Csatlakozz te is!

A közösséghez

 
 

Tavaszi borítókép készítő verseny

Készíts egy facebook borítóképet a G-Portál FB oldal számára és nyerj vele!


Veletek mi a helyzet?

Hogy bírjátok az otthonlétet? Milyen a távmunka/távoktatás?

G-PHÁZ HÍRFOLYAM

G-Portálos fejléc infók

2019.11.15. 16:45, superuser

Észrevételeitek alapján utánajártam a nagy banner kérdésnek. Első körben hibának gondoltam, hogy a G-Portálos fejléc görgetéskor is folyamatosan látható az oldalakon, azonban kiderült, hogy ez nem így van.

Amikor a chates beszélgetést folytattuk erről, desktopon és mobilon is ellenőriztük Dienah-val, és mindkét eszközön azt tapasztaltuk, hogy a korábbiak szerint fix a fejléc állapota, tehát nem gördült a tartalommal. Ezért kértem be többetektől információkat, adatokat, hogy elemezni tudjam a jelenséget.

Később Attiláékkal folytatott megbeszélésen kiderült, hogy ez szándékosan lett módosítva a rendszerben. Az még rejtélyes, mi okozhatja, hogy nem mindenkinél ment végbe ez a változtatás. Ennek oka lehet böngésző, kódolás vagy valamilyen jelenleg nem ismert hiba, ezen még dolgozunk.

Ahogy néhányan rávilágítottatok, ennek legfőbb oka valóban az, hogy a reklámok jobban szem előtt legyenek a látogatóknak, hisz sok időt töltenek el a portálotok közepén, alján a cikkeiteket, posztokat olvasva. Azt nyilván tudjátok, hogy egy ingyenes rendszer fenntartása a reklámokból és az extra szolgáltatások vásárlásából történik. Idővel pedig a fenntartási költségek is növekednek, ilyenkor valamit muszáj ehhez igazítani. Mivel nem szerették volna ismét fizetőssé tenni a portál létrehozást, és a kredit árakat sem szerették volna felvinni, így született meg a bannerrel kapcsolatos döntés.

Bízom benne, hogy idővel be tudjátok fogadni ezt a változtatást, és tovább tudunk dolgozni, kikapcsolódni együtt.

Annyit elárulok, hogy készülünk egy meglepetéssel decemberben, ami megkönnyítheti nektek a banner eltávolítását az oldalról, így nem lesz probléma, hogy tapad vagy sem az a fránya fejléc. Valamint egy új kreditvásárlási lehetőséget is kidolgoztunk azoknak, akik nem részesítik előnyben a bankkártyás fizetést. Erről hamarosan beszámolok. :)

Még nincs hozzászólás.
 

 
KEDVENC KÉP

Küldj be Te is képet! >>>

 
TÁRSALGÓ
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
HÍRFOLYAM
Friss hozzászólások
 
SZAVAZÁS
Te varázsoltál tavaszi kinézetet a portálodra?

Igen
Nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
TÁMOGATÓK

AndreaSerlegBolt
UIP Duna Nemzetközi FIlm Kft
Horgolt Csoda
Moments