Csatlakozz te is!

A közösséghez

 
 
Kedvenc járműved
Személyes Kedvenc járműved

Melyik a kedvenc járműved? Mivel utazol a legszívesebben, és melyik szereted a legkevésbé?

27 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2010.08.31. 20:38
Mizzy

 Ló. xD

Idézet
2010.08.31. 20:09
Adliz

Ja, Hód írta a hajót, akkor csak vak vagyok.

Idézet
2010.08.31. 20:08
Adliz

Lábjármű a kedvencem :D, nagyon szeretek sétálni, de azért a sulimig (25 km) nem sétálgatnék el :D. Autó is szuper, főleg, ha barátosnémmal megyünk valamerre, aztán nem vágjuk, hogy mi van xD. Ilyen, hogy busz meg vonat sem rossz, de ha választani kell a kettő közül, akkor inkább a busz. Mert jobban lehet nézelődni. Repülővel NEM akarok utazni. Max. ha tudom, hogy nem száll fel, akkor beleülök, hogy elmondhassam, ültem repülőn xD. Kb. a hajóval is így vagyok (ezt nem hozta fel senki? o.O), nem nekem való az ilyen semmi közepén odahalok dolog :D. Belefulladnék vízbe, megennének a cápák, nem köszönöm xD. De amúgy sétahajókázni voltam már, az kellemes volt, de ennyi, ilyen nagy utazást nem vállalnék be. Biciklizni nem igazán szeretek, inkább sétálok helyette. Nem nyelek le annyi bogarat xD.

Idézet
2010.08.31. 18:14
Hód

Repülő:- az a jó ha gyors. Imádom, amikor felszáll, lebegtet, majd megint emel, miközben beleragadsz az ülésbe, majd elmegy Prága irányába West-be. ( Mondjuk én nem ragadtam bele ) A nyomáskülönbséget nyeléssel lehet kiegyenlíteni, na és ha bedönt a kanyarodásnál, az valami élmény. Legfőképpen amikor a nagyvárosok egy indurka-pindurka kis pöttyök és nyugat felé haladva már elvesznek a városok közötti távolságok fenntről. A felhők felett meg olyan, mintha hómezőn haladnál, csak ne akarj kilépni sielni. Miért horror vezetni a városban? Szerintem max. az, ha udvariatlanok  -na ebből a szempontból horror de igazán akkor az, ha nem adják meg az elsőbbséget. Elsőbbséged meg akkor van, ha megadják, így gyalogolni is horror lehet. Bárhol szívesen vezetek de leginkább a mellékutcákban szeretek és sokan így is teszik. Bicikli nem az én műfajom, a séta az jó. Meg a sétahajó. A tengeren is tök jó a hajókázás egy óriás hajón, amin van egy tucat busz, kamion, személygépjármű, utasok, személyzet, stb. Nem szokásom tengeri betegnek lenni, sajnos van aki az. A vonat kb. most is azt tudja, mint ezelőtt 100 évvel, kb. ugyanannyi idő alatt teszi meg azt a távolságot, mint anno és úgy kipróbálnék egy tengeralattjárót! Csak nagyon-nagyon régen utaztam. Még a földalatt is, pedig élmény. :(

Idézet
2010.08.31. 17:05
superuser

Repülő ugyan gyors, de túl nagy a nyomas, kikészíti az agyamat. Autó simán bármikor jöhet, ha valaki vezet helyettem, mert a városban vezetni horror. BKV ugye olyan, amilyen, de legalább lehet olvasni, nézelődni stb. Vonat pedig max akkor jó, ha nem ácsingózik fél órákat vezetékszakadás miatt és le lehet ülni. Legszívesebben sétálok, buszozok, vonatozok és autókázom, és ezekből is legszívesebben sétálok és buszozok. Biciklit és egyéb sporteszközöket legfeljebb távolról nézek. A tömeget nem bírom elviselni.

Idézet
2010.08.31. 17:01
Figi

Szeretek utazni, főleg vonaton. Hogy mért azt nem tudom, talán azért, mert ülhetek, s az ablakon kifele bámulhatom a tájat, eközbe a gondolataimba mászkálva. Meg vasút az én világom, ismerek egy csomó magyar mozdony fajtát, kocsifajtákat, konyítok a felsővezetékrendszerhez, és tanulgatom a jelzőket. 

A repülőt nem szeretem. Ültem már rajta, s egyedül a felszállás a legjobb benne. Utána bárhol vagy, idegesít a mögöttem-elöttem ülő, a hajtóműtől meg 1 napig nem hallok semmit, főleg, ha mellette vagyok. Nameg az is rossz, hogy ha nem fapadossal mész, akkor kényelmes az ülés, és abból az ülésből egy idő után felkell állni :D. 

Idézet
2010.08.31. 16:10
Nici

Imádok utazni, minden jöhet. :D Biciklitől kezdve a vonaton át a repülőig (igaz, azon még nem ültem). Az se zavar, ha busszal kell hosszabb útra menni. :) Amíg tudom élvezni a tájat, addig teljesen mindegy. :)

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

 
KEDVENC KÉP

Küldj be Te is képet! >>>

 
TÁRSALGÓ
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
HÍRFOLYAM
Friss hozzászólások
 
SZAVAZÁS
Te varázsoltál tavaszi kinézetet a portálodra?

Igen
Nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
TÁMOGATÓK

AndreaSerlegBolt
UIP Duna Nemzetközi FIlm Kft
Horgolt Csoda
Moments