Csatlakozz te is!

A közösséghez


Kedvenc évszakod?

Hűvös ősz? Havazó tél? Ébredező tavasz? Tüzes nyár?

Írd meg te is!


Balaton verseny

Gyűjts minél több információt a Balatonról, és oszd meg velünk!

Nevezési határidő: 2017.07.23.


Kedvenc énekes/együttes

Készíts portált a kedvencedről, nevezz, és nyerj!

Eredmény: 2017.05.07.

Talányos
G-Pozitív
G-PORTÁL KRITIKA
[505-486] [485-466] [465-446] [445-426] [425-406] [405-386] [385-366] [365-346] [345-326] [325-306] [305-286] [285-266] [265-246] [245-226] [225-206] [205-186] [185-166] [165-146] [145-126] [125-106] [105-86] [85-66] [65-46] [45-26] [25-6] [5-1]

2008.12.18. 18:42 Idézet

Előttem hozzászólokkal egyet értek. Többszöri megnézés után szörnyű :S Az oldalaim így teljesen elcsúnyultak.. vegyék le, kéreem!!


2008.12.18. 18:31 Idézet
Fancsa

Kedves GP team!
BB-vel egyet kell értsek...az az alsó reklám szörnyű....teljesen elcsúfítja az oldalakat.
A vendégkönyvnél tetszik ez a névbeíros izé,ez okos dolog volt ;)
De a reklámot könyörgöm vegyétek (ha tegeződhetek) le.


2008.12.18. 18:25 Idézet

G-Portál team, ne mondjátok már, hogy nem volt elég ennyi reklámhely!!! Mi a ******* kellett berakni még azt az Etargetes ***** is? Sikerült kiakasztanotok...de én NEM fogom fizetni a bannermentességet, mert nem tudom...így meg most még jobban sikerült elcsúnyítani az oldalam...shit...


2008.12.18. 18:21 Idézet

Wow, látom, elkezdődtek az újítások :P jó lesz, jó lesz, csak így tovább!

Viszont legalul ez a hirdetős izé.. remélem nem marad xD Mert az nagyon nem tetszik... ^^'''


2008.12.18. 17:47 Idézet
Adliz

dejó,hogy kétszer adtam meg a nevem xD még meg kell szokni, hogy fent meg lehet adni xD


2008.12.18. 17:47 Idézet
Adliz

No, mégis találtam valamit, amibe beleköthetek :P

A Hírek/Cikkeknél a tovább előtt  két kis nyilacska van, ami tökéletes lenne, ha nem kép lenne, hisz a kék nem illik bele minden oldal kinézetébe. Szóval szerintem sima kacsacsőrök is lehetnének: >>
:)

AdlizLabdázzunk, várom a jobb nyilat. :)

webmester


2008.12.18. 17:36 Idézet

Tök jó ez a kijelölős VK :D


2008.12.18. 14:46 Idézet

és Annának üzenem, hogy ez a nem szép a dizi, akkor sehova se kerüljön ki, ez nagy hülyeség. nem csak a kinézet számít. sőt a tartalom a lényeg.......


2008.12.18. 14:44 Idézet

hello. most mi ez az új dolog, hogy nem lehet a vendégkönyvekbe meg a hírdetőkbe írni, csak úgy ha az ember bejelentkezik. ugye ez most csak átmeneti? mert ha nem akkor nagyon nem tetszik.


Szia!

Ez csak átmeneti hiba volt, éppen túrtuk a rendszert.

webmester


2008.12.18. 01:13 Idézet

Kommentar, egyetértek veled. Én sem értem minek kiírni angolul a dolgokat. Főleg az húz föl teljesen, mikor turmixszerűen van, tehát 1. magyar, 2. angol. Lassan már lesz hivatalos nyelvük az ilyen oldalaknak, ez lenne a magyangol. A GP pedig nem tehet ellene semmit, max. felhívhajta rá a figyelmet. És igen, szépen lassan eltűnik a magyar nyelv...
BB


2008.12.17. 19:57 Idézet

Nekem a html-es típusú oldalakkal van ellentétem. Nem érzem ideálisnak. A szememet agyonrontom, mire megtalálom a menüt és a modulokat. Annyira tömörítik, hogy az már giccses. És MIÉRT ÍRNAK ANGOLUL? A mai felnőttek- bártan kijelentem - 60 %-a nem beszéli az angol nyelvet. És erre: linkbooks, guestbooks, links, elite affilites (vagy mi a fene), és a tinisztárocskáknál : biography, geography stb. Ez nem menő! És mi a fenének írják be magyarul és angolul a neveket, ha úgysem nézi meg egy angol sem az oldalt, mert a többit úgyis magyarul írja le! Ezt egyébként fórumokban hangoztattam már....amiket itt írtam. A kritika nem a G-portal-t kategorizálja, hanem a G-portal jóvoltából megteremtett oldalak tartalmát minősítem. Remélem nem vagyok egyedül a világon, aki így látja....mert akkor egyszer mindenki rádöbben a szomorú igazságra, amikor az utcán megkérdezik tőle valahogy így: "Háj! Wer is dö szsupörmárkit?" .......jó lenne, ha a G-portal tenne ellene, legalább egy kiírásban, hogy hol a nyelvek között a határ.

 u.i.: felőlem írhatnak angolul, de úgy, hogy ne a magyar helyett használják.

  kommentar


Szia!

Nem fogok belefolyni az amerikai álomba, hiszen ez egy létező probléma, nem csak a G-Portálon, hanem egész Európában. Engem pl. sokkal jobban zavar, hogy ha valaki nem tud helyesen írni, vagy tiszteletlen. Utóbbi szerencsére ritkább a G-Portálon. :)

webmester


2008.12.17. 11:31 Idézet

Remélem, hogy sikerül érthetően leírni a problémámat.

-Kevésnek találom a helyet ahová írni lehet. Pl. Főoldal. Sokszor előfordul, hogy egy-egy új bejegyzés után (rákattintva az ok gombra) lerövidül az eddigi bevitt anyagom.  :(((((( Tudom, hogy az sem volt kevés, de lehetne változtatni ezen?

-Ha be akarok illeszteni vmit, állandóan felugrik az oldal tetejére.

-Ugyanez a problémám frissítéseknél is.

Nagyon sok bejegyzésem van, de az állandó plussz időtöltéstől (amit a felesleges visszaállítgatásokkal töltök egy-egy feltöltésnél, bejegyzés vagy bármi után) már kezd egy kicsit elmenni a kedvem, bár nem vagyok az a feladós fajta.

Fl


Szia!

A modulokban van egy tartalmi limit, amit ha túllépsz, akkor törlődik a modul alsó tartalma. Általában akkor szokott ez problémát jelenteni, ha hosszú szöveges tartalmat szúrsz be, de ebben az esetben nyugodtan lehet élni a lapozóval, ami jelenleg csak linkeléssel oldható meg. Szebb is egy archívum vagy egy több oldalas modul, mint egy nagyon hosszút végigböngészni. Ha az adott modulban túl ok a felesleges html kód, akkor ez is csökkenti a még kitölthető helyet, ugyanis a limit a forráskódra vonatkozik. Tehát felesleges kódokat nem szabad a modulban hagyni. Hogy érted azt, hogy felugrik az oldal tetejére?

webmester


2008.12.15. 10:19 Idézet

HALLO HALLO, EGYKISSÉ OFF, FEJEZZÉTEK ABBA EGYMÁS KRITIZÁLÁSÁT, ITT A G-PORTÁLT KELL KRITIZÁLNI! SENKI SEM NYAL SENKINEK, VÉLEMÉNYT LEHET ÍRNI, DE NE BÁNTSÁTOK EGYMÁST.

BOLDOG KARÁCSONYT 9 NAP MÚLVA!

webmester


2008.12.14. 12:52 Idézet

Hmm.. szerintem meg nem lenne fair, ha egy jó, szorgalmas portálszerkesztő oldala csak azért nem kerülhetne ki, mivel nem profi grafika terén. Ha a tartalom tökéletes, és nincs szanaszét esve az oldal, akkor szerintem megérdemli a főoldalt :)
Adliz


2008.12.14. 12:33 Idézet

Szerintem nagyon jó a Gp, csak az a baj, hogy túl sokat kell kattintgatni. Például a modulkezelőben, ha ki akarok törölni mondjuk 15 modult, akkor 15-ször kell kattintanom. Vagy ha egyszerre 7 modult szeretnék létrehozni, akkor 7-szer bele kell mennem a modul létrehozásába, és úgy tudom megcsinálni. Szóval szerintem jobb lenne, ha ki lehetne jelölni a modulokat, és úgy lehetne törölni, vagy egyszerre többet is lehetne csinálni.
A másik bajom meg az, hogy néha elég béna oldalak kerülnek ki a főoldalra. Lehet, hogy a tartalom nagyon jó, egyedi, de a design az eléggé rossz. Most is van kinn egy oldal 5. helyen, annak is ronda designja. Szeretném, ha ezen is változtatnának.
De ezeket leszámítva jó a G-Portál. :]
Üdv: Anna


Szia!

Az új modulkezelőben nem lesz gondod a törléssel. :) A főoldalra olyan oldalak kerülnek ki, akik tartalmilag és dizájnilag is jók. A dizájn ugye szubjektív dolog, van akinek tetszik, van akinek nem.

webmester


2008.12.14. 09:19 Idézet

Satomi: a legjobb, ha csőbe tudod húzni a másolódat. Ezt leginkább általad készített designelemeknél lehet megtenni. Ne csak képnek mentsd el, hanem a grafikai programod fájlában is, photoshopnál ez ugye a psd. Ha ez megvan, akkor nem kétséges, hogy Te csináltad az adott grafikai elemet, ezzel tudod bizonyítani a webmesternek, így nem kell sokat hezitálnia azon, hogy ki a bűnös s ki nem =)

Másik meg, ha nincs is már meg prog. fájlban a kép, akkor azért csak tudod, hogy hogyan készítetted. S ha az a valaki tényleg tőled lopta, neki fogalma se lesz arról, hogy kell megcsinálni azt a képet. Szóval így is nyert ügy.

Amúgy meg irtó sokan nem is tudják, hogy másolás, amit csináltak. Így nem kell egyből neki rontani, hanem először chatben, vagy vk-ban kell neki írni, s megkérni, hogy szedje le (NEM a webmesternek, hanem a szerkesztőnek kell ezt írnia a másik szerkesztőnek). Ez most tök hülyén hangzik lehet, de tényleg van olyan "buta", aki nem tudja, hogy nem helyes, amit csinál. Persze utána, ha nem ért a szép szóból, s valahogy tudod bizonyítni, hogy tényleg Tőled van, akkor már szerintem nyugodtan sikítozhatsz a webmesternek =)

Ja és ugye azért vannak szemmel látható másolások, pl. ha valaki az egész képtáradat berakja az egyszerű moduljába, na nem hiszem, hogy ekkor nem segítene a webmester :)

Most nehogy azt higyjétek, hogy ennyire nyalni akarok a webmesternek :D hisz már az én agyam is lett felhúzva, mikor egyesek lemásolták a design egy részét, aztán a webmester csak annyit írt, hogy az ötlet hasonló. Viszont akkor inkább a hülye helyzet készített ki, de a fentebb említett 2. tippel sikerült meggyőznöm az igazamról :D

A szövegi tartalom azért kicsit más dolog, attól is függ, milyen témájú az oldalad. Hisz pl. ha egy sztárral foglalkozik, s valamelyik nem gp-s oldalról szedtél le egy cikket, s azt raktad ki (ilyenkor igazából fel kellene tüntetni a forrást..), akkor nem foghatod rá egy másik gp-s oldalra, aki ugyanazzal a sztárral foglalkozik, hogy Tőled lopta a cikket, hisz ő is ismeri nagy valószínűséggel a google-t =)
Ha általad írt cikkről van szó (pl. portálépítős oldalnál vagy személyes oldalnál, stb.). Akkor azért az jóval egyszerűbb, hisz nincs két olyan ember, aki ugyanúgy ír és fogalmaz. Hogy ilyenkor kinek van igaza egy kis nézelődés után rá lehet jönni. Szerintem.. vagynem? xD

A CSS kódokról meg annyit, hogy az, hogy valaki ugyanazt a CSS-t használja, mint Te, az tényleg nem minősülhet másolásnak, szerintem sem. Viszont (ez már a webmesternek megy :D), ha valakinek van az oldalán pl. 80 CSS, és aztán ugyanezek nagyrésze megjelenik egy másik oldalon is CSS menüpontban, akkor az már szerintem igencsak másolás. Nem tudom elképzelni, hogy valaki folyamatosan pontosan olyan színkódokat választott, mint pl. én xD :D. De szerintem itt is rá lehet jönni kinek van igaza, hisz nagy valószínűséggel a másoló nem igazán érti a CSS-t, ezért másolta.

Húhh. ez hosszú lett, sry, de annyira hozzá kellett szólnom ezekhez =) /nem is én lennék... xD/

AdlizIgen, a css kódokkal kapcsolatban egyetértek, a többivel is persze, csak ez nekem szólt :)

webmester


2008.12.14. 03:05 Idézet

A feltöréses témával kapcsolatban Normaluser hozzászólását megköszönöm, ugyanis ha én írtam volna le, akkor nem jutunk egyről a kettőre, ahogy előtte sem. Reméltem, hogy valaki kisegít, ezt köszönöm, és teljes mértékben igaza is van. Hozátenném még példának, hogy ha nyitva hagyod a kocsid ajtaját, és ellopják, akkor legközelebb figyelj arra, hogy ne hagyd nyitva. Ha pedig kinyitod valkinek, és ellopja, akkor legközelebb ne nyisd ki másnak. Ezenkívül én nem írhatok se vendégkönyvbe, se chatbe, kizárólag e-mailben a webmester@gportal.hu címről. (Oké, és itt, mivel én hoztam létre az oldalt.) Nem írhatok minden olyan embernek, aki piszkálja a másikat, hogy hagyd abba, mert... érdekes is lenne, ha ez a feladataimhoz tartozna, mivel nem a nyájat terelő juhász pozícióját töltöm be, hanem segítek a portálépítésben és a jogsértéses problémákban. :) Ez kb. olyan lenne, hogy elmész a rendőrségre, mert xy csúnyát mondott rád, vagyis nem szólhatok bele abba, ha egy általad közzétett vendégkönyvbe / chatbe valaki olyan bejegyzést írt, ami neked nem tetszik. A moderáció lehetősége adott, ezt mindig el is mondom. Sértődöttségről pedig azért nincs szó, mert érzékeny ember nem alkalmas webmesternek. :)

Másolással kapcsolatban: 
1. ne másolj, hanem legyél annyira kreatív és önálló, hogy a saját gondolataidat és a saját képeidet töltsd fel stb.
2. ha másolnak rólad, szólj nekem, és megnézem, hogy jogos-e. (Css kód lemásolása nem másolás, ugyanis a kódok azért vannak, hogy használd, nem te találtad ki, hanem csak módosítottál rajta.)
3. Ha jogos a panaszod, és ténylg másoltak rólad, akkor felszólítom az illetőt, hogy törölje 24 órán belül  másolt tartalmat, és ha nem törli, akkor zárolom az oldalát. Törölni szélsőséges eseekben szoktam, amikor komoly jogsértésről van szó, vagy egyéb bűncselekményről, szabélysértésről, de olyankor is előfordul, ha valaki x. alkalommal sem tanul a felszólításokból.

Satomi: Ezek elrettentő szövegek, néha beválnak, néha nem. Való igaz, hogy lehet hozzám fordulni, de a töröltetem a portálodat túlzás.

webmester


2008.12.14. 02:47 Idézet

Így olvasgatva az "oldalfeltörős dolgot", eszembejutott valami...
Szerintem minden 5.GP-s honlapra ki van írva, hogy "ha lopsz az oldalamról, írok a webmesternek és töröltetem az oldalad". Szóval, hogy ez mennyire igaz? :/ Végülis arra sincs garancia, hogy tényleg lopott, csak pl nem igen bírja az illetőt, és ezért akarja töröltetni a honlapját. Vagy épp fordítva történt a dolog, és azért akarja töröltetni az oldalát mert megtudta hogy lopott tőle és mi lehet ennek a következménye...de nem ez a lényeg. Mert végülis az számomra kicsit elképzelhetetlen, hogy a webmester olvassa az eme témáról szóló beérkezett üzeneteket, megnézi az "áldozat" portálját majd felmegy a "lopkodó" honlapjára megnézni hogy igaz-e(ami lehet hogy átverés), aztán "jólvan loptál, viseld a következményeket", és törli a honlapját.

Vagy ez hogy is van? :/ Mert ahányszor ilyen "töröltetem a honlapod..." szövegeket olvasok, az egyik szemöldököm fent, a másik lent...Mint aki tök jó haveri viszonyban van a webmesterrel miközben nem is ismeri. :/

A feltörésről annyit, hogy nekem is törték már fel anno az oldalam, és hát eléggé felment bennem a pumpa. :/ Dehát én voltam a figyelmetlen mert egyszerű jelszóm volt..

Most viszont gyorsan megyek és kicserélem a jelszót a honlapomon, mert "kicsit" könnyű, és nem akarok megint szívni...XD

Satomi


2008.12.13. 23:23 Idézet

Normaluser teljesen igazad van ! mondjuk nekem nemlett vna kedvem leírni,de köszi h leírtad :) és szerintetek mit tegyen a webmester? :/ kérje meg szépen az illetőt h fejezze be??-.- gondolkozz,utána cselekedj ;)

Petru


2008.12.13. 15:51 Idézet

oh, Normaluser, szívemből szóltál xD viszont a példa jelszónál kiemeltem volna még, hogy EZ CSAK EGY PÉLDA, NE EZT HASZNÁLD xD
Adliz


[505-486] [485-466] [465-446] [445-426] [425-406] [405-386] [385-366] [365-346] [345-326] [325-306] [305-286] [285-266] [265-246] [245-226] [225-206] [205-186] [185-166] [165-146] [145-126] [125-106] [105-86] [85-66] [65-46] [45-26] [25-6] [5-1]

 
 
HÉT KÉPE

Küldj be Te is képet! >>>

 
TÁRSALGÓ
 
HÍRFOLYAM
Friss hozzászólások
 
SZAVAZÁS
Melyik a kedvenc minijátékod?

Tippjáték
Kakukktojás
Képkirakó
Öt eltérés
Gondoltam egy...
Kommentelős
Kreditkereső
Mindet szeretem!
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
TÁMOGATÓK

AndreaSerlegBolt
UIP Duna Nemzetközi FIlm Kft
Horgolt Csoda
Moments

 

Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints