Csatlakozz te is!

A közösséghez

 
 
DIZÁJNEREK

   
História / G-Portál Team / Dizájnerek

SMILEY

   
Enikő 2003 végén csatlakozott a csapathoz. Dizájnerként és webmesterként kitűnően ellátta a G-Portálos feladatokat. Ő tervezte például a szürke dinamikus fejlécet a portálok fölé, amit annyira szerettetek, valamint a G-Portálos stílusok egy része is az ő keze munkáját dicsérik. A segítségek és a főoldal szövegezésében is nagyon sokat segített, sőt megőriztünk egy általa írt régi súgót is a dizájnolásról, amit IDE KATTINTVA olvashattok, valamint segítségképpen elkészítette nektek az első portálépítő oldalt MINTAOLDAL címmel. Webmesterként is hatékony munkát végzett, ugyanakkor a G-Portál növekedésével ezt a lehetőséget átadta másnak, és teljes mértékben a dizájnolás mélységeibe vetette magát.

ANIKÓ

   
Anikó nem csak a dizájnerek, de a szerkik gyöngye is, hiszen rendhagyó pályafutása eredményeképpen mára nem csak rutinból dizájnol és implementál, hanem emellett aktívan részt vesz a heti portálajánló elkészítésében, valamint a levelezésben is szívesen segít.

Egyedi dizájnok készítésében verhetetlen, kedvenc jelensége a böngészőkompatalibilitás. Szeret szabadon szárnyalni, így kreativitása az egekbe szökik. :)

A 2009 év eleji főoldali fejlesztésekben szintén segítségünkre volt, hiszen az igényes dizájn mindenhol elengedhetetlen.

Dini

   

Dini 2007 végén, a G-Portál megújulása során vált aktív csapattaggá. A jelenleg is látható főoldali dizájnterv és megvalósítás az ő érdeme.

Kreativitása akkor bontakozik ki igazán, ha nem korlátozzuk, így végül fantasztikus ötletekkel és munkákkal rukkol elő.

Dini egyéb dizájnmunkái mellett idén is a segítségünkre sietett, amikor felkértük az új modulkezelő arculatának megtervezésére, amit már ti is láthattok a portálotokon. :)

Mellesleg Dini, igen, ez a kép valóban kemény, de teljesen jó. ;)

Kriszta

   

Kriszta 2007 végén, a G-Portál megújulása előtt folyt bele a projektmenedzseri és portálépítő munkákba.

Aktivitásának és kitartásának köszönhetően megszületett a mai G-Portál főoldalának alapja. Összetartotta a csapatot, így a legkisebb feladatoktól kezdve a nagyobbakig egyengette a a munkát.

Igazi vezető alkat kiváló kommunikációs készséggel megáldva, így a legstresszesebb helyzetekben is mindig megállja a helyét.

Reméljük, hogy a jövőben is segítségünkre lesz a G-Portálon. :)
Figi

   

Figi 2011 óta a csapat tagja, igazi kis homorbomba. Ahol ő megjelenik, ott 5 percen belül mindenki szakad a röhögéstől. Titka a meglepetés, hiszen mindig egy újabb meglepetéssel rukkol elő.

Neki köszönhetjük a Stíluskészítőt, amivel a felhasználóink (ti) készítehttek saját kinézetet az oldalatoknak. Figi készítette a G-Portál jelenleg is fentlévő designját, ami igen csak odavág! ;) Olyan meglepetéseket tartogat még, amit természetesen nem árulhatunk el, de hamarosan minden kiderül! ;)

Figi nem csak design készítésben jeleskedik, de a fejlesztésekhez is konyít valamit, de ez nem az a rész! :) Figi rengeteg lehetetlennek tűnő kinézetet felvarázsolt már G-Portálos oldalra, így nála a lehetetlen NEM létezik! ;)

 

 
KEDVENC KÉP

Küldj be Te is képet! >>>

 
TÁRSALGÓ
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
HÍRFOLYAM
Friss hozzászólások
 
SZAVAZÁS
Te varázsoltál tavaszi kinézetet a portálodra?

Igen
Nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
TÁMOGATÓK

AndreaSerlegBolt
UIP Duna Nemzetközi FIlm Kft
Horgolt Csoda
Moments