Csatlakozz te is!

A közösséghez

 
 
A G-PORTÁL TÖRTÉNELME

   
História

Mi az a G-Portál?

   

A G-Portál az egyik legnagyobb magyarországi weblapépítő közösség, ahol programozói tudás nélkül, egyszerűen és gyorsan építheted meg és népszerűsítheted saját portálodat. Ha szeretnéd megismerni a G-Portál rendszerét, kattints az alábbi linkre.

Kíváncsi vagyok a rendszerre

A G-Portál története

   

Hogyan született meg a G-Portál, és kinek az ötlete alapján? Mikor készült el, és ki fejlesztette a rendszert? Milyen múltra tekint vissza a G-Portál, mik történtek az évek alatt? Ezekre a kérdésekre mind választ kapsz az alábbi linkre kattintva.

Kíváncsi vagyok a történetre

A G-Portál arculata

   

A G-Portál arculata az évek alatt sokszor változott. Az alábbi linkre kattintva megnézheted, milyen változásokon ment keresztül a G-Portál főoldala, milyen volt régen az SMS-banner, milyen logók és bannerek szerepeltek a portálokon, hogyan alakult a G-Portál színvilága stb. 

Kíváncsi vagyok az arculatra

G-Portál Team

   

A G-Portál csapata nélkül nem született volna meg a G-Portál és azok a funkciók, amik a mai napig rendelkezésedre állnak a portálodon. Ha kíváncsi vagy, ki találta ki a G-Portált, kik fejlesztették és dizájnolták az évek alatt és ki a webmester, kattints a linkre.

Kíváncsi vagyok a csapatra

G-Portál statisztikák

   

A linkre kattintva különböző szempont szerinti statisztikákat találhatsz a G-Portálról: pl. látogatottság, portálszám, korosztályok, országok, városok, böngészők, nyelvek, kulcsszavak stb. Sok-sok érdekes információ és diagram között böngészhetsz.

Megnézem a statisztikákat

A G-Portál közössége

   

A G-Portál felhasználói egy összetartó, színes egyéniségekből álló, kreatív közösséget alkotnak. Mindannyian egyediek, önálló véleménnyel, de ha kell, igazi csapatjátékosok. Ha szeretnéd jobban megismerni a G-Portál közösségét, kattints a linkre.

Kíváncsi vagyok a közösségre

G-Portál História

   

A G-Portál História a 2008-ban született a webmester közreműködésével. Célja, hogy bemutassa a G-Portál történetét, interaktivitást biztosítson a felhasználók és a G-Portál Team között, és lehetőséget biztosítson a kreativitás kibontakozására. 

Kíváncsi vagyok az oldalra

G-Portál Kvízek

   

Ki kicsoda itt a G-Portálon, mit tud a Vezérlő és a többi modul, mi a kredit? Meg tudnád válaszolni ezeket a kérdéseket? Ha úgy érzed, hogy mindent tudsz a G-Portálról, akkor hajrá, teszteld le a tudásod az itt található különböző témákat boncolgató kvízekkel. Jó szórakozást!

Kíváncsi vagyok a kvízekre

 

 
KEDVENC KÉP

Küldj be Te is képet! >>>

 
TÁRSALGÓ
 
HÍRFOLYAM
Friss hozzászólások
 
SZAVAZÁS
Te varázsoltál tavaszi kinézetet a portálodra?

Igen
Nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
TÁMOGATÓK

AndreaSerlegBolt
UIP Duna Nemzetközi FIlm Kft
Horgolt Csoda
Moments