Csatlakozz te is!

A közösséghez

 
 

Tavaszi borítókép készítő verseny

Készíts egy facebook borítóképet a G-Portál FB oldal számára és nyerj vele!


Veletek mi a helyzet?

Hogy bírjátok az otthonlétet? Milyen a távmunka/távoktatás?

Blog, személyes oldal
Személyes Blog, személyes oldalak

Manapság nagyon népszerűek a blogok, és a személyes oldalak. A blog internetes naplót jelent, tehát annyiban különbözik egy személyes oldaltól, hogy inkább a "belsődet mutatod meg a külsőd helyett", tehát a saját gondolataidat, mindennapjaidat osztod meg a látogatókkal. Egy személyes oldalon kompletten bemutatkozol, esetleg bemutatod a környezetedet is. Blogot a személyes oldaladon is vezethetsz, ám fordítva ez már nem igaz.

Kérdésem: Ti blogoltok vagy készítettetek már személyes oldalt? Melyiket szeretitek jobban, melyiket olvassátok szívesen, és mit gondoltok a témáról?

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Idézett hozzászólás:

Ez attól függ, hogy a blogban miről van szó. Annak semmi értelmét nem látom, hogy valaki minden nap leírja, hogy ilyen meg olyan óráink voltak, és hát egész nap nem történt velem semmi. Nem kell leírni a semmit, nem kötelező minden nap írni a blogba, írjon akkor, amikor van is mondanivalója. Lényegében nekem mindegy, hogy személyes vagy blogos oldal, csak értelmes gondolatok legyenek az oldalon. Vagyis.. talán a személyes annyival jobb, hogy mindig ugyanott megtalálod az infókat az adott személyről, persze valószínűleg, aki blogol, ő is kifejti az alap dolgokat a blogjában, viszont erre nem fog senki sem visszakeresni, hogy a kedvenc színéről novemberben írt-e.

Hm.. szerintem egy személyes oldalra is kell blog, hisz akkor lesz igazán személyes, ha nem csak infók vannak felsorolva, hanem az élete egyes részeibe is beavat minket.. remélem értitek :D

S ugye.. nem nagy titok, nekem személyes oldalam van, ahol blogolok is. Azt hiszem igazából nekem 2 blogom van: Blog, amibe kerülnek az életemről szóló irományok, és Gondolatkör, ahol mindenféléről írok kritikát.

Jajmár, ennyi kérdést feltenni, hallod :D Egy kérdésre is tudok több oldalas választ írni, nemhogy ennyire.. szóval, most inkább - egyelőre - befejezem =)

Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
84 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 KorábbiakLegelső hozzászólások
2014.08.30. 10:16
Klauu99

Sokat gondolkodtam azon, hogy készítsek-e blogot, hogy menne ez nekem. Egyszer megnyitottam, de beláttam, hogy ez nem az én terepem. Olvasni viszont nagyon szeretem. :)

2014.08.29. 22:25
viccadict

Én blogolok ugyebár, ilyen konkrét leírás szerinti személyes oldalt még nem készítettem, támogatom az internet adta inkognitót :D

2014.08.28. 21:41
Szaffi

Nekem van. :) Volt, amikor a napjaim írtam le, teljesen személyes volt. Mostanában áttértem arra, hogy mindenről írok, ami érdekel. :)

2014.03.24. 18:24
Wheredidthetoastergo

Nekem személyes oldalam van, de régebben blogom is volt. http://sz3nt3szimon3tta.tumblr.com/

2014.02.04. 12:55
kozma ágnes

kiráj ez az oldal    kaylinne  de nagyon igazad van

2013.06.03. 03:19
investment

Személyesoldalam, blogom aktuális, friss, véleményformáló!

2012.09.01. 15:23
courtney;

régebben, nem értettem, hogy mi értelme van egy blognak, mam már nekem is van, még mindig nem nagyn tudom, hogy miért érdekel mások magánélete, mégis mindennap végig nézem a kedvenceimet! jó érzés kiírni magamból.. :) jobb, mint egy napló, mert itt legalább mások is hozzáfűzhetnek valamit ;)

2012.05.26. 00:16
sayra

Na, ezt tavaly írtam. Nagyon nem változott a véleményem, de már mégis inkább a blog felé hajlok jobban. A személyes oldalak már más témába merülnek bele, a blogosok viszont kezdik átvenni a régi személyes oldalak stílusát.


2011.01.15 12:22
Ginny

„Blogos és személyes is egyszerre, mert az jobb. Így ha blogolni szeretnél, de azt is szeretnéd, hogy mások megismerjenek, akkor kombibálhatod a kettőt. :D”

2011.07.07. 14:19
Kaylinne

Én is szeretem olvasgatni az emberek gondolatait, csak épp az a baj, hogy sok személyes oldal már nem is erre fókuszál, hanem hogy leírja hányszor volt aznap vécén, és hogy hány db kiflit vett a boltban...=/

2011.07.07. 13:36
Dancsó

Nekem van egy oldalam ami eredetileg a kutyusomról szólt, de átváltoztattam blogosra aztán most személyes xD Éna blogos és személyes oldalakat is szeretem olvasgatni. :) Ha anevemre kattintotok megtalálhatjátok az oldalam :)

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

 
KEDVENC KÉP

Küldj be Te is képet! >>>

 
TÁRSALGÓ
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
HÍRFOLYAM
Friss hozzászólások
 
SZAVAZÁS
Te varázsoltál tavaszi kinézetet a portálodra?

Igen
Nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
TÁMOGATÓK

AndreaSerlegBolt
UIP Duna Nemzetközi FIlm Kft
Horgolt Csoda
Moments