Csatlakozz te is!

A közösséghez

 
 

Írj a Télapónak!

Télapó itt van, hó a subája, Jég a cipője, leng a szakálla... és levéllel érkezett! Olvasd el!


Hamarosan... :)

Mit szeretnétek? Képet szerkeszteni? Fotózni? Új portált építeni? Kommenteljetek versenyekről is!

História interjúk

   
História / G-Portál História / História interjúk

 

 

INTERJÚK - TE IS?

   

Készítettem egy rövid interjút, hogy jobban képben legyek az oldallal kapcsolatban. Kíváncsi voltam, mit gondoltok a Históriáról, és szerettem volna, ha ti is látjátok egymás véleményét. A beküldött interjúkat a cikk alatt láthatjátok.

Ha szeretnéd, hogy a te interjúd is megjelenjen a portálon, akkor kattints a linkre, és válaszolj a feltett kérdésekre, majd küldd el a válaszokat a webmester@gportal.hu címre!

KITÖLTÖM AZ INTERJÚT

 

LidaDesign - aranymeli.gp

   
LindaDesign szintén ősgportálos, így különösen fontosnak tartom a véleményét. Szereti a Históriát, viszont nem akaródzik neki a kommentelés. Tessék bíztatni! :)

LEszti

   
LEszti imádja a História közösségét és a talányost, ez biztos. Superusert is imádja, de ki nem? :D Úgy összességében szereti a Históriát és kész. :)

Cido - feelingblue.gp

   
Cido imád beszélni, mégis keveset kommentel. Pedig, ha megered a nyelve, nincs visszaút. :D Az interjúja tutira jó kedvre derít.

ElDavid

   
ElDavid humorral, ötletekkel és jókedvvel megspékelt interjújából megismerhetitek a História társadalmának pozitív ember típusát. :)

Adliz

   
Adliz precíz, részletekre kiterjedő válaszaiból egy "ősgportálos" véleményét ismerheti meg az ember. Különösen nagy körültekintéssel oltogat az interjúban, én jókat röhögtem :D

NNNorbert

   
NNNorbert ugyan nem "őshistóriás", viszont nem volt semmi gondja a beilleszkedéssel, simán beszippantotta a közeg. :D Az interjúból röviden és tömören kiderül, mi az, amit fontosnak tart.

Ginny

   

Ginny sugárzó lelkesedéssel fejti ki a véleményét az oldalról. Igazi G-Polgár, aktívan részt vesz a versenyeken, szeret cseverészni, ötletes, építő gondolatai vannak, szóval lájkolom az interjút. :)

Edus - mymiley.gp

   
Edus jól felépített és átgondolt válaszai komolyan meghatottak, ilyenkor érzem azt, hogy hasznos és érdemes az oldalba fektetett energia. :)

TalányUser

   
TalányUser is adott egy rövid, tömör interjút, aminek azért is örülök, mert fontosnak tartom, hogy megismerjetek egy szerkesztői véleményt is.

Danny - danny.gp

   
Danny pusztán üzleti érdekből gyorsan összedobott egy interjút. Oké, csak viccelek, de mivel valóban nem sokat töprengett a válaszokon, az interjú abszolút őszinteséget tükröz.

Rehina - umiley.gp

   
Rehina a leglelkesebb szerkesztőknél is lelkesebb, ha lehet ilyet mondani. :D Tulajdonképpen az ilyen lelkesedésért érdemes lelkesen és kitartóan dolgozni. :)

MariaLoren - vantalansag2.gp

   
MariaLoren öröm és szomorúság közepette végül sikeresen beilleszkedett a História közösségébe, olyannyira, hogy mostanra oszlopos tagja lett a kis csapatnak. 

PetLove

   
PetLove imádja a színeket, egyszerűen megőrül a színekért. Szereti a Históriát, szereti a közösséget, de ki nem állhatja az egyhangú monotonitást. :)

Figi

   
Figi, művésznevén Figi Chrome (és ez nem olyan művésznév, mint amire gondoltok...). Figi nyelve olyankor ered meg a leginkább, amikor kész van agyilag. Szerencsére sűrűn megesik...

Wes - theoutsider.gp

   
Wes küzd és harcol, szereti a kihívásokat, viszont  keveset beszél. Talán majd most elviselhetetlen késztetést ébresztek benne, hogy kommenteljen... Presszionáljátok ti is :D

Newille

   
Newille tőmondatokban ötletelt, és én ennek nagy hasznát vettem. Hamarosan olyan változások várhatók, amik Newille javaslataira épülnek. (Szóval minden az ő hibája :D)

 
 
HÉT KÉPE

Küldj be Te is képet! >>>

 
TÁRSALGÓ
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
HÍRFOLYAM
Friss hozzászólások
 
SZAVAZÁS
Melyik a kedvenc minijátékod?

Tippjáték
Kakukktojás
Képkirakó
Öt eltérés
Gondoltam egy...
Kommentelős
Kreditkereső
Mindet szeretem!
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
TÁMOGATÓK

AndreaSerlegBolt
UIP Duna Nemzetközi FIlm Kft
Horgolt Csoda
Moments