missR.

PAnelkának igaza van. Kaptam blog kritikát, hogy miért nem írok magamról többet...de inkább nem.:)

2011.01.15. 00:40
panelka

Lehet, hogy túl sok bűnügyi filmet nézek, de mindig félek attól, hogy lenyomoznak. Próbálok mindig úgy regisztrálni mindenhová, hogy magamról szegényesebb személyes adatokat adok meg, főleg ott, ahol nem ismerem annyira a portált. Végülis 2011 van, én ma már nem bízom semmiben, nálam pár dologkiharcolta ezt.

 
 
HÉT KÉPE

Küldj be Te is képet! >>>

 
TÁRSALGÓ
 
HÍRFOLYAM
Friss hozzászólások
 
SZAVAZÁS
Melyik a kedvenc minijátékod?

Tippjáték
Kakukktojás
Képkirakó
Öt eltérés
Gondoltam egy...
Kommentelős
Kreditkereső
Mindet szeretem!
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
TÁMOGATÓK

AndreaSerlegBolt
UIP Duna Nemzetközi FIlm Kft
Horgolt Csoda
Moments

 

Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints