Csatlakozz te is!

A közösséghez

 
 

Írj a Télapónak!

Télapó itt van, hó a subája, Jég a cipője, leng a szakálla... és levéllel érkezett! Olvasd el!


Hamarosan... :)

Mit szeretnétek? Képet szerkeszteni? Fotózni? Új portált építeni? Kommenteljetek versenyekről is!

G-PORTÁL KRITIKA
[510-491] [490-471] [470-451] [450-431] [430-411] [410-391] [390-371] [370-351] [350-331] [330-311] [310-291] [290-271] [270-251] [250-231] [230-211] [210-191] [190-171] [170-151] [150-131] [130-111] [110-91] [90-71] [70-51] [50-31] [30-11] [10-1]

2009.03.12. 16:08 Idézet
Anna

Nem emlékeztem mindegyikre, ezért utánanéztem az archívumban.
Nekem ezek nem tetszenek: (kinézetileg) x x x
De még van egy-kettő nekem nem tetsző. Egyébként nem akarok senkit megsérteni ezzel az üzenetmmel. Ha a szerkesztőségnek tetszik, akkor jó. Tartalom egyébként ezeken is jó, csak a designnal nem vagyok megelégedve.


Válasz:

Az ajánlott oldalaknál, legalábbis ebben a 3 esetben a téma volt az elsődleges szempont. A betegbaba nem azért került ki a főoldalra, mert nagyon szép az oldal, hiszen nem, hanem a tartalma és a mondanivalója nagyon fontos. Watchmen és szerepjáték pedig szintén elég egyedi tartalommal rendelkezett, és a dizájn sem volt rossz. Persze vannak ennél jobb oldalak is, csak gondolom nem érkezett akkor olyan ajánlás.

webmester


2009.03.12. 10:04 Idézet
Rita

Kedves G-Portál szerkesztők!
Most nem azért,de a G-portál ajánlójába szinte csak csúnya,igénytelen lapok kerülnek ki,amiken,igaz lehet van tartalom,de most ez nem igazságos több szempontból sem,hogy csúnya lapok kerülnek ki!Mert valaki megszenved a szép lapért!Én sem 2 nap alatt tanultam meg designt szerkeszteni,és nem tartom igazságosnak,hogy az én lapom nem kerül ki,holott ott is van tartalom és szép is!Nektek sem lenne jobb dicsekedni mondjuk egy igényes lappal a főoldalon,ami a ti rendszeretekbe készült?Amúgy ha valakinek sehogyan sem sikerül jó designt készítenie,egy csomó lapon tud rendelni...hupsz...remélem majd kapok választ.


Válasz:

Szia!

Az ajánlóba az ajánlott oldalak kerülnek ki. Hiába szép egy oldal, ha alig van rajta tartalom, vagy hiába tartalmas egy oldal, ha a dizájn szétesik. Ha egy oldal eléri a kettő közötti szintet, vagy ha mindkettőben jó, akkor kikerülhet a főoldalra. Ha éppen nem ajánlanak tökéletes oldalt, akkor is az ajánlott oldalakból kell választani. Ajánld többször az oldaladat, mert ha szép és tartalmas is, akkor maximum a téma miatt nem került ki eddig (biztos volt ilyen témájú oldal kint mostanában).

webmester


2009.03.11. 17:01 Idézet
Klau

De ha az a napi friss 1 db képből áll akkor nem sokra megy vele. És szerintem nem muszály minden nap frisselni, és vannak olyan témakörök mint pl sztáros ahol nem tudsz mindennap híreket kirakni az oldalra.Töbet érsz mondjuk heti egy nagy frissel szerintem.


2009.03.10. 14:28 Idézet
lola

szerintem meg hülyeség már bocsánat hogy olyan oldaLak kerülnek ki a ranglistába ahol alig van friss és olyan nem akinél meg minden nap van!!


Válasz:

Nem a frissítés az első szempont, hanem a téma, a tartalom és a dizájn.

webmester


2009.03.07. 15:11 Idézet
Anna

Egy-két szerkesztő ajánlatában lévő oldalon tényleg lehetne még fejleszteni... Jó, lehet, hogy sok a tartalom, meg egyedi, de ha csúnya? Bár, inkább nem kritizálok, ha a G-P Team-nek tetszik, akkor elfogadom.


Válasz:

Melyik oldalra gondolsz?

webmester


2009.03.02. 14:36 Idézet
Mitchíí

ZOEY:
sok helyen írnak HIATUST mert nem tudnak gépközelben lenni.


2009.03.02. 13:32 Idézet
Zoey

Mitchíí:
Kicsit elkéne gondolkoznod a dolgokon, mert ugyanis hogy elutazik az ember mit tom én hány hónapra, de visszajön már azt írja ki hogy closed! Szted ez normális dolog? :/  De mindegy mindenki magábol indul ^^


2009.03.01. 22:43 Idézet
Mitchíí

ZOEY:
én egyáltalán nem értek veled egyet. mert az hogy az összes closed vagy hiatus oldalt letörlik, AZ lenne a szemétség, mert gondolj bele elutazol pl 2 hónapra addig kiírod hogy hiatus és mire hazajössz le lesz törölve az oldalad. Meg a másik, hogy amelyik oldalt régen szerkesztették, annak az oldalnak a szerkije is ugyanúgy kifizette mint te, én vagy bárki más akinek van még portálja. Nekem is van egy oldalam amit később akarok szerkeszteni, és elég szemétség lenne ha törölnék mert nincs rajta semmi. úgyhogy ha valaki kifizette akkor az az övé.
MANÓ:
hát szerintem is mert ha valaki kikerül a G-POrtál főoldalára, az az első, hogy örül hogy milyen sok a látogatottsága. Tudom, mert egyszer én is kikerültem (nagyoooonnagyooonköszönöm^^) és az volt az első hogy megnézzem, és azon a napon (még csak délelőtt volt) 100 látogató volt. És addig az átlag látogatószám max 40 volt, és ez segített hogy ma is kb. 80 mert akkor megismerték és többen járnak hozzám is. És akkor arra az oldalra aminek nagyon nagy a látogatottsága annak ez nem nagy szám, de szerintem van 1000 más jó oldal is ami kevésbé ismert viszont ha kikerülhetne legalább kaphatna 1 esélyt hogy neki is nagy legyen a látogatottsága. Nekem ez saját tapasztalat, mert nekem pl önbizalmat adott mert addig mindig azt mondták de szar de szar mikor meg már mindennap 100-120an jöttek mindegyik azt mondta de jó de jó (mien érdekes dx) szval ezt nem bántásféleképpen mondom hanem hogyha kikerül egy nagyon magas átlaglátogatószámú oldal annak a szerkije föl se fogja, mennyi 200 látogatóval több, és lehet nem is jobb az oldala mint egy 10 átlaglátogatottságúé.
SORRY HOGY HOSSZÚ VOLTAM ^^'


2009.03.01. 20:22 Idézet
viki

igen, szerintem is tök felesleges volt azt a michales oldalt kitenni, így is marha nagy a látogatottsága, inkább kevésbé látogatott honlapokat tennétek ki...


2009.03.01. 16:30 Idézet
Zoey

Kedves Webmester! 
Az sok időben sokat gondokoztam mi is a legigazán az amivel bajom van a Gportalal, igazából nem akarok senkit se megsérteni vagy esetleg megbántani. De észre vettem, hogy a Kedves kis Webmester, egyáltalán nem válaszol a nagy kicsire és nagyobb eseményekre, mint pl. Ninának. Ezzel mit akarsz elérni? Mellesleg pedig, sok olyan Portál van aminek elvan foglalva a oldala, főleg a címe aztán pedig szépen Closed van kiírva és hagyják a p****ba az oldal, mert minek ha van másik? Én a helyettekben szétnéznék alaposan, hol van már régóta az hogy Closed/Hihatus vagy még tudom én, de ez már akkora egy szemétség, hogy ez így van! Valaki nagyon szeret lefoglalni egy oldal nevét ill címét, de utána már nem szerkeszti,hanem ba****ik rá hogy mi legyen vele! Az egy dolog hogyha valaki belép emiatt nehogy törőldjön a Oldala, vagy esetleg valaki MÁS lelopná az oldal címét, tegyük fel a www.sora.gportal.hu oldalát, régebben valaki mást szerkeszte az oldalt, de aztán valaki lelopta az oldal címét ami igazán szép volt öntől, semmilyen leveleket vagy esetleg értesítve lett volna az illető, ismertem/ismerem is a www.sora.gportal.hu oldal régebbi tulajdonosát. Nem lenne kedves Webmester elszégyelnie magát? Akkor még, a layla.gportal.hu is ott van meg a www.kaleidostar2.hu ezeket esetleg nem kéne törölni? Mert én igen csak ki törölném azokat a portálokat, amiket már annyira se szerkesztenek a szerkesztők! Emiatt fizetni? Ne röhögtessen meg, ugyanis ha jól tudom, hogyha az oldal tuljadonosa nem lépbe az oldalára akkor töröldik vagy esetleg valaki mást átveszi az oldalt, de az illető a régi tulajdonos pedig nem fog tudni róla mi? Kicsit azért eléggé aljas dolog, valamikor rákéne szánia arra a perce és időre, hogy átnézék a oldalakat, és törölni azokat! De persze mit várok egy webmestertől? -.- A nagy semmit gondolom, csak ennyi bajom lenne, mert nagyon nagyon nagy szemétség az hogy, másoknak így simán le lehetne nyúlni a munkáját, később pedig nehezen szerzik vissza -_______________-, www.kagome.gportal.hu www.kikyou.gportal.hu ez a oldal ez a kettő AZ ÉN OLDALAM VOLT :@ -.-"ennyit a Gportalról és a Webmesterről is.... :/ 


Kedves Zoey!

A szabályzatban láthatod, hogy ha legalább 3 hónapja nem jelentkezett be valaki az oldalára, azt törölhetjük. Ez azt jelenti, hogy törölhetjük, és nem azt, hogy biztosan töröljük. Ha szeretnél töröltetni egy oldalt, hogy újra létrehozhasd, akkor írj erre a címre: webmester@gportal.hu A szabályokat nem én találom ki, elfogadhatod vagy nem.

webmester


2009.02.27. 10:48 Idézet
manó

Felfoghatatlan számomra, hogy miért olyan oldal kerül ki a Gportal főoldalára, aminek alapba is 700 fölött van az átlaga, és a kategóriájában az első helyen trónol! (Gondolok itt a ma kikerült Michael Jackson oldalra) Ez azért kicsit nevetséges bocs! Nem az lenne a főodal lényege hogy aki oda kikerül annak az oldalát többen megismerhessék????? De úgy látom ezt már eddig is ismerték ha 700-as az átlaga, de nem baj, csak hát én személy szerint azért kattogok a főoldalon lévő oldalakra, hogy hátha valami jó kis új lapot találok, de ezt a lapot eddig is megtaláltam, mert a lista elején van!


Szia!

Nem nagyon értem a problémát. Miért lenne kizáró ok a magas látogatottság?

webmester


2009.02.25. 17:59 Idézet

Lehet hogy az nem a gportal hibája:) na mindegy is! nekem csak az a bajom még vele, hogy bannermentesíteni kell ahhoz, hogy az oldal tetején nelegyen ott a gportal nagy hirdetője:( És még az, hogy más böngészővel nem úgy nyitja meg az oldalt, ahogy IE-vel, mert a kódokat is máshogy mutatja stb. amúgy szerintem is a legjobb a gportal, de vannak hibái:)


IE és egyéb böngészők nem ugyanolyanok. Ez a nem a G-Portál hibája, hanem a böngészők hibája, mert nem ugyanúgy működnek. A bannermentesítés sajnos ilyen. :(

webmester


2009.02.25. 17:55 Idézet

Nekem az lenne a kritikám, hogy megszerettem volna változtatni az oldalam címét és nem küldte el a levelet....kárba ment 20 kreditem!


Nem veszett kárba, írj egy e-mailt a webmester@gportal.hu címre az oldalad címével.

webmester


2009.02.21. 08:47 Idézet

ne aggódj gréti majd lessz valahogy.


2009.02.20. 00:46 Idézet
Grety

Sziasztok!

Nekem az lenne a kritikám,hogy email cimem szerettem volna Meg  változtatni,csakhogy ahhoz az eredetire küldenek egy linket,amit nekem megszüntettek.Most kétségbe vagyok esve de nagyon......

Ez mondjuk nem is kritika,inkább részemről baleset....:)


Szia!

Írj egy e-mailt a webmester@gportal.hu címre, amiben leírod a portálod címét, az új e-mail címet és a belépési adataidat.

webmester


2009.02.19. 22:21 Idézet

Hello!!! Nekem egy gondom van a gportallal...:D Az, hogy minek csinálni ilyen modult, hogy kritika, nincs is szükség rá!!! Szerintem a gportal a legjobb és legfejlettebb a portál-létrehozó oldalak közül, igaz kell fizetni, de ez csak nekünk szlovákiaiaknak rossz. Szóval szerintem nagyon jó a gportál, a mlap és az extra.hu sem érhet a nyomába...Nah, erre nem lehet visszaválaszolni, ugye?


Szia Nina!

Köszi a kritikát! :)

webmester


2009.02.14. 14:52 Idézet
Cinti

Szia Webmester!
Szerintem


Igen? :)

webmester


2009.02.13. 17:45 Idézet
valaki

MIÉRT KELL A HÓNAP OLDALÁNAK A GPORTAL- HISÓIÁRT RAKNI?m,?? ENNYIERŐVEL RAGD MINDENHOVA FEL, S SENKINEK SE ADD MEG A LEHETŐSÉGET HOPGY KIKERÜLJÖN ODA -.-


Szia valaki!

Mi a gond ezzel? Szerintem egy hónapot ki lehet bírni. De ajánlhatsz oldalakat, szívesen megnézzük.

webmester


2009.02.12. 09:57 Idézet

Flash player vagy Firefox frissítése megoldja a problémát.


2009.02.07. 09:38 Idézet
rita

igen, amit az előbb darkCynder említett sajnos nálam is előfordul. De mondjuk és máshová rakom fel a képeimet...


[510-491] [490-471] [470-451] [450-431] [430-411] [410-391] [390-371] [370-351] [350-331] [330-311] [310-291] [290-271] [270-251] [250-231] [230-211] [210-191] [190-171] [170-151] [150-131] [130-111] [110-91] [90-71] [70-51] [50-31] [30-11] [10-1]

 
 
HÉT KÉPE

Küldj be Te is képet! >>>

 
TÁRSALGÓ
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
HÍRFOLYAM
Friss hozzászólások
 
SZAVAZÁS
Melyik a kedvenc minijátékod?

Tippjáték
Kakukktojás
Képkirakó
Öt eltérés
Gondoltam egy...
Kommentelős
Kreditkereső
Mindet szeretem!
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
TÁMOGATÓK

AndreaSerlegBolt
UIP Duna Nemzetközi FIlm Kft
Horgolt Csoda
Moments