Csatlakozz te is!

A közösséghez

 
 

Tavaszi borítókép készítő verseny

Készíts egy facebook borítóképet a G-Portál FB oldal számára és nyerj vele!


Veletek mi a helyzet?

Hogy bírjátok az otthonlétet? Milyen a távmunka/távoktatás?

Blog, személyes oldal
Személyes Blog, személyes oldalak

Manapság nagyon népszerűek a blogok, és a személyes oldalak. A blog internetes naplót jelent, tehát annyiban különbözik egy személyes oldaltól, hogy inkább a "belsődet mutatod meg a külsőd helyett", tehát a saját gondolataidat, mindennapjaidat osztod meg a látogatókkal. Egy személyes oldalon kompletten bemutatkozol, esetleg bemutatod a környezetedet is. Blogot a személyes oldaladon is vezethetsz, ám fordítva ez már nem igaz.

Kérdésem: Ti blogoltok vagy készítettetek már személyes oldalt? Melyiket szeretitek jobban, melyiket olvassátok szívesen, és mit gondoltok a témáról?

84 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2009.03.20. 17:05
Akacuki

Elég érdekes ez a kifejezés de elolvastam a magyrázatot és ez nagyon....érdekes hogy ne használjak rosszabbat!

Nekemis van egy oldalam amit photosopos tutorialoknak hoztam létre és utáűna lett belőle portál restaurálaás rendelés meg hasonló aztán eltt egy animékkel foglalkozó majd egy személyes oldal és most megint vissza az animékhez XD XD én röhögök magamon hogy mennyire hülye vagyok hony párnaponta változtatom a témát XD

Idézet
2009.03.04. 16:59
Dorcsy

Én sokszor nem is magamról írok a blogomban, hanem azokról a dolgokról, amik éppen akkor érdekelnek. Nem is tudom... annyira nem szeretek a saját életemről írni XD Az én életem úgyse érdekelne senkit, meg aztán nem is olyan izgalmas, hogy azzal egy blogot megtöltsek :D

Idézet
2009.03.01. 18:09
Lolah

Nekem is van személyes lapom, ill. azon belül blogom. Én is próbálok arra törekedni, hogy ilyen semmiségeket ne írjak bele a blogomba, mert az senkit sem érdekel, hogy felébredtemxD Ha történik valami izgalmas, akkor írok, de ha semmi, akkor megesik, hogy inkább hét végén összegyűjtöm az elmúlt hét eseményeit, és egy visszatekintőt írok. Ezzel kihagyom a lényegtelen dolgokat, melyek egy idő múlva úgyis elvesznek. Minél lényegtelenebb, annál hamarabb=)

Idézet
2009.02.15. 17:39
zsuzsi

Sziasztok!

Nekem egy éve több blogom van, mindegyik más témájú, nem itt van, más portálon, ide véletlenül akadtam és nem győzök ide-oda nézelődni, nagyon érdekes itt is minden.

Blogjaimat nagyon szeretem, minden van benne, érdekesek, izgalmasak is, szépek, stb.és saját készítésű fotók is...Sokan nézik ezeket, kommenteznek is. Persze sokkal szebb dizájnot szeretnék, talán azért is találtam ide, de én csak az ingyenes szolgáltatást tudom sajnos csak kihasználni, látom itt fizetni kell, bár ha nem is olyan sok, de sajnos nekem az is sok...

Engem is nagyon zavar az, aki olyat ír, hogy: nincs kedvem semmihez, -nem is tudom mit írjak, utálom az életet, unatkozom stb. stb. ezeknek semmi értelme, nem valószínű, hogy valakit is érdekel!

Idézet
2009.02.15. 12:39
amazon

egy "fogmosos" blog is tud jó lenni,de csak akkor ha valakinek érdekes az élete.:)

Idézet
2009.02.14. 15:15
Réka

Én például nem szeretem az ilyeneket:
"Ma átmentem ...-hez. Uhh naon yo volt. Egész nap csak hülyültünk. Kb este 10-ig. Aztán hazajött djága nővére is <3 2 órán keresztül hisztizett, hogy ... nem akar elmenni vele szombaton buliba. Szegényem teljesen kikészült. Szóval éjfél körül elmentünk aludni. Végülis az is jó volt. XD Aztán reggel felkeltünk... Reggeli, fogmosás, öltözés. Kimentünk egy kicsit, hogy elüssük azt a maradék kis időnket, mert apa korán jött értem. Hazajöttünk. És most ítt vagyok."
1: Jó, hogy nem meséli el, mi pottyant a vécébe.
2: Ki kíváncsi erre? Nem azért, de ez egyszerűen nem érdekes, nem tud lekötni!!!

Mindegy, nem szólok bele, mindenkinek más tetszik... ;)
u.i.: Azért pontoztam ki a neveket, mert nem akartam hirdetni az illetők magáügyeit.

Idézet
2009.02.13. 16:56

blog&személyes... így bemutatkozhatsz a világnak :D

Idézet
2009.02.11. 15:44
Dorcsy

fogmosós blog XD ez tetszik. és milyen találó...

Idézet
2009.02.06. 08:17
Adliz

áháá, így már sikerült felfognom, thx :D

Idézet
2009.02.06. 07:01
amazon

azért,mert unalmasak és szinte olyan részletesen mesélik el a napjukat,hogy mintha elmesélnéd valakinek,hogy "ma fogatmostál".:D

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

 
KEDVENC KÉP

Küldj be Te is képet! >>>

 
TÁRSALGÓ
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
HÍRFOLYAM
Friss hozzászólások
 
SZAVAZÁS
Te varázsoltál tavaszi kinézetet a portálodra?

Igen
Nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
TÁMOGATÓK

AndreaSerlegBolt
UIP Duna Nemzetközi FIlm Kft
Horgolt Csoda
Moments