Csatlakozz te is!

A közösséghez

 
 

Írj a Télapónak!

Télapó itt van, hó a subája, Jég a cipője, leng a szakálla... és levéllel érkezett! Olvasd el!


Hamarosan... :)

Mit szeretnétek? Képet szerkeszteni? Fotózni? Új portált építeni? Kommenteljetek versenyekről is!

Interjú TalányUserrel
Talányos SU kontra TU


INTERJÚ TALÁNYUSERREL


TalányUser 2010 május óta rendületlenül vezeti a talányos feladványokat, sok játékos zsebét megtömte már kredittel, és lelkesedése nem hanyatlik. De ki is TalányUser, és hogyan csöppent ebbe az egészbe? Superuser összeállított egy kupacnyi interjú kérdést, hogy jól kifaggassa TalányUsert, és ezáltal te is nagyobb betekintést nyerhess a talányos történetébe. 

Az interjúból megismerheted TalányUser múltját és jelenét a G-Portálon, megtudhatod, hogyan vélekedik TalányUser a játékosokról, és arra is fény derül, hogy milyen kapcsolatban áll egymással superuser és Talányuser. Sok érdekességet és extra infót tartogat számodra a következő interjú.

 Hogy ismerted meg a G-Portált, és mióta gportálozol?
TalányUser: 2005-ben ismertem meg a G-Portált és azóta is aktív tagnak mondhatom magam.

 Milyen témájú oldalakat szerkesztettél a G-Portálon?
TalányUser: Nézzük. legelején volt hörcsögökről, majd karácsonyról. Ezután készítettem lapot a saját osztályomról és egy design rendelős oldalt is. Ezeket bezártam. Ezután kicsit leálltam a G-Portállal, de csak 1 hónapra kb., mert más oldalon munkálkodtam. Visszatérve a G-Portálra, Đanii társaságával készítettem különböző témájú oldalakat: G-Start, MoovieDaily stb. Ezek után is Đanii mellett voltam, mint társszerkesztő. Kihagytam a Vigyorííí.gp-t, blogos, személyes oldalamat, és végül, nem utolsó sorban talányos.gp!

 Hogyan csöppentél a Históriába? Mióta ismered az oldalt?
TalányUser: Egyik nap jöttem fel, és kivételes alkalommal felmentem a G-Portál főoldalára. Ott volt egy, a Históriát "reklámozó" tábla. Ráklikkeltem és tetszett. Az eleje óta látogatom, és továbbra is fogom.

 Mi a véleményed a Históriáról?
TalányUser: Imádom, szeretem! Nagyon jó ötletnek tartom, mivel vannak olyanok, akiknek nincs pénzük kreditre és a História segít ebben. De nem csak ebben, hanem összehozza a G-Polgárokat! Kialakult egy szép, de néha vitázó közösség.

 Hogyan lettél TalányUser?
TalányUser: 2010 áprilisában gondolkodtam, hogy milyen klassz lenne, ha a talányos egy külön oldalon menne tovább. El is kezdtem szorgosan szerkeszteni, és amikor nagyjából már végeztem (május felé), írtam SU-nak, hogy ez van, nézze meg, mi lenne ha. Ezután kaptam is a választ. Egy hét próbaidő után úgy döntöttünk, hogy menni fog ez, próbáljuk meg. SuperUser... Gondoltam TalányUser... Király. Így lettem TalányUser. Innen a kedves G-Polgárok rövidítettek, TU-ra!

 Mióta vagy a talányos feladványok játékmestere?
TalányUser: 2010. május 16-ától, ha jól emlékszem, ekkor került át külön oldalra a talányos. Bár már előtte is találkozhattak a G-Polgárok általam készített feladatokkal a Histórián.

 Te találod ki a feladványokat?
TalányUser: Részben igen. Képrejtvények 100%-ban az enyémek, a logikai feladatokat más oldalakról is szoktam szedni, de átírom, hogy ne legyen Google a jó barát. Az extra talányosok is saját kútfőből származnak! :)

 Mennyi időbe és energiába kerül a talányosok vezetése egy-egy alkalommal?
TalányUser: Mivel öttusázom, így nehéz volt egyeztetni, de sikerült a két dolgot. Időben 30 perc szokott lenni, amíg elkészítek normálisan egy feladatot. Ha kép van, kicsit több, mivel meg is kell szerkeszteni. Néha fárasztó, ha nagyon álmos vagyok, néha másnap küldöm a krediteket, amit megértenek a játékosok. Energia? Az kell sok, mert olyan megfejtések is érkeznek, amitől téphetem a hajam. Az egyik ismerősömtől is érkezett egy alkalommal kb. 32 megfejtés, amire eltalálta. De még bírom, és bírni is fogom. Nem hagylak talányos nélkül titeket.

 Milyen típusú feladványok jellemzik a talányost?
TalányUser: Logikai, képrejtvény a két leggyakoribb. Volt már példa keresősre is és kreditkódkeresős feladat is volt, ami nagyon tetszett a játékosoknak.

 Ezek közül szerinted melyik a legközkedveltebb, és melyik típus a legnehezebb?
TalányUser:A többség a képrejtvényt szereti, hiszen gyorsan lehet kreditet szerezni, és még gondolkodnak is rajta. Legnehezebbek egyértelműen a logikai feladatok, hiszen volt olyan alkalom, amikor 1 megfejtő érkezett csak.

 Mi a véleményed a játékosokról?
TalányUser: Kedvesek, fantáziadús logikával rendelkeznek, de a legjobb, hogy megértők! Mindent meg lehet velük beszélni. Volt egy időszak, amikor csoportos MSN beszélgetést csináltunk, iszonyat jó volt, és verseny is volt, arany kupáért! Ugye A.B.?

 Milyen visszajelzéseket kaptál a játékosoktól? Elégedettek veled?
TalányUser: A Talányos.gp-n találhatsz egy búcsú üzenetet, amiben három játékos írt véleményt rólam. Szerintem elfogadnak, de vannak olyanok, akiknek a színe a sárga! :D

 Hogyan viseled a negatív kritikát?
TalányUser: ó, nagyon jól. Voltak szép kis vitáim, amit mindig én nyertem. Nem nagyon érdekelnek, de valamelyiket, ha tanács, megfogadom. Rolii tudna mesélni a vitáimról, mindegyiknél ott volt, de nem vele ment a párbaj! :D

 Milyen érzés volt saját oldalon vezetni a talányost?
TalányUser: Nagyszerű, de felelősségteljes is. Ami a legrosszabb volt, hogy a versenyre nagyon kevesen jelentkeztek. De lényegében nagyon nagy megtisztelés volt külön oldalon lenni.

 Hogy érintett, amikor superuser felkért, hogy csatlakozz a Históriához?
TalányUser: Előszőr meglepődtem, mivel én is ezt akartam kérdezni, hogy hogyan lehet egy kicsit "összerakni" a két oldalt. Amikor felkért, rögtön igent mondtam! :D

 Miért fogadtad el a felkérést?
TalányUser: Fentebb már leírtam és még azért is, mert így remélhetőleg többen fognak "harcolni" a kreditjeinkért!

 Mik a terveid a jövőben, meddig szeretnél talánymester lenni a Histórián, és miért?
TalányUser: Ameddig csak lehet. Terveim? G-Portálnál való elhelyezkedés, de ezt leírtam a bemutatkozásomban. Szóval, nagyon jó talánymesternek lenni, és amíg azt nem mondják, hogy "Állj!", addig itt leszek!

 Milyen kapcsolatban állsz superuserrel?
TalányUser: Nagyon jó kapcsolatban vagyunk, sokat beszélünk egymással, hiszen egyeztetni kell, hogy milyen versenyek legyenek, vagy milyen legyen ez a szép, új talányos oldal! :D

 Mit üzensz a játékosoknak?
TalányUser: TÖBBEN, TÖBBET! Egy héten 2 talányos van, heti 20 kredit, nem rossz! Tessék játszani! Emberi időben lesznek talányosok, lesz egy szavazás, hogy mikor legyen talányos. De ide, kommentbe is leírhatjátok, hogy nektek, mikor lenne jó!

 Mit üzensz superusernek?
TalányUser: Mindig legyen nálad húskloffoló, TUdod, róka. xD

10 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2012.09.01. 01:25
Lindy

Jó kis interjú :DD ^^

Idézet
2011.07.07. 17:51
missR.

de jó*-* 

jó kérdések-jó válaszok^^

Idézet
2010.10.20. 14:54
Nici

És megint lemaradtam. :D Hát ez valami hihetetlen. :D

Idézet
2010.10.18. 11:19
TalányUser

Nici legyen! Rögtön holnap logikai lesz :D

Idézet
2010.10.18. 10:05
Nici

Több logikait! Több logikait! (Sztrájkolok. :D) Amúgy mindig elfelejtettem nézni a talányos.gp-t, amikor meg néztem, akkor nem is volt talányos. :D Ilyen az én formám. :D

Idézet
2010.10.17. 15:47
Яσℓιι

//talanyos.gportal.hu/gindex.php?pg=32992732 <- ez volt! :D itt volt az, h mindig rosszat írtam.. xD a másikhoz csak 8-10 tippet küldtem asszem 


2010.10.17 14:49
TalányUser

„//talanyos.gportal.hu/gindex.php?pg=33076125

Azt hiszem ez az”

Idézet
2010.10.17. 14:49
TalányUser

//talanyos.gportal.hu/gindex.php?pg=33076125

Azt hiszem ez az

Idézet
2010.10.17. 10:14
Яσℓιι

:D

Idézet
2010.10.17. 09:56
TalányUser

Amúgy igen :D Mindjárt megkeresem :D

Idézet
2010.10.16. 22:40
Яσℓιι

"Az egyik ismerősömtől is érkezett egy alkalommal kb. 32 megfejtés, amire eltalálta." <- ez vagy én voltam, vagy van még vki, aki ilyen buta xD
A vitáshoz: asszem a fentebb említett rejtvénynél volt egy vita, aminél én is ott voltam és... hát... kicsit ki is röhögtem azt a kezdeményezőt, hogy milyen dolgon volt kiakadva xD

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
 
HÉT KÉPE

Küldj be Te is képet! >>>

 
TÁRSALGÓ
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
HÍRFOLYAM
Friss hozzászólások
 
SZAVAZÁS
Melyik a kedvenc minijátékod?

Tippjáték
Kakukktojás
Képkirakó
Öt eltérés
Gondoltam egy...
Kommentelős
Kreditkereső
Mindet szeretem!
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
TÁMOGATÓK

AndreaSerlegBolt
UIP Duna Nemzetközi FIlm Kft
Horgolt Csoda
Moments