Csatlakozz te is!

A közösséghez


Kedvenc évszakod?

Hűvös ősz? Havazó tél? Ébredező tavasz? Tüzes nyár?

Írd meg te is!


Balaton verseny

Gyűjts minél több információt a Balatonról, és oszd meg velünk!

A verseny véget ért.


Kedvenc énekes/együttes

Készíts portált a kedvencedről, nevezz, és nyerj!

A verseny véget ért.

Talányos
G-Pozitív
Sorozat portálépítő verseny (archív)
Versenyek /  Sorozat portálépítő verseny

 SOROZAT PORTÁLÉPÍTŐ VERSENY

Van olyan sorozat, ami hétről hétre a képernyő elé vonz? Vagy régi kedvenc, amit újra és újra megnézel? Akkor itt az ideje portált készíteni róla, hogy még többen megismerhessék a kedvencedet, legyen az kosztümös, szenvedélyes, tini, családi, dráma, romantikus, vígjáték, misztikus stb.! Kivéve: anime, az majd egy másik verseny témája lesz. :)

A feladat a következő volt:
Készíts egy új portált a kedvenc sorozatodról. Töltsd meg a portált minél több információval, hírrel a választott sorozattal kapcsolatban.
Bármilyen régi/új kedvenc sorozatról készülhet a portál, legyen az egy évados vagy több évadot megélt sorozat.

A portált a www.gportal.hu oldalon egy fél perces regisztrációval egybekötve hozhatod létre. Ha most jársz nálunk először, a szerkesztés során segítségedre lehet: LINK Ha elakadnál, e-mailben is kérdezhetsz bátran!

Fontos, hogy csak újonnan létrehozott portállal lehet nevezni!EREDMÉNYHIRDETÉS

NEVEZŐK

Az alábbi 7 portál nevezését tudtuk elfogadni:

gilmore.girls tresvecesanahungary suitsfan
salemtvshow accordingtojim unsercharly
o-black    

A DÖNTÉS

A tartalom mennyisége és minősége alapján egy nyertest választottunk. Lentebb mindenki oldaláról olvashattok néhány sort.

A NYERTES:

  • Linda - gilmore.girls.gportal.hu - 400 kredit + Szerkesztő ajánlata
    Az évadokkal kapcsolatos modul szinte mindenhol maximálisan fel van töltve, rengeteg infóval, képekkel illusztrálva. Több saját írás is van a portálon, amiért plusz pont jár. A karakterek modul is szépen fel van töltve, saját írásokkal. Összességében nagyon érződik a rajongás, látszik, hogy időt és energiát nem kímélve vágtál bele a portál építésébe. Az idézetek modult nagyon bírom, remélem, a többi évadból is fogsz kigyűjteni néhány sziporkázó gondolatot. Minél tovább nézem a portált, annál inkább tátva marad a szám, hihetetlen miket gyűjtöttél össze, miket írtál ki a sorozatból. Ott van például az idézeteken kívül a jellemreferencia is. A design is szuper, átlátható, a színek összhangban vannak. Ha nagyon kötekedni akarok, egyedül a nagy fejlécet tudnám említeni, hiszen még mindig vannak sajnos sokan, akikhez nem jut el a hipergyors internet, s ez okozhat némi kellemetlenséget. De ha kivárják a betöltést, biztos minden bosszúság elmúlik, hisz egy igazán fantasztikus lapot sikerült készítened. Abszolút nyertes portál. Gratulálunk!

A nyereményt hamarosan e-mailben küldjük.

KÖSZÖNJÜK A RÉSZVÉTELT NEKTEK:

Sajnos nem sikerült tartalommal feltölteni a portált, az első évad kidolgozásába sikerült belefogni, ami elég kevéske. Remélem, a közel jövőben még kedvet kapsz a szerkesztéshez, s bővülni fog az oldal. A kinézet egyébként szuper!
 
Az első évadot sikerült felvinni, a többi sajnos hiányos. A szereplőknél lévő tartalmat érdemes lenne jobban megformázni, az adatlapok kicsit  mintha szét lennének csúszva, a betűformázások is össze-vissza vannak, ezeket ajánlott lenne egységesíteni. A színészek és média modul sajnos üres. Tudom, hogy a verseny végén kezdtél bele, s ahhoz képest igen jó alapot sikerült összehoznod, így tovább! 
 
Az évadok 1/3-a szerepel a portálon, itt tippnek azt mondanám, hogy a leírásokat dobd fel bátran egy-egy képpel. A színészek menü sajnos üres. Amit elkészítettél eddig, jó alap lehet egy remek portálhoz, folytasd mindenképp!
 
Örültem a híreknek a kezdőlapon, így egy valóban aktívan működő portálnak tűnik az oldal! Sajnos csak az első évad ismertetőjét sikerült feltölteni, remélem, a többit is pótolod majd. A Salem menüben vannak további almenük betervezve, sajnos ott sincs tartalom, szívesen olvasnám az interjúkat és az érdekességeket is. A színészek és extrák menübe szintén nem sikerült belefogni. Sok sikert és időt kívánok hozzá!
 
A hírek kezdőlapnak itt is nagyon örültem. Sajnos a Suits menü nagyon hiányos még. Az alapadatok és az epizódok 1/3-a lett feltöltve, a színészek és karakterek részlegbe pedig nem sikerült belefogni. Remélem, folytatod a szerkesztést, nagyon jó kis portál lehet ebből!
 
A designon még érdemes lenne finomítani. A fejlécen lévő szöveg itt-ott olvashatatlan, a modulokban a szöveg mérete indokolatlanul más. A szöveg formázására is érdemes lenne kicsit több időt fordítani, kicsit kuszának tűnik a lap, ha valami nem megy, kérdezz bátran más szerkesztőktől, vagy tőlünk. A szereplőknél például a kép igazítását érdemes lenne balra állítani, hogy a szöveg a kép mellé kerüljön. Egyébként egy szuper alapot hoztál létre egy jól működő laphoz, csak így tovább!
 
Minden nevező munkáját köszönjük, reméljük, lesz még időtök a portálokra, s feltöltitek minél több tartalommal, s még viszont láthatjuk őket a portállistában, vagy akár az ajánlókban! :)
 
Fontos: aki jelszavas védelmet állított be, kapcsolja ki, illetve állítsátok aktívra a modulokat a portálokon, hogy a látogatók megtekinthessék azokat!
8 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2017.01.05. 16:03
superuser

Viki: nagy örömmel olvastam a soraidat, szuper, hogy a verseny motivátora lehetett annak, hogy elkészítsd a portálodat. Reméljük, hogy még sokáig aktív szerkesztője leszel! :)

Casey: az biztos, hogy Linda Lauren Graham oldalán a tized tartalom sem volt fent a Szívek szállodájára, mint azon a portálon amit most a sorozatos portálépítő versenyre készített. Mivel úgy tűnik, ismerted az oldalt, ezzel neked is tisztában kell lenned. Az, ha még a verseny előtt letöltött a gépére hat darab cikket, nem valószínű, hogy olyan sokat számítana a verseny egészét nézve (amit őszintén kétlek, hogy megtörtént volna). De! Az igaz, hogy nem tudhatjuk, mi volt már a gépén, viszont ugyanígy azt sem, hogy bárkinek a gépén milyen tartalom volt vagy éppen most mi van. Olyan kitételt támasztasz, amit lehetetlen ellenőrizni. Ha láttad már a korábbi portálépítő versenyeket, akkor azt is láthattad, hogy mérhetetlen mennyiségű tartalmat tud egy-egy szerkesztő összeszedni egy verseny ciklus alatt. Már többen bebizonyították, hogy nem lehetetlen.

Idézet
2017.01.04. 16:23
Viki

Sziasztok!
Én szeretném megköszönni a lehetőséget, mert tényleg ez a verseny volt egy amolyan utolsó lökés számomra, hogy vágjak bele a Suits témába. Egyáltalán nem bántam meg, sőt hálás vagyok ezért a portálépítő ötletért! :) Lindának pedig gratulálok! :)

Idézet
2017.01.03. 19:49
Casey
Szép magyarázatok superwoman, de akkor is mesébe illő, hogy ekkora mennyiségű tartalommal fel tudtad tölteni az oldalt ilyen rövid idő alatt. :) Azt látom, hogy mindent meg tudsz magyarázni, de elhinni igazából nem fogom, szóval kár a gőzért. Nekem nincs mit jobbá tennem, de nem is bánom, mert a webes világ undorító lett. Én csak egy látogató vagyok, aki nem fogja véka alá rejteni a véleményét, akkor sem, ha sérti a büszkeségedet. Törődj bele superwoman. Számomra a verseny eredménye nem igazságos és kész.
Idézet
2017.01.03. 08:53
Linda

Neked nem is kell semmit elhinned Casey. Igazából egy ismeretlen vagy számomra és semmi okom nincsen arra, hogy neked magyarázkodjam. Az, hogy te mit hiszel el és mit nem, az a te dolgod. Nyilván mindegy is neked, hogy igazad mondok-e vagy sem. Ha valaki előítéletes a másikkal, akkor az úgy sem fog megváltozni.

A Lauren-es oldallal kapcsolatban, ha tényleg annyira tudod, hogy volt olyan oldalam akkor azt is tudnod illene, hogy tavasszal törölve lett és még azt is tudnod illene, hogy 90%-ban a tartalom Lauren-ről, a Parenthood sorozatáról és a könyvéről szólt. A Gilmore girls menüben volt kb. 6 cikk és az első évad volt teljesen feltöltve. És megszüntettem az oldalt, mert Lauren nem aktív színésznő, így hírek sem igen vannak róla. Mindegy is, igazából nem rád tartozik.

Egyébként nem a semmiből építettem fel az oldalt, hanem az ismeretemből és a fanatikusságomból. Ha valamit igazán szeretsz és már kívülről tudod a párbeszédet egy sorozatnál pl., évek óta nyomon követed a híreket vele kapcsolatban, akkor aztán nem nehéz egy oldalt létre hozni a kedvencedről. Csak tudni kell hol keresd a forrást hozzá. És így már egy karakter leírást sem nehéz összehozni. Mert kívülről ismered őket. Ami saját írás, azt is a verseny időintervallumában írtam meg. Nem előtte és nem is a másik odalamra. De ez sem tartozik rád.

Ezt az oldalt is egy versenyre készítettem és az idő alatt töltöttem fel. Ott sem volt előtte másik oldalam és szintén sikerült teletöltenem tartalommal: sved-kiralyság.gportal.hu. Tudod, ha az ember valamit komolyan vesz és precíz és mindig arra törekszik, hogy magához mérten a legtökéletesebben csináljon meg dolgokat, akkor bármi lehetséges. Akarat és elszántság kell hozzá, semm más. No, meg időráfordítás.

Te aztán már tényleg a kákán is csomót keresel. Röhejes... Igen, persze külön elmentettem minden cikket magamnak otthon a gépemre, hogy hátha egyszer majd jó lesz egy versenyhez. Nem hinném, hogy lenne olyan szerkesztő, aki amit kiír cikket az oldalára még külön magának is lementi. Főleg, ha a G-Portálon van az oldala. Mindek lementeni külön? A G-Portál 100% stabil. Semmi nem veszik el, csak ha törlöd.

És ahelyett, hogy mindenféle álnéven írogatsz állandóan a Históriára, mert mindig ellenkezned kell minden verseny eredményével, amit a G-Portál kihírdet, inkább az energiádat a honlapodba fektetnéd. Töltsd fel jobban tartalommal, kinézetileg változtasd meg, adj mások véleményére és akkor legközelebb te érsz el helyezést egy-egy versenyen és nem kell arra pazarolnod az idődet, hogy ellenkezz a zsűrivel például. Próbáld olyanná tenni az oldaladat, amivel lehet nyerni. Nézz szét portálépítős oldalakon, fogadd meg a tanácsukat abban, hogyan lehet jó weboldalad. Nyilván ne az én leírásaimat fogadd meg, főleg mivel nem tartozom a kedvenceid közé, már CSAK AZÉRT SEM fogadnád meg, de akkor fogadd meg nikkii vagy Efruse tanácsait. Biztosan szívesen segítenek neked, hogyan legyen jó weboldalad. Én a helyedben abba ölném inkább az energiámat és nem abba, hogy mindeféle sületlenségekkel leégessem magam itt.

Idézet
2017.01.02. 21:03
Casey

Igazából ezt a választ, mint magyarázatot, nem tudom elfogadni, mert arra semmilyen bizonyíték nincsen, hogy Linda nem -e mentette el a tartalmat az előző oldaláról. :) Attól, hogy az oldal Lauren Grahammel foglalkozott, még lehettek tökéletesen kidolgozott menüpontok a Szívek szállodájáról. Lindának nem volt más dolga, mint az elmentett tartalmat feltölteni. Nehezen hiszem el, hogy csak úgy a semmiből pikk-pakk felépítette az új oldalt, annak dacára, hogy korábban ott volt a Lauren Grahamos honlap, ki tudja mennyi értékes információval. :) Én ezt nem tartom korrektnek. Mindazonáltal nincs kizárva, hogy igazat mondasz, de akkor is nehezen hiszem el, hogy tényleg minden úgy van ahogy te mondod. Sajnálom.

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
 
HÉT KÉPE

Küldj be Te is képet! >>>

 
TÁRSALGÓ
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
HÍRFOLYAM
Friss hozzászólások
 
SZAVAZÁS
Melyik a kedvenc minijátékod?

Tippjáték
Kakukktojás
Képkirakó
Öt eltérés
Gondoltam egy...
Kommentelős
Kreditkereső
Mindet szeretem!
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
TÁMOGATÓK

AndreaSerlegBolt
UIP Duna Nemzetközi FIlm Kft
Horgolt Csoda
Moments