Csatlakozz te is!

A közösséghez

 
 

Tavaszi borítókép készítő verseny

Készíts egy facebook borítóképet a G-Portál FB oldal számára és nyerj vele!


Veletek mi a helyzet?

Hogy bírjátok az otthonlétet? Milyen a távmunka/távoktatás?

Milyen böngészőt használsz?
Személyes Milyen a böngésződ?

Milyen böngészőt használsz, és miért? Melyiket szereted a legkevésbé, és miért?

45 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 | 5 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2010.09.12. 19:15
ElDavid

 Chrome 4ever! Természetesen először Firefoxot használtam. Tetszett is meg minden. De amikor már többmindent csináltam a neten sokszor lefagyott. A pluginok is felmondták a szolgálatukat. Meguntam, hogy naponta 2-3 szor lefagyott. Aztán lett IE.  Sokái használtam, és használom néha ma is. De sok nekem az eszköztár, sok menű.  Aztán láttam egy screenhoston egy chrome-ot, akkor mondom ez kell nekem. Nagy böngészőfelület, kicsi eszközterület. Könnyű kezelhetőség. Már van olyan html5 tulajdonság ( vagy micsoda) amit már támogat. Egyszerű gyors, megbízható, letisztult.
Opera. Hát gyorsnak, gyors tény és való, de ahogy Figi is említette túlspirázott. Annyi minden van benne, ami nem kell egy böngészőbe. Meg hát nálam xd, amikor betöltök benne egy oldalt véletlenül csak villog, mint valami stroboszkóp. Tiszta szívből utállom. -.-

Safarim nincsen, de egyszer majd azt is megnéem milyen. És asszem meg is fogommert ha jól tudom, már támogatja  ccs3 at és a html5öt.

Idézet
2010.09.11. 21:23
Patti

Mozilla forever :D Imádom. (: Könnyű meg minden. Volt már Safarim, Chrome-om, Operám (mostis van, jó így ha 2-3 böngésző van a gépen) :D Jól néz ki a Mozllla, soksok Plugin van hozza meg minden, és lehet ugye rendezni az ikonokat meg ilyenek. Nekem igen bejön :D Mint mondtam, volt már többem, de mindig visszatértem az FF-hez :) Szeretem oszt csőő. xD

Idézet
2010.09.11. 18:39
Yumiko (mybleach.gportal.hu)

Mozillát természetesen. Egyszerű kezelni, és átlátható. Könnyű vele dolgozni :)

Idézet
2010.09.11. 09:54
MariaLoren

Azért a Te tudásod, meg az én tudásom kettő, így ebből a szempontból nyugodtan állíthatom, hogy Te szakértőbben írod le. Nyílván Adliz is többet tud mint én és -gondolom- vannak még egynéhányan. :) Pl.: Az Operát nem is ismerem, csak a zenében.:D Jó, oké de ennyire ne szerénykedj, úgyis tudjuk, hogy ebben Te vagy jobb és nem én, nem vagyunk egyformák, van aki ebben a jobb, van aki abban; - Ettől vagyunk tarkák, színesebbek. Addig szerénykedsz, míg évek múlva  -mivel megtanultad-  azt vesszük észre : - Töltse le a legújabb Figi Chrome versiót!:D Nem probléma elismerni mások tudását és nem szégyen elismerni, ha én kevesebbet tudok, csak bosszantó abból a szempontból, hogy de jó lenne! Viszont azért van Adliz, Figi, meg a többiek. Ez olyan, mint amikor mondják akik tanulják, hogy a Japán nyelv nem is olyan nehéz, mint hinnénk, s könnyen elhihető ha már mondják, csak éppen én nem értem.:D

Idézet
2010.09.10. 23:56
Figii

 Semmi gond, látszik, hogy késő van már. Már akinek. 
Amúgy nem mondtam én semmilyen szakértőset, nem értek ezekhez, csak elmondtam a véleményemet, amiről tudtam :D. 

Idézet
2010.09.10. 22:55
superuser

Először természetesen Figi Chrome-nak olvastam. 


2010.09.10 14:55
Figii

„ Google Chrome. Nincs tele menükkel, meg minden egyébbel, mint az explorer. Gyors, nem omladozik össze. Persze van, mikor a Flash plugin lefagy, de ezt ritkán, és hamarosan úgyis jön a html5, akkor meg nem kell dolgoznia a Flash pluginnal egésznap youtubeon. 

Explorer: Televan sorokkal, bármit teszek a gépre, röhögve kap az explorer egy keresőt, vagy plugin szerü részt, amivel televagyok :D. Nameg mindegyik lassú. Most jön ki 19 -én az Explorer 9.0 Béta, azt várom, az reményeim szerint mindent fog tudni, ami kell. Értem itt nem lesz többsoros soros felsőrész, lesz grafikus gyorsítás és támogatni fogja a css3 -at meg a mai új dolgokat. Várom

Mozilla mindig összeomlik, Explorer lassú, Opera meg túlspilázva van. Vagyis dizájnilag. Teljesen átlátszó a menürendszere, vagyis Win7 alatt, és nem jövős be. Mondjuk tény, hogy gyors, de nem jön be. ”

Idézet
2010.09.10. 22:28
fanni.*

 Chrome. mert meglátni és megszeretni, mert gyors, átlátható, és nem mellesleg jól is néz ki (:

Idézet
2010.09.10. 19:20
Adliz

Explorert, mert megszokás xD. Chromet, mert tetszik. Mozzilát, ha esetleg nagyon muszáj, nem igazán szeretem, mert olyan fúj :D.

Idézet
2010.09.10. 18:25
MariaLoren

Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla. Mindegyiket haználom, főleg azért mert egyes oldalak jelzik, hogy erre, vagy arra optimalizálva. Olyan szakértően nem tudom leírni, mint Figi.: D Ő jobban érti ezeket.

Idézet
2010.09.10. 18:22
Sizz

Mozilla... de már nem tudok vele se könyvjelzőzni, se egy oldalt a kedvencekhez adni, se jelszót lementeni. Nemtom mi van vele. Valaki?

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 | 5 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

 
KEDVENC KÉP

Küldj be Te is képet! >>>

 
TÁRSALGÓ
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
HÍRFOLYAM
Friss hozzászólások
 
SZAVAZÁS
Te varázsoltál tavaszi kinézetet a portálodra?

Igen
Nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
TÁMOGATÓK

AndreaSerlegBolt
UIP Duna Nemzetközi FIlm Kft
Horgolt Csoda
Moments