Csatlakozz te is!

A közösséghez


Kedvenc évszakod?

Hűvös ősz? Havazó tél? Ébredező tavasz? Tüzes nyár?

Írd meg te is!


Balaton verseny

Gyűjts minél több információt a Balatonról, és oszd meg velünk!

Nevezési határidő: 2017.07.23.


Kedvenc énekes/együttes

Készíts portált a kedvencedről, nevezz, és nyerj!

Eredmény: 2017.05.07.

Talányos
G-Pozitív
G-PORTÁL KRITIKA
[505-486] [485-466] [465-446] [445-426] [425-406] [405-386] [385-366] [365-346] [345-326] [325-306] [305-286] [285-266] [265-246] [245-226] [225-206] [205-186] [185-166] [165-146] [145-126] [125-106] [105-86] [85-66] [65-46] [45-26] [25-6] [5-1]

2014.02.24. 15:05 Idézet
Noname

Ez egyben fejlesztéskövetelés és panaszolás (nem tudtam a kettő között dönteni, hogy végül is hova írjak, ezért ide írtam... mint látható). Nos, nekem a mostani nagy problémám, vagyis inkább nagymértékű újdonságra vágyok a gportál fórum terén. Ami jó, hogy be lehet szúrni képet, a szöveget mellé lehet tenni stb. Viszont sok rosszat is tapasztalok:

·         Meg van szabva a szavak mennyisége, ami nem igazán tetszik, mivel ha elérem a maximálisat és elküldöm, akkor elveszik a vége és ha nem másoltam ki, akkor szép szóval cseszhetem az egészet. Nos, ez az egyik problémám, a másik…

·         hogy miért nem lehet témán belüli témát nyitni? Jó, ez most hülyén hangzik, de van pár „fő” téma és azokon belül lehet nyitni többet. Nekem ezzel az a problémám, hogy én a „mellék” témába is akarok nyitni, szóval gyakorlatilag szét akarom ágaztatni a témákat. Szóval: főtémán belül nyitok valami másikat és én azon belülre is akarok. Na, és ez nem lehetséges. :D

·         Ha kitörlöm pl. az 54 –es hozzászólást, akkor nem javítja ki az egészet, hanem az 53 és 55 között nincs semmi. Tehát nem ugranak a számok, maradnak, sehol sem javítja. Ezzel még nem is lenne probléma, ha nem bolondulna meg teljesen a fórum és nem adná ki azt, hogy 44442545466 hozzászólás van az egyik témánál. :D Ez már eléggé idegesítő.

+ nem lehetne valami újdonságokat bevezetni? Most így konkrétan nincs ötletem, de kezd unalmassá válni a fórum. :C Gondoltam feldobom, ha már mindenbe fejlesztettetek, még ha egy kicsit is.


2014.01.25. 21:06 Idézet

Ha van bővítmény Operában, akkor az okozhatja a folyamatos kidobálást. Vagy törölj minden sütit, és utána próbáld meg. Más böngészőben jó?


2014.01.23 20:43
Togame

„ Javítom magam: http://www.t-fanfic.gportal.hu


2014.01.23. 20:43 Idézet

Javítom magam: http://www.t-fanfic.gportal.hu


2014.01.23. 20:43 Idézet

Újra megnéztem, hogy mi is okozhatja valójában ezt a hibát, ha böngészőben átlépek egy másik oldalra (pl külön meg van nyitva a Google és a portál, átlépek Google-re, akkor kijelentkezik a gportal.gportal.hu-ról és a portálomról is, lehet, hogy az Opera okozza? :/)
Bár nem tudom, eddig semmi ilyen probléma nem fordult elő. A portálom neve: togame-ff.gportal.hu


2014.01.23. 12:43 Idézet

Togame: megnéztem több portálon is, nem tapasztaltam ezt a kijelentkezést. Mi a portálod címe?


2014.01.23. 04:14 Idézet

Nem tudom, hogy csak velem van e így, de ha a portálomon bejelentkezve vagyok és rámegyek a "Szolgálati közlemények" részre, akkor egyből kijelentkezik a portálból. Kétszer írtam újra egy részt, mire rájöttem, hogy mi miatt van. Szerintem valami bug, de lehet, hogy csak velem van így, nem tudom, de azért szóltam.


2014.01.08. 09:53 Idézet

Grung: igen, ez is megérkezett hozzánk :)


2013.12.31. 14:46 Idézet
Grung (www.tacskotime.gportal)

Akkor jó :) Köszönöm. Egyébként ma is jelentkeztem, valóban. Arra tényleg jött levél, de a legutóbbira, azt meg tudod vizsgálni. Egy ilyen levelet küldtem a szerkesztőségnek, mert ezen az oldalon ezt olvastam::

Jó napot G-portál szerkesztőség! Szeretnék kikerülni a portálajánlóba és levélben jelentkezek:

 
www.tacskotime.gportal.hu  - oldalam címe
 
A portálom rövid bemutatója:
Kíváncsi vagy egy kutya blogjára? Egy nem akármilyen ebre akadtál! Az oldal mindig nyüzsög, tele sok frissel és hírekkel, designnal és képekkel. Célom, nekem Márkónak, a tacskónak, hogy nagy szeretettel látogass hozzánk vissza és olvasgass egy kicsit az életemből. Boldog karácsonyt, vau!
 
Ez nektek bejött?

2013.12.31. 11:27 Idézet

Grung: öt levél jött a portáloddal kapcsolatban, ebből egy ma. Mindegyikre kiment az automatikus levél, ha nincs a fiókodban, a szolgáltatódnál érdeklődd meg, merre lehet, vagy ha van másik e-mail címed, próbáld onnan. Több fiókból is próbáltam, nekem elküldést követően mindenhová azonnal megérkezett az automatikus válasz. Az mindegy, hogy fiókból küldöd vagy az oldal ajánló dobozon keresztül, ugyanoda érkeznek a levelek. Mindenesetre a lényeg, hogy hozzánk beérkezik az ajánlás :)


2013.12.31. 11:17 Idézet
Grung (www.tacskotime.gportal)

A spam mappában sem. Néztem, de csak 2 levél van, amik nem G-portálosak. Amúgy én úgy szoktam jelentkezni, hogy írok egy e-mailt a szerkesztőség@gportal.hu-nak, leírom a nevemet és az oldalam címét linkkel. És várom a választ. Egyébként azért csinálom így, mert valamelyik cikknél így írta a G-portál szerkesztőség.


2013.12.30. 14:48 Idézet

Grung: pedig megérkeztek a leveleid, nekem mutatja is, hogy ment rá automatikus válasz (ami egyébként azonnal megy, ahogy küldöd a levelet). Spam mappában sem találod?


2013.12.30. 14:20 Idézet
Grung (www.tacskotime.gportal)

Kedves G-portál szerkesztőség!

Nekem csak egyetlen egy bajom van. Az pedig nem más, mint a Szerkesztő ajánlata. Nem azzal van baj, hogy kismilliószor próbálkozom. Hanem azzal, hogy várom azt a bizonyos levelet amit küldeni kéne nekem, hogy pl: Köszönjük hogy jelentkeztél, megvizsgáljuk az oldaladat. Ez nekem nem jön. Mindent pontosan leírtam, vártam rá 1 hetet, de nem jött az üzenet.

Üdvözlet:

Grung [www.tacskotime.gportal.hu]


2013.11.03. 15:26 Idézet

Nem tudok belépni a G-portálba! Kértem elfelejtett jelszót és nem érkezett meg  a levél!!!


2013.06.29. 08:53 Idézet

drew: köszi, de sajnos a portál cím alapján sem találtunk ilyen témájú bejelentést, felszólítás küldést. Idő közben a portál szerkesztője levelezést kezdeményezett velünk, talán lassan sikerül a végére járni az esetnek :)


2013.05.29. 10:13 Idézet
drew

superuser! ez az oldal
http://wolflady-fanfiction.gportal.hu/


2013.05.27. 10:59 Idézet

Egy leendő ex gp-s: a sztori már ott megbukik, hogy nem adunk X idejű tiltást. Sőt, konkrétan "tiltás" sincs. Legfeljebb jelszavazás van, de az is csak két esetben:
1. a felhasználó nem működik együtt: a levelünk ellenére nem távolítja el a szabálysértő tartalmat
2. a felhasználó e-mail címe nem él, így a felszólítást nem kapja meg: minden esetben a portálon megadott e-mail címre küldünk ki felszólítást, így baromi fontos, hogy az mindig élő, használatban lévő cím legyen, hisz ha nem kapja meg felhasználó a levelet, máshogy nem tudjuk jelezni felé, hogy probléma van.
(illetve a 3. eset, ha olyan szintű jogsértést követ el, ami nem várhat, de a példádban ugye nem erről van szó)
"Nem olyan kedves" üzenetet pedig végképp nem írunk, felszólítást igen, de az ugye elég kötött. Tehát ez a nagyon jó barátod valamit másképp adott elő, mint a valóság :)
Jelen pillanatban nem is rémlik vendégkönyves probléma, de ha ez a jó barát ír egy üzenetet mailben, szívesen utánajárok. Igazán felkeltette az érdeklődésem a sztori. :)
Egyébként ilyen esetben úgy fest a dolog, hogy írunk a portál tulajának, hogy a vendékönyvében itt és itt problémás bejegyzések vannak, és legyen szíves törölni. A tömeges törléssel ez ugye nem is igényel túl nagy melót.
Azt leszámítva, hogy perpillanat tényleg nem tudom, milyen ügyről van szó, a szabályzat a portál egészére vonatkozik, így a vendégkönyvre is. A felhasználónak lehetősége van törölni, moderálni a vendégkönyvét is, s mivel a portál az ő tulajdona, a közérdeket sértő bejegyzések törlése nem csak a mi, hanem a saját érdeke is. Mondanék konkrétabbat is, ha ismerném a konkrét esetet, de mivel pontos információk nélkül tálaltál egy esetet, így nem tudok teljesértékű választ adni, hisz nem tudom, miről van szó.
Zárásként: nekünk rettentő fontosak a felhasználók, a portál szerkesztők! Nem szívatunk senkit azért, mert pár nethuszár telefirkálja valaki vendégkönyvét. Ha belegondolsz, mi érdekünk származna belőle? :)


2013.05.25. 17:13 Idézet
Egy leendő ex gp-s

Szép napot mindenkinek!

Nekem lenne egy aprócska, picike, hangyányi problémám... Már évek óta szerkesztek itt (cirka 6 éve), és mindig szerettem a gp-t, tényleg... Nem mindig értettem egyet minden változtatással, döntéssel, de tényleg egy nagyon korrekt szolgáltatónak tartottam...egészen mostanáig. Egy nagyon jó barátom több éves portálját tették most tönkre egyetlen kis hülye miatt (már elnézést a kifejezésért). Nevet nem írok, mert nem szeretném még kellemetlenebb helyzetbe hozni szegényt, de a lényeg az, hogy egy illető olyan tartalmakkal pakolta tele a barátnőm vendégkönyvét, amit tilt a szabályzat... Ezért a barátnőm kapott két hét tiltást, plusz nem olyan kedves üzeneteket. És ezt én nem igazán tudom tolerálni... Rendben, teljesen megértem, hogy a szabályzat fontos, főleg mert rengeteg gyerkőc szerkeszt itt, és nyilván nem lenne jó, ha belebotlanának "érdekes" dolgokba.. DE! miért kell a szerkesztőt  büntetni? Oké, lehetne regizőssé tenni a vendégkönyvet, de ha annyira keresztbe akarnak tenni neki, akkor regisztrálnak és kész...  Az meg külön szép, hogy nem a főoldalon voltak ilyen tartalmak, nem is az oldalsó modulokban, hanem a VENDÉGKÖNYVBEN...és mégis a szerkesztőt büntetik, holott oda nyilván a szerkesztő nem nagyon ír... És tényleg nagyon szeretem a gp-t, de engem speciel enyhén felháborít, hogy a szerkesztők nem védhetik meg magukat, és még az ilyen kis taknyosok szava, és a koholt vádak többet érnek itt, mint azok a szerkesztők, akik évekig BECSÜLETESEN szerkesztettek, és emellett folyamatosan költöttek kreditre, hogy fejleszthessék a portálokat (mert ugye egy sikeres portálhoz ez is szüksges...ami egyébként teljesen rendben van)...  Ennyi lettem volna, elnézést kérek, ha itt-ott kicsit durvábban fogalmaztam...igyekeztem higgadt lenni, de ez azért tényleg szíven ütött egy kicsit.

További szép napot, és sikeres munkát kívánok!


2013.01.21. 20:01 Idézet

B~to~B: jelenleg valóban nincs kereső, de hamarosan lesz, türelem! 


2013.01.20. 17:47 Idézet
B~to~B

Ez igazából nem panasz vagy kritika de azért fel teszem hátha valaki tudja..

Most lett új kinézet a GP főoldalán, viszont bármerre jártam nem találtam a keresést a portálok nevében-t. Mármint eddig (ha jól emlékszem :) akkor a Portál listánál volt/Portáloknál de most nem látom. Ebből persze nem következik egyből, hogy nincs ott mert én is vaksi vagyok, viszont ha tényleg ott van valahol akkor kisegíthetne valaki Előre is köszi!^^


2012.12.17. 19:19 Idézet

Spiritwolf: ha dobsz egy levelet a webmester@gportal.hu címre a portálok címével együtt, amelyek nem megfelelő kategóriában vannak, akkor utánanézünk :)


[505-486] [485-466] [465-446] [445-426] [425-406] [405-386] [385-366] [365-346] [345-326] [325-306] [305-286] [285-266] [265-246] [245-226] [225-206] [205-186] [185-166] [165-146] [145-126] [125-106] [105-86] [85-66] [65-46] [45-26] [25-6] [5-1]

 
 
HÉT KÉPE

Küldj be Te is képet! >>>

 
TÁRSALGÓ
 
HÍRFOLYAM
Friss hozzászólások
 
SZAVAZÁS
Melyik a kedvenc minijátékod?

Tippjáték
Kakukktojás
Képkirakó
Öt eltérés
Gondoltam egy...
Kommentelős
Kreditkereső
Mindet szeretem!
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
TÁMOGATÓK

AndreaSerlegBolt
UIP Duna Nemzetközi FIlm Kft
Horgolt Csoda
Moments

 

Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints