Csatlakozz te is!

A közösséghez


Kedvenc évszakod?

Hűvös ősz? Havazó tél? Ébredező tavasz? Tüzes nyár?

Írd meg te is!


Balaton verseny

Gyűjts minél több információt a Balatonról, és oszd meg velünk!

A verseny véget ért.


Kedvenc énekes/együttes

Készíts portált a kedvencedről, nevezz, és nyerj!

A verseny véget ért.

Talányos
G-Pozitív
Fejlesztői blog

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Fejlesztések mobil ügyben

Figi  2016.02.08. 14:31

Rég volt már olyan, hogy jöttem valami mobil cikkel, nemde bár? :) A chatben és emailben is piszkáltatok minket, hogy tegyünk valamit azzal kapcsolatban, hogy lehessen mobilra optimalizált weboldalt készíteni. Bár a G-Portál weboldal szerkezetével a mobilos weboldal felépítés nem a legegyszerűbb, mégis vannak elszánt felhasználóink, akik megpróbálkoznak vele (nagyon helyesen!). Lássuk hát a mai termésünket.

Android Chrome URL és értesítési sáv színének változtatása

Figi  2016.01.16. 19:04

Idei első cikkünket egy mobilos cikkel szeretném kezdeni. Bár még nem arról szól, hogyan lehet mobil kinézete weboldaladnak, egy lépéssel közelebb vagyunk hozzá. Android –os Chrome –nak van egy különleges funkciója, amelyet rendkívül kevés weboldal használ: URL sáv és az értesítési sáv színezése.

Mobilbarát kinézet G-Portálra I - Elméleti háttér

Figi  2015.09.06. 15:58

Aki olvasott mostanában IT híreket az interneten, valószínűleg szembesült azzal a cikkel, hogy a Google megváltoztatja a keresési algoritmusát, és a mobilbarát weboldalakat részesíti előnyben a találati listában a tartalom helyett. Mivel a G-Portál alapszerkezete nem nagyon engedi meg a mobilbarát weboldalak létrehozását, ezért hoztam egy hosszabb cikket arról, hogyan lehet ezzel trükközni, és hogyan teheted weboldaladat mobilbaráttá a Google szemében.

Stíluskészítő 2.0 Béta

Figi  2014.06.30. 23:16

A nagy saláta szezont megtörve hoztam nektek egy jó hírt a Stíluskészítővel kapcsolatban. A Stíluskészítő jelenlegi verziója 2012 Szeptembere óta működik, történt közben számos hibajavítás, új fejlesztés, és ahogy haladt a Stíluskészítő előre, egyre több hiba került úgy bele, hogy egyre kevesebb fejlesztés volt. Ezért történt a drámai változás.

Így készül az új képtár

Figi  2014.04.26. 19:29

Nemrégiben nekikezdtünk az új képtár fejlesztésének is, mely hamarosan minden funkciójában teljesen leváltaná a jelenlegi verziót. Összeszedtünk sok-sok ötletet, de szeretnénk, ha Ti is hozzászólnátok az új képtár fejlesztéséhez.

Piszkozat mentése funkció

Figi  2014.04.10. 22:56

Soha nem kapott annyi fejlesztést a blog modul, mint mostanában, és ezt a tendenciát folytatva hoztunk ismét egy fejlesztést. Ez a fejlesztés nem csak a blog, hanem a hírek / cikkek modulra is elkészült, így mindenki élvezheti a piszkozat mentésének lehetőségét.

G-Portál jQuery bemutató

Figi  2014.03.24. 15:00

A G-Portál jQuery egy olyan fájl, mely beillesztése után olyan plusz funkciókkal bővíti a weboldalad kinézetét, melyet a jelenlegi G-Portál nem tud számotokra kiszolgálni. A G-Portál jQuery az a plusz, amit Ti, felhasználók szeretnétek, de még nem valósult meg. Fejlesztői nevén a kódot gQuery –nek hívtam, így itt is erre hivatkozom. 

Késői blog - röviden

Figi  2014.03.17. 21:50

A több blog óta nem volt fejlesztői blog, így ideje bepótolni a hiányosságokat. A címre utalva, este 10 óra van, és a fejlesztések már elkészültek télen, így kicsit elkéstem a fejlesztői blog megírásával. Mindenesetre megvan az első, rövid fejlesztői blogunk.
A mostani blog egy rövid ismertető, hogy milyen változás történt a G-Portálon, és mi várható a jövőben még.

Több blog, jQuery módosítások

Figi  2014.01.22. 21:14

Azt hiszem, ma eljutottunk egy olyan mérföldkőhöz, aminek minden G-Portálos felhasználó örülni fog (én nagyon  örülök neki). Az ötletládába már megszámlálhatatlanszor kértétek, így egy kis rásegítéssel, de sikerült befejezni az egyik legjobban várt fejlesztést. Ez nem más, mint a több blog.

KARÁCSONYI UPDATE 2 - Címkék, kiemelt poszt, Vezérlősáv

Figi  2013.12.24. 01:38

A kezdetekben Tamara ezt írta: Ha valamit nagyon akartok, azt írjátok be minél többször az ötletládába, mert akkor Endréhez is eljut a hír. Nos, ez a helyzet állt fenn a Címkézésnél is, mely sok-sok hónap után, de elérhetővé vált a G-Portálon is :). Nem csak ez volt az egyetlen frissítés, lássuk mit hozott a Jézuska.

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
 
HÉT KÉPE

Küldj be Te is képet! >>>

 
TÁRSALGÓ
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
HÍRFOLYAM
Friss hozzászólások
 
SZAVAZÁS
Melyik a kedvenc minijátékod?

Tippjáték
Kakukktojás
Képkirakó
Öt eltérés
Gondoltam egy...
Kommentelős
Kreditkereső
Mindet szeretem!
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
TÁMOGATÓK

AndreaSerlegBolt
UIP Duna Nemzetközi FIlm Kft
Horgolt Csoda
Moments