Csatlakozz te is!

A közösséghez

 
 

Tavaszi borítókép készítő verseny

Készíts egy facebook borítóképet a G-Portál FB oldal számára és nyerj vele!


Veletek mi a helyzet?

Hogy bírjátok az otthonlétet? Milyen a távmunka/távoktatás?

Blog, személyes oldal
Személyes Blog, személyes oldalak

Manapság nagyon népszerűek a blogok, és a személyes oldalak. A blog internetes naplót jelent, tehát annyiban különbözik egy személyes oldaltól, hogy inkább a "belsődet mutatod meg a külsőd helyett", tehát a saját gondolataidat, mindennapjaidat osztod meg a látogatókkal. Egy személyes oldalon kompletten bemutatkozol, esetleg bemutatod a környezetedet is. Blogot a személyes oldaladon is vezethetsz, ám fordítva ez már nem igaz.

Kérdésem: Ti blogoltok vagy készítettetek már személyes oldalt? Melyiket szeretitek jobban, melyiket olvassátok szívesen, és mit gondoltok a témáról?

84 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2009.02.03. 16:34
Adliz

és ezt nagyra értékelem Hekia, nem csak beleolvasol, hanem meg is jegyzed a dolgaimat, szinte az életem részévé válsz :)

Idézet
2009.02.03. 15:26
Hekia

nah sorba :D : én janurában kezdtem egy személyes oldalt :D Igaz, nem mintha érdekelne valakit is... de nem baj elvagyok ám magammal :D szeretem szerkeszteni és a blogba írni, kb olyan a blog mintha lenne egy másik személy akinek leírhatok bármit, és nem szól vissza xD
másrészt: szeretek blogot olvasni :D egyik fő kedvenc Adliz blogja, tényleg függő vagyok, Adliz szerint ha álmomból felébresztenek akkor elkezdem mondani a blog bejegyzéseit, végülis én ihlettem meg a blog fan klub-al kapcsolatban is :D (eh, de büszke valaki xD) És pontosan azért, mert nem unalmas dolgokat ír bele. Megpróbálok én se a mindennapokról írni, de már 2x sikerült xD többször nem lesz ilyen, remélem
Részemről ennyi :D

Idézet
2009.02.03. 13:08
Tamara

 Én mindjárt egy éve vezetek egy blogos-személyes oldalt, és valóban nagyon népszerűek az ilyen oldalak. Személy szerint, engem zavar az, ha a blogban valaki csak a sulijáról, a jegyeiről beszél, vagy mindennap rossz kedvű és állandóan sajnáltatja magát. Valamint az is, mikor 2-3 mondat a blog, vagy minden szó egy külön mondat. Nem tudom értitek-e. xD
 A személyes oldalaknál pedig az az idegesítő, hogy van néhány valóban egyedi, a többi meg mind a "menőbb" után megy. Ha valaki egy személyes oldalt nyit, vagy blogot vezet, akkor adja magát, írja le a saját gondolatait, legyen olyan, mint a való életben.
 3-4 blogot olvasok rendszeresen, és szoktam nézegetni a személyes oldalakat, érdekes megtudni a különböző emberekről dolgokat, és főleg engem szokott érdekelni ez a mindennapi élet Magyarországon (mivel erdélyi vagyok.).  Sőt, szereztem barátokat is személyes oldalakról, szóval valóban van előnye mindennek :)
Röviden ennyi lenne a hozzáfűzésem =)

Idézet
2009.02.03. 11:32
Adliz

Ez attól függ, hogy a blogban miről van szó. Annak semmi értelmét nem látom, hogy valaki minden nap leírja, hogy ilyen meg olyan óráink voltak, és hát egész nap nem történt velem semmi. Nem kell leírni a semmit, nem kötelező minden nap írni a blogba, írjon akkor, amikor van is mondanivalója. Lényegében nekem mindegy, hogy személyes vagy blogos oldal, csak értelmes gondolatok legyenek az oldalon. Vagyis.. talán a személyes annyival jobb, hogy mindig ugyanott megtalálod az infókat az adott személyről, persze valószínűleg, aki blogol, ő is kifejti az alap dolgokat a blogjában, viszont erre nem fog senki sem visszakeresni, hogy a kedvenc színéről novemberben írt-e.

Hm.. szerintem egy személyes oldalra is kell blog, hisz akkor lesz igazán személyes, ha nem csak infók vannak felsorolva, hanem az élete egyes részeibe is beavat minket.. remélem értitek :D

S ugye.. nem nagy titok, nekem személyes oldalam van, ahol blogolok is. Azt hiszem igazából nekem 2 blogom van: Blog, amibe kerülnek az életemről szóló irományok, és Gondolatkör, ahol mindenféléről írok kritikát.

Jajmár, ennyi kérdést feltenni, hallod :D Egy kérdésre is tudok több oldalas választ írni, nemhogy ennyire.. szóval, most inkább - egyelőre - befejezem =)

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

 
KEDVENC KÉP

Küldj be Te is képet! >>>

 
TÁRSALGÓ
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
HÍRFOLYAM
Friss hozzászólások
 
SZAVAZÁS
Te varázsoltál tavaszi kinézetet a portálodra?

Igen
Nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
TÁMOGATÓK

AndreaSerlegBolt
UIP Duna Nemzetközi FIlm Kft
Horgolt Csoda
Moments