Csatlakozz te is!

A közösséghez

 
 
TALÁNYUSER

TALÁNYUSER


TalányUser nevével leggyakrabban a G-Portál Histórián találkozhatsz. TalányUser 2010 tavasza óta tagja a közösségnek. De ki is ő valójában?

TalányUser születése

TalányUser nevét a jelenlegi birtoklója, Márió találta ki 2010 első felében azért, hogy legyen egy álneve, amit használhat, amikor talányos feladványokat tesz ki. Az idő múlásával Márió felfedte kilétét, de a TalányUser nevet megtartotta. Azóta is TalányUser készíti nektek a feladványokat és az extra versenyeket.

TalányUser neve

TalányUser elnevezését Márió találta ki. Az ötlet onnan jött, hogy mivel superuser superuser, így neki is valami "usernek" kell lenni. Így egyszerűen a talányos szó elejéről levágva a talány szót kipótólva az user utótaggal jött létre TalányUser.

TalányUser képességei

TalányUser ereje az agyában van, hiszen onnan pattannak ki a rejtvények, amiket hétről-hétre megfejthettek. Ide tartoznak még a különböző versenyötletek is.

TalányUser feladatai

TalányUser fő feladata a hetente többször megrendezésre kerülő talányos játékok szervezése, lebonyolítása, nyeremények kiküldése. A feladataihoz tartozik még a különböző versenyek (pl.: TÖK jó JÁTÉK, Az év honlapja, Tombola stb.) megszervezése is. Általában TalányUser válaszol nektek a G-Portál ASK.FM oldalán, illetve superuserrel közreműködve szerkesztik a G-Portál facebook oldalát.

Fontos, hogy TalányUser látja a talányosozók néhány adatát, de természetesen nem adhatja ki harmadik személynek.

TalányUser személye

Ki irányítja TalányUser karakterét? A kezdetekben superuser (Tamara) kapott lehetőséget, hogy TalányUser lehessen, de valójában TalányUser akkor nem létezett, de még is na! :) A kitalálása óta Máriót éri az a megtisztelés, hogy TalányUser nevét viselhesse. ;)

TalányUser elérhetősége

TalányUsert megtalálhatod a G-Portál História oldalon, a G-Portál ASK.FM oldalán (LINK), a G-Portál facebook oldalán (LINK), illetve a talanyos@gportal.hu címen tudsz kapcsolatba lépni vele! :)

Tovább napjaink TalányUserjéhez

 

Még nincs hozzászólás.
 

 
KEDVENC KÉP

Küldj be Te is képet! >>>

 
TÁRSALGÓ
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
HÍRFOLYAM
Friss hozzászólások
 
SZAVAZÁS
Te varázsoltál tavaszi kinézetet a portálodra?

Igen
Nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
TÁMOGATÓK

AndreaSerlegBolt
UIP Duna Nemzetközi FIlm Kft
Horgolt Csoda
Moments