Csatlakozz te is!

A közösséghez

 
 

Tavaszi borítókép készítő verseny

Készíts egy facebook borítóképet a G-Portál FB oldal számára és nyerj vele!


Veletek mi a helyzet?

Hogy bírjátok az otthonlétet? Milyen a távmunka/távoktatás?

Blog, személyes oldal
Személyes Blog, személyes oldalak

Manapság nagyon népszerűek a blogok, és a személyes oldalak. A blog internetes naplót jelent, tehát annyiban különbözik egy személyes oldaltól, hogy inkább a "belsődet mutatod meg a külsőd helyett", tehát a saját gondolataidat, mindennapjaidat osztod meg a látogatókkal. Egy személyes oldalon kompletten bemutatkozol, esetleg bemutatod a környezetedet is. Blogot a személyes oldaladon is vezethetsz, ám fordítva ez már nem igaz.

Kérdésem: Ti blogoltok vagy készítettetek már személyes oldalt? Melyiket szeretitek jobban, melyiket olvassátok szívesen, és mit gondoltok a témáról?

84 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2009.02.05. 06:32
Satomi

Hát én már 1 éve szerkesztem az oldalamat. :) Eleinte rajzos-személyes volt, most változott személyes-blogosra. :) Az viszont szerintem is unalmas kicsit hogy azt írják le legtöbben hogy milyen volt a suliban...Ezért én se ilyet csináltam, én saját témát találtam ki. Lovak, lovaglás. Ezekkel "foglalkozik" igazából :) De ha bármi más történik ami fontos azt is leírom. :)

Satomi

Idézet
2009.02.04. 20:59
Adliz

amazon: :o miért? ezt nem értem xD

Idézet
2009.02.04. 18:49
amazon

dorcsy,ezeket a blogokat nevezik fogmosos blognak csúnyanéven.:DD

Idézet
2009.02.04. 18:38
Patrik

my personal site: www.myps.try.hu

Idézet
2009.02.04. 17:59
Ticco

Hűh.. vegyük sorba a két kérdést xD

1. Múltidőben xD. Volt személyes oldalam, de a kritizálás miatt bezártam és átalakítottam ^^"" A bloggal még nem próbálkoztam, deőő.. terveztem. xD.

2. Én mindkettőt szívesen olvasom ^^ A blogok közül mostanában kezdtem el feljárni cosplay-esekére (anime jelmez-esékre :D). Ott még tippeket is kapok az én cosplayeimhez.. személyes oldal. Ott is sokat szeretek olvasni :D
Bár ez attól függ, mennyire igényes az oldal. Ha össze van csapva, nemigen maradok ott sokáig :D

Ennyi lenne a véleményem :D

Idézet
2009.02.04. 17:26
Liafen

Jessz, most énis nekiálltam személyes oldalnak, azonbelül pedig lehet hogy blogolok. Lehet xD kemény 2 bejegyzésem van. Szerintem élvezetes ilyeneket olvasni, szerkeszteni, mert ezek a honlapok egy személyről/annak életéről szólnak... éshát tetszik ez a téma. :D

Idézet
2009.02.03. 20:49
martino97

Hello!
Nekem idegesítő, ha magamról, kell írnom, meg amugy se érdekelnek a személyes oldalak,mert én a magán életben se avatkozok bele mások életébe és nem is érdekel, csak néha XD
Persze egy szépen megszerkesztett oldalon ott ragadok és ha valaki jól fogalmaz, akkor bármiről ír azt biztos elolvasom! Pl.: Adliz

Idézet
2009.02.03. 18:10
Dorcsy

Én két éve blogolok, mégha nem is a gp.-n kezdtem, hanem más blogrendszereknél. Itt mindössze 3 hónapja vezetek blogot, de igazból meg vagyok vele elégedve (persze lehetne mondjuk benne még olyan, hogy a bejegyzések átdátumozása, kategoizálás vagy ilyesmi, de azért így is jó). 

Mások blogját ritkán olvasom, mert csak kevesen vannak, akik úgy tudnak írni a saját életükről, gondolataikról, hogy nekem ne lebegjen a fejem fölött a kérdőjel, miszerint rajta kívül érdekel ez még mást is? Ott vannak azok, akik kiírják a blogjukba, hogy mindennap írnak bele, így aztán rendre születnek az olyan bejegyzések, hogy "ma unalmas napom volt..." meg "hát... tulajdonképpen nem történt velem semmi..."  és három ilyen után még ír valami olyasmit, hogy "kérlek írjatok véleményt a blogomhoz". De könyörgöm mire? Sokaknál úgy látom, hogy azért van blogja, mert mindenkinek van.

Meg bevallom töredelmesen, én inkább az olyan blogokat szeretem olvasni, amik az írója véleményét tükrözi, mert az életéhez nem mindig tudok mit hozzászólni. Persze abból is kellenek mozzanatok. de mint már mondtam, az átlagos hétköznapok egyfolytában ismételve sosem tudtak felcsigázni.
Amúgy még azt szeretem, ha egy blogban vannak képek is :) Színesebbé teszi az egészet egyrészt, másrészt meg - nekem legalábis - az adott bejegyzésre irányítja a figyelmet.

A személyes oldalakhoz nagyon nem tuok mit hozzáfűzni, bevallom nem különösebben érdekel, hogy kinek mi a kedvenc színe, hacsak nem vagyunk annyira jóban, hogy tudni szeretném :D

Idézet
2009.02.03. 18:06
Fancsa

Nah hát nekem személyes illetve blogos oldalam is volt/van. Személyeset már nem szerkesztem,meguntam xD Blogos oldalamat most is csinálom,de inkább a régi osztályomnak,barátaimnak,akikkel sajnos nem tudok minden nap találkozni,mivel új suliba mentem,de nagyon hiányoznak,ezért is írom a blogot :S Amúgy másét nem nagyon szoktam olvasni...

Idézet
2009.02.03. 17:28
Dóri

igen,Adliznál én is igengyakran megfordulok:D nekem volt már 2-3 személyes lapom,de szeretnék csinálni most megint egyet,amin lenne blog,amibe akkor írok,ha valami érdekes(SZÁMOMRA érdekes) történik,mert az unalmas életem senkit nem érdekel:) viszont jó visszaolvasni..

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

 
KEDVENC KÉP

Küldj be Te is képet! >>>

 
TÁRSALGÓ
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
HÍRFOLYAM
Friss hozzászólások
 
SZAVAZÁS
Te varázsoltál tavaszi kinézetet a portálodra?

Igen
Nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
TÁMOGATÓK

AndreaSerlegBolt
UIP Duna Nemzetközi FIlm Kft
Horgolt Csoda
Moments