Csatlakozz te is!

A közösséghez


Kedvenc évszakod?

Hűvös ősz? Havazó tél? Ébredező tavasz? Tüzes nyár?

Írd meg te is!


Balaton verseny

Gyűjts minél több információt a Balatonról, és oszd meg velünk!

Nevezési határidő: 2017.07.23.


Kedvenc énekes/együttes

Készíts portált a kedvencedről, nevezz, és nyerj!

Eredmény: 2017.05.07.

Talányos
G-Pozitív
G-PORTÁL KRITIKA
[505-486] [485-466] [465-446] [445-426] [425-406] [405-386] [385-366] [365-346] [345-326] [325-306] [305-286] [285-266] [265-246] [245-226] [225-206] [205-186] [185-166] [165-146] [145-126] [125-106] [105-86] [85-66] [65-46] [45-26] [25-6] [5-1]

2008.12.06. 17:18 Idézet

Hmm... Jól körülnéztem, de nem lehet kritikát írni :). Mikor a fórumban mondtam az ötletett, hogy legyen egy ilyen oldal, akkor az volt, hogy ilyen nem lesz. Vagy nem én mondtam ezt az ötletett? Túl sok volt a fórum hozzászólás :). Meg, láttam hogy az "ők is innen indultak" menüpontba forumnál szerepelünk Adlizzal. Szám az még mindig tátva van, de majd vissza áll :). Lényegében azt nem lehet odaírni, pontosan hány fórum hozzászólást írtunk? Azt tudom, hogy eltartani Adliz hozzászlásai pár napig, de azért mellékként kilehetne írni :).

Mást most így hirtelen nem tudok mondani. Az oldal az nagyon jó lett. Szerintem tartsátok meg, legyen sok képpel tele az oldal, leírssal :) Persze így s sok van, még csak úgy rájuk néztem, 1-2 -be beleolvastam :). A Stílusok, dizájnál a szavazót szivese kölcsön venném, nagyon tetszik. :)

Figi


Szia Figi!

Navégre, már vártalak. :D Fórumos témázásnál annyira emlékszem, hogy felvetetted, én meg mondtam, hogy bennem is felmerült már, de még nem volt időm. Mondjuk lehet, hogy csak álmodtam, de teljesen mindegy, mert kereső hiáyában úgysem találnám meg a hozzászólást :P Hétfőn megkérdezem Endrét, hogy hány hozzászólást írtatok a fórumba idén, ez jó ötlet. A képtáras szavazást szívesen kölcsönveheted, képtár szerkesztésénél válaszd az osztályozást, valamint a szöveges megjelenítést, ha ez is bejövős. :)

superuser


2008.12.06. 15:49 Idézet

Webmester! ^^

Eszembe jutott egy észrevétel.. xD Ugyebár nem lehet feltenni letöltéseket az oldalakra. Nálam is letiltotta, mikor kikerültem a portálajánlóba, vagy akárhova :P. És akkor most ezzel kapcsolatban kérdeznék.. van a.. www.animeseries.gportal.hu kimondott anime letöltő oldal. Akkor ezt miért hagyja? :S Őszintén.. ha nem lehet letöltést feltenni, akkor itt miért nem tiltják le? xD Oké.. nem azt mondom, hogy tiltsák le, mert ne! :P Én is onnan töltök, klassz oldal. De mégis, ha belegondolnak, ez másokkal szemben igazságtalannak tűnhet... nna mendegy, csak elmondtam a véleményem, kíváncsi vagyok a válaszra, már ha lehet erre valamit mondani xD.

Üdvözlettel: Carmen


Szia Carmen!

Teljesen jogos, amit mondasz, mindössze azért fordulnak el ilyen esetek, mert nincs időm végignézni rendszeresen az összes oldalt. Borzasztó nehéz rendet tartani a portállistában is az oldalakról nem beszélve, és ha napjában több száz oldalt vizsgálgatnék, nem lenne időm a levelek megválaszolására. Sokszor persze direkt elindulok egy témában, és szólok az oldalak tulajdonosainak, csak ezt nem tehetem meg naponta az előző okok miatt. Egyébként a serkesztőség pont azért tiltja le arra az egy hétre az efféle tartalmakat, hogy az adott oldal kikerülhessen akár a főoldalra, akár az ajánlóba, hiszen jogsértő oldalakat nem szereplhetnek a főoldalon. Ez azért is vicces, mert eleve nem is kellene foglalkozniuk olyan ajánlott oldallal, amin ilyesmit találnak, ezt az ismertetőben láthatjátok. Megpróbálom a legtöbbet kihozni magamból, de hiába érkeznek pl. bejelentések ezzel kapcsolatban, időm akkor sem több rendszeresen a portálokat böngészni a jogsértő tartalmak miatt. Amúgy tavasz-nyár környékén pl. az összes hentais/yaois oldalt kiiktattam szabálysértés miatt, bár azóta biztos készültek újabbak. A lekomolyabban egyébként a pornográfiát és a sátánista oldalak veszem, ezekre mondhatni rendszeresen rákeresek, és azonnali hatállyal törlöm.

webmester


2008.12.06. 13:55 Idézet

Nekem nincsen negatív kritikáim a Gp-vel kapcsolatban! :-)
Én már többféle CMS rendszerrel készítettem weblapokat, mint pl.: A Joomla, az e107 stb...
De nekem eddig a G-Portál tetszett a legjobban! :D Sokkal könyebb kezelni, mint azokat a tartalomkezelő rendszerrel készített weboldalakat. Egyszóval a G-portál a "legjobb"! :D
Üdv, Dave -> housefansite.try.hu


Szia Dave!

A Joomlát és az e107-et elsősorban azoknak ajánlom, akik a G-Portálon sokat szerkesztgettek már, és kipróbálnának valami újat. Mindkét CMS rendszerből csodákat lehet kihozni, de tény, hogy meg kell tanulni a logikájukat, és sok gyakorlást igényel. A G-Portál ezeknél jóval egyszerűbb, de akinek kevés, azoknak személy szerint ajánlom ezt a két rendszert. Köszi a véleményedet, remélem, hogy a jövőben  sem fog változni. :D

webmester


2008.12.06. 12:03 Idézet

Először is: Köszi Aldiz =D

Az "ízléstelen" oldalakról annyit, hogy ahogy mindenki másik szerintem, énis úgy kezdtem. Tudjátok ez a bazi nagy betűméret, nem érdekel hogy melyik milyen színű, óriási Verdana betűtípussal ráírt cuccok a fejlécre, csillogós, zavaró háttér..xD
De tök hamar megtanultam a HTML-es stílusú design-ok készítését, és már egész jól haladok szerintem. =) Ahhoz képest, hogy ilyen Photoshopos dolgokhoz nulla vagyok. xD
Úgyhogy végülis szerintem bárki meg tudja tanulni könnyedén a HTML-es alap dolgokat, amivel már tökjó dizit lehet csinálni. =)  De lehet hogy épp egyeseket az nem érdekel hogy néz ki a honlapjuk, csak pakolják fel a cuccokat rá.
Pedig azért ha belegondolunk elé sokaknak számít mostanság, hogy hogy néz ki a honlapjuk vagy épp másoké, milyen első benyomást kelt ha meglátják...stb.
Szóval szerintem nem biztos, hogy attól hogy a tartalom 100-as, a design is az lesz, amit lehet hogy épp ez fog lehúzni értékelés szempontjából.
De szerintem a lényeg, hogy látszódjon a sok munka, és ha ezt látják az emberkék akkor már nem sok rossz lehet, nem mindig a kinézetet kell nézni. =)
Egyébként nem akartam ezzel a szerkesztőséget zargatni, gondolom van jobb dolguk is mint az én levelemet olvasni. xD Szóval köszönöm, hogy kikerülhettem a portálajánlóba! *-*

Satomi


Szia Satomi!

Nos, ahogy írtad, valóban fontos az első benyomás, hiszen az ember ítélkezős fajta, nem pedig az empátiájáról híres. :) Ha elsőre okésnak tűnik az oldal, akkor a látogató szívesen körbenéz. Lehet, hogy nem találjaérdekesnek a tartalmat, de leglább megnézi. Ha elsőre nem okés a portál, akkor a látogató kattint tovább. Nyilván az a nyerő, ha nem csak az elrenndezés, a dizájn jó, hanem a tartalom is profi munkát tükröz. Nem az a lényeg, hogy ilyen-olyan css és javascripttel tűzdeljük meg a portált, hanem hogy egy igényes, letisztult, tartalmas oldalt tárjunk a látogatók elé.

webmester


2008.12.06. 11:58 Idézet

Nekem a fizetéssel nincs bajom. PErsze lehet váratlanul érte a felhasználókat, hogy rendszeresen kell XY kreditet utalni de azért gondolkodni kell... Írták is, hogy rengeteg oldalt készítenek, és azt valahol tárolni is kell, mellesleg a szerkesztők sem dolgozhatnak ingyen. Én úgy gondolom, hogy örüljünk, hogy megteremtettek egy lehetőséget, amely által könnyen, egyszerűen juthatunk szép honlaphoz. A kártyáját általában meg mindenki feltölti legalább félévente, 300 Ft-ot nem nagy gond ráfordítani főleg ha a honlapkészítést komolyan gondolják. Azt a kreditet annyien elpazarolják másra, pl. mindenféle versenyt hírdetnek, X. látogatónak kreditet adnak. Úgyhogy szerintem ezt elkell fogadni.
Liv


Szia Liv!

Köszi, hogy mindezt elmondtad, hiszen nem csak nekünk fontos, hanem másokra is hatással lehet. Valahol a hozzászólások elején leírtam, hogy mi mindenre kell költenünk, így ezt most nem ismételném meg. :) Egyébként én is felhasználóként kezdtem, tehát teljesen tisztában vagyok azzal, hogy mi a jó a G-Portálban, és mi nem. Én is úgy gondolom, hogy 1-2 évre 500 pénz belefér, mert az egy doboz cigi, vagy egy vaniliás karika ára. :)

webmester


2008.12.06. 11:56 Idézet

BB, én nem fikázom az ilyen oldalakat, csak akkor, ha évek múltán is azon a szinten marad az illető. én igenis tudom, milyen volt a kezdet...de mindenkinek a szép, igényes, tartalmas, [egyéb pozitív jelzők] oldal lebegjen a szeme előtt, és akkor jön csak a java. =]

pityu.


2008.12.06. 11:38 Idézet

Pityu, annyiban igazad van, hogy sokan ízléstelen oldalakat csinálnak. Nade! Nem vagyunk egyformák, így lehet, hogy ami Neked vagy nekem ízléstelen, az másnak csodaszép és csodajó. És ha hozzávesszük azt is, hogy van, aki még azért is megszenved, hogy egy alap szintű portált létrehozzon, akkor nem szabad fikázni azokat sem, még ha ízléstelenek is. Nem szabad elfelejtenünk, honnan indultunk, még akkor sem, ha már vérprofik vagyunk, és fehér lapból indulva, Windowsos jegyzettömbből oldalt tudunk készíteni.
Mert mindenki ugyanonnan indul, de nem mindenki jut ugyanoda.
Most már én is szerkesztek HTML-alapú oldalakt is, de visszatértem a gportálra is. És sok mindent, amit ott használok, az HTML alapjait itt tanultam meg, főleg a CSS kódok kezelését.
Ezért nem szabad túlzottan kritikusan viszonyulni egyes oldalakhoz, mert amíg nem látunk be a belefektetett energiába, nem látjuk azt, hogy mennyi időt fordított rá a készítő, és mennyit szenvedett, káromkodott, hányszor kezdte újra, addig nem szólhatunk egy szót sem. Uff.

BB


2008.12.06. 11:03 Idézet

kritika, kritika...szerintem megtisztellek Titeket vele. xD [remélem nem baj, ha tegeződök. =D]

naszóval. a legutóbbi újítások [zöld dizájn, fizetősség, új funkciók] nem voltak jó ötletek. legalábbis nem mind. vannak jó új funkciók, de ahhoz fizetőssé kell tenni a portált, ám az ember gyerekének annyi zséje nincs...a dizájn fejlődött, de nehéz volt megszoknom. eleinte nem tetszett, de mostmár nekem tetszik. xD

akkor sajnos a portálok nagy része ízléstelen. tudom, ez a szerkesztőkön múlik, nem a GP team-en, de akkor is...egyre több a portálok száma, de a szerkesztők többsége minden szart [elnézést] felpakol össze-vissza, és azt hiszi, hogy milyen ügyes. nos...menjenek át mondjuk extra.hu-ra, ott mindenért meg kell szenvedni. én is itt kezdtem a G-portalon, nekem is volt ilyen időszakom, de én legalább fejlődtem! és fejlődök is. de sokan leragadnak az ízléstelenséges résznél. na mindegy...

a lényeg az, hogy a G-portal megfelelő azoknak az embereknek szerintem, akik a honlapszerkesztést még csak kóstolgatják, de fejlődni szeretnének olyan szintre, ahol a nullásról [szó szerint a semmiből] kelljen egy szép honlapot létrehozni.

csak ennyit akartam. =]
üdv: pityu.

*****
ui.: az esetleges írásbeli hibákért bocsi. xDSzia Pityu!

Köszi a véleményt! :) A G-Portál célja elsősorban valóban az, hogy bárki létrehozhasson egy honlapot programozói ismeretek nélkül. Természetesen nem csak erre alkalmas, hanem azoknak is tökéletes, akik már elmélyültek a html, css és némi php ismeretekben is. Nyilván nem alkalmas olyan felhasználóknak, akik komplett portálmotort kívánnak beüzemelni, de akik már itt tartanak, azoknak valóban érdemes váltani, hiszen elég magas tudásra tettek szert. :)

Ízlésteneség, hm... ízléstelennek szerintem azért tűnik néhány oldal, mert idő- vagy tapasztalat hiányában nem volt még lehetőségük olyanra fejleszteni a portált, amilyenre egy dizájner pl. nagyjából elégedett lenne. Természetesen akadnak olyan oldalak, amiket teleszórtak javascriptekkel, de erről pl. Enikő tökjó cikket írt, ezt ajánlom mindenki figyelmébe a dizájnerek / Smiley cikkben.

webmester


2008.12.06. 05:37 Idézet

A portálotok címe után írjátok be, hogy /belepes és meg fog jelenni a bejelentkező modul ;)

Adliz


2008.12.06. 00:10 Idézet

Na ezt értelmesen leírtam, egy "énis"-t hagyjatok le...xD


2008.12.06. 00:09 Idézet

Keresd meg középen a moduloknál és állítsd vissza jobbra v. balra :)
De egyébként ezt énis most fedeztem fel énis xD Ha középre teszed és ki vagy jelentkezve akkor hogy lehet belépni? Oo

Satomi


2008.12.05. 23:08 Idézet

de ha középre rakod,h tudsz bejelntkezni? mert én most ennek köszönhetően kellemesen kizártam magam a lapomról....


2008.12.05. 22:27 Idézet

Akkor elnézést :) Ezt nem is tudtam :)


2008.12.05. 22:22 Idézet
A regisztrációs modult középre lehet állítani, így eltűntethető.

2008.12.05. 22:00 Idézet

igen,a szürkés is jó,csak vmi olyan legyen,hogy passzoljon mindenhez ((: Dóri


2008.12.05. 21:23 Idézet

Kedves G-portál!
Én sajnos nem követtem a g-portalt a kezdetektől, ezért is nagyon jó volt böngészni ezt az oldalt. Bár most készülök költözni(remélem nem haragszotok meg :) de a jó öreg g-portal-t sosem hagyom el, legrégebbi oldalam itt marad és kíváncsian várja a fejlesztéseket. :) Engem a G-portal indított el egy komoly cél felé, s a hobbiból talán egyszer munka lesz. :). Ezt köszönöm nektek!  
Az összes "oldalmotor" közül a g-portál nyújtja a legtágabb lehetőségeket ezért is tetszik nagyon. 
Hamár a kritikához írtam szeretnék adni néhány ötletet, ami hátha hasznos lesz számotokra.
Engem sokszor zavart amikor kitaláltam egy-egy érdekes dizájnt, hogy a regisztrációs modult nem lehet eltüntetni. Szerintem a kreatív szerkesztőknek könnyebb dolga lenne, ha leszedhetnék, így más stílusú dizájnt is alkalmazhatnának. 
Köszönöm a g-portál nyújtotta lehetőségeket, élményeket és További sikeres munkát kívánok a szerkesztőknek!
testlelek.gp


Szia!

Köszönjük, hogy megosztottad velünk a véleményedet, valóban sokat jelent, hiszen te is egyike vagy azoknak, akik a G-Portál után egy nagyobb célt kívánnak elérni a weben. Sajnáljuk, hogy költözöl, de természetesen megértjük, és sok sikert kívánunk neked a jövőben! A belépést valóban középre lehet állítani, csak erről egyelőre még nem írtunk szolgálati közleményt, mert úgy gondoltuk, a többi újítással együtt ráér év végéig. Ha középre állítod a belépést, akkor ezen a linken érheted el: http://portálod.gportal.hu/belepes

webmester


2008.12.05. 17:43 Idézet

Gportal Team! ^^

A vendégkönyvbe már írtam, de ide is kellene pár sort, úgy érzem :P. Szóval én még annak idején akkor léptem be a gportal-ba, mikor 20 kreditet kellett fizetni ugyebár. Azóta rengeteg honlapom lett, amiből ma igaz, nem sokat szerkesztek xD. Mindegy, lényegtelen.. 2007 végén megjött még egy oldalhoz a kedvem és létrehoztam. De ez a fizetős nagyon nem jött be.. :S mármint az oldallal semmi bajom, csak az, hogy fizetni kell érte xD. Ez sem lenne akkora probléma, de a telefonom akkora ********* :P hogy nem enged kreditet rendelni :S. Nem tudom mi lehet baj, nem tudok vele mit kezdeni. Semmilyen 90-es számra nem enged küldeni se sms-t, se semmit. Nnyah, akkor visszatérve ide ^^ Ugye amikor volt ez a nagy alakítgatás, új modulkezelő, a zöld stílus, miegyéb.. nos, nem tudom, mennyire vannak képbe a felhasználók véleményével, vagy mennyire böngésznek az oldalakon, de rengetegen elhagyták a gp-t emiatt :S. Valahol azt is láttam kiírva, hogy petíciót indítottak xD. Bár ez szerintem őrültség... én ha akartam volna se hagytam volna itt a gp-t, mivel máshoz nemigen értek :P. Extra.hu = 0 xD Nem megy.. az mlap-pal meg nem érek sokat. Mindegy, szerintem a gportal egy remek ötlet volt, örülök, hogy annak idején a barátnőm megmutatta! ^^
Szóval ez nem mondható kritikának, inkább csak.. vélemény egy régebbi újításról xD.

Üdvözlettel: Carmen


Szia Carmen!

A telefonodon csak le vannak tiltva az emelt díjas számok, vagy nincsenek engedélyezve, végülis egyre megy. A szolgáltatódnál engedélyeztetheted. A tavalyi megújulás során valóban sokan elhagyták a G-Portált, ami azért volt vicces, mert ezeknek a felhasználóknak továbbra sem került volna semmibe a portálépítés, hiszen már volt oldaluk :) A petíció pedig azért volt vicces, mert akik anno ezt elindították, mára ugyanolyan lelkes felhasználóink, mint előtte. Erre monják, hogy múbalhé. Végülis lecsitultak a kedélyek, így utána ismét lelkesen fogtunk neki a fejlesztéseknek. Köszi a véleményt, így alkalmam nyílhatott pl. ezt is tisztázni, hiszen sokan nem tudták a dolog végkimenetelét. :)

webmester


2008.12.05. 17:12 Idézet

Sziasztok!
Muszáj írnom valami véleményt.. kritikát nem igazán tudok. A díjfizetés persze, sokaknak nem tetszik, de hát ti sem dolgozhattok ingyen :P Az eddigi legjobb dizájn pedig ez a mostani zöld. Nagyon örültem, hogy létrehoztátok ezt a G-Portalos históriás oldalt. Jó volt elolvasgatni :) És köszönöm nektek a gportalt, mert egyszeren 3 éve imádom az egész honlapszerkesztést és jó, hogy van egy hely ahol a kezdők is tudnak valami jót alkotni, de a tapasztaltabbak is lehetnek egyediek. Na jó, azért egy kirtika mégis: a portálvétel lehetne olyan mint régen,hogy örökre enyém marad, ha megveszem. Az a rossz, hogy mindig egy-egy időszakra lehet csak megvenni az oldalakat. Na de ennyi belefér. :)) Ígyis a gportalon való honlapszerkesztés marad az egyik kedvenc hobbim :D
Üdv: Niki (laurenlove)


Szia Niki!

Köszi a sok szép szót, és nagyon örülök, hogy elégedett vagy a rendszerrel. :) A díjcsomagokkal biztos variálunk majd a jövőben, de olyan nem hiszem, hogy lesz, hogy megint csak egy egyszeri díjat kell fizetni. :(

webmester


2008.12.05. 16:40 Idézet

A G-portált anno az én Kereszttesóm mutatta be.

Rengeteg dolgot köszönhetek a G-Portálnak. Imádom,Imádom és Imádom.

Ami rettentően zavar az hogy a kreditküldés 3 Kr-be kerüll! Szerintem ez szemétség.

S a Bannermentesítés is lehetne olcsóbb,hisz havi 50 Kr ( 500 Ft ) az évi: 6000 Ft ami szerintem sok.

A Kreditet pedig lehetne más módokon is venni.

 

ui:

Sok külföldi portálépítővel is volt már gondom ( pl: SynthSite) de a MAGYAR  Gportált semmi sem múlja felűl. Legalább valamiben jók vagyunk

 

H.Sz


Szia H.Sz!

Köszi a dicsérő szavakat! Az az igazság, hogy kell némi bevétel ahhoz, hogy a csapatot ne csak fenntartsuk, hanem bővüljön is, hiszen így a fejlesztések is haladhatnak, ezenkívül ahhoz, hogy nagy G-Portál működjön, szerverek is szükségesek, amiknek nem csak ára, hanem fenntartási díja is van. A bannermentesítésen gondolkoztunk már, elképzelhető, hogy bevezetünk egy akciós árat, de ez egyelőre még nincs tisztázva. Kreditet a jövőben nem csak sms-ben lehet majd vásárolni, így pl. a külföldieknek is lehetősége nyílik aktívan G-Portálozni.

webmester


2008.12.05. 15:57 Idézet

szerintem az lenne a legjobb ha a design fekete v fehér lenne,mert ugye az mindenhez megy,és így talán nem kötnek bene annyira...Dóri


Szia Dóri!

A fekete necces, inkább valamilyen szürkésre szavaznék személy szerint. :)

webmester


[505-486] [485-466] [465-446] [445-426] [425-406] [405-386] [385-366] [365-346] [345-326] [325-306] [305-286] [285-266] [265-246] [245-226] [225-206] [205-186] [185-166] [165-146] [145-126] [125-106] [105-86] [85-66] [65-46] [45-26] [25-6] [5-1]

 
 
HÉT KÉPE

Küldj be Te is képet! >>>

 
TÁRSALGÓ
 
HÍRFOLYAM
Friss hozzászólások
 
SZAVAZÁS
Melyik a kedvenc minijátékod?

Tippjáték
Kakukktojás
Képkirakó
Öt eltérés
Gondoltam egy...
Kommentelős
Kreditkereső
Mindet szeretem!
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
TÁMOGATÓK

AndreaSerlegBolt
UIP Duna Nemzetközi FIlm Kft
Horgolt Csoda
Moments

 

Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints