Csatlakozz te is!

A közösséghez

 
 
G-PHÁZ HÍRFOLYAM

Kiemelt ajánló

2017.07.05. 11:41, superhugi

Alycia rajongói oldalán Lili Reinhartot ismerhetitek meg, a portál friss hírekkel, képekkel szolgál a tehetséges színésznőről. Nézzetek be hozzá! :)
Örülnél, ha a te oldalad is kiraknánk az ajánlóba? Nincs más dolgod, mint elküldeni a portálod címét az ajanlo@gportal.hu címre, vagy akár lepj meg másokat vele! :)
 

24 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2018.01.17. 22:53
Figi

Ha valaki tud arról, hogy valahol beindultak a világvége elméletek, vagy, hogy az illető "megbízható forrásként" hivatkozik arra, hogy tud valamit (de lehet hogy mégse, franc se tudja), azokat a cikkeket légyszi linkeljétek már be, had olvasgassak jókat. Így olyan, mintha a "mindenki úgy hiszi", csak 1-2-3 ember lenni egymás között és tényleg csak terjesztenék a rémhírt "megbízható" forrásként. 

Idézet
2018.01.09. 14:27
Dienah

Most egy kicsit megingott a hitem az egészben. Azt mondtátok várjunk, bízzunk bennetek mert lesz valami. És azóta megint eltelt iszonyat sok idő. Sajnos én olyan vagyok hogy a bizalmamért kérek is valamit cserébe, ez esetben pedig a valami helyett ismét 2 hónap csendet kaptam.
Nem azt szeretném hogy csettintésre legyen megreformálva az egész rendszer, csupán annyit szeretnék hogy osszatok meg velünk egy fél oldalacskát hogy mik a terveitek, és nagyjából hogy álltok velük. Multkor kedvesen felajánlottátok hogy aki tudna valamiben segíteni az írjon nektek, szerintem ez fordítva kicsit effektívebb lenne. Ti tudjátok hogy miben kéne a mi segítségünk! Gondolom az hogy undorító matekpéldákat tudok megoldani rajtatok nem segít :D de szívesen felajánlom azt is.
Éveket töltöttem el az általatok kreált kis világban, és sokan vagyunk még itt akik szintén. Valamilyen szinten hozzánőtt az emberekhez, van egy tippem hogy leszünk egy páran akik 80éves nénikeként is írogatunk majd valamit egy GP-s oldalra :D  Egy egyszerű és könnyen kezelhető felületet adtatok, amit mégis kellőképpen a magunkévá tehetünk. Tény hogy vannak lemaradások, és nem is tudom mennyi időbe és munkába telik beleilleszteni a rendszert a mai elvárásokba.. de itt inkább nem ezzel lenne a problémája az emberek többségének.
Hibák léptek fel ami miatt nem tudnak posztolni, nem elérhetőek az oldalak. (Én személyszerint nem tapasztaltam semmit ezekből), de itt elsősorban az a baj hogy az alapvető dolgokban hiba van, és nem kapnak visszajelzéseket. És ne haragudjatok meg, de mi jön le ebből az embernek? Nem közöltök semmit, nem javítjátok a hibákat, akkor hol vagytok? Legyünk türelmesek, bízzunk bennetek.
Lehet ezek után nem hiszitek el, de én még mindig türelmes vagyok és bízok bennetek, nem féltem a munkámat, és én biztosan itt leszek addig még elérhető az oldalam. De nekem, és főként nekünk, szükségünk van a kis visszajelzésekre. Sajnos a csendből elindultak a világvége elméletek, és igazából teljesen érhető.. ha minket is bevontok, szerintem mindenki nyugodtabb lenne.

Idézet
2018.01.05. 16:18
Asuna

Attila köszönjük, hogy megosztottad ezt az információt velünk! :) 

Bár abban nem vagyok teljesen biztos, hogy mégis kiket értünk egyesek alatt, leszámítva azt az egy szem trollt, aki egy-egy alkalommal beszólogat a chatbe, mikor mindenki számára teljesen egyértelmű, hogy az oldal éppen stagnál.

Másik kérdés viszont, hogy lesz e valami ezentúl/ezenkívül? Mert engem a fejlesztéssel kapcsolatos dolgok jobban érdekelnének, hogy mire lehet számítani. Értelemszerűen kéne a support meg a fejlesztők, hisz ez hosszabbtávon nem egy tartható álláspont, de feltételezem kevesen vannak, ezenkívül még van munkájuk meg magánéletük.

Szerintem ha havonta legalább egyszer lenne egy nyilvános bejegyzés itt a főoldalon, hogy hol tartanak a gportállal kapcsolatos dolgok az mindenki számára elfogadható lenne.

Ha meg esetleg keresnének embert maguk közé, akkor érdemes lenne egy Karrier modult nyitni és röviden, tömören vázolni a pozíciókkal kapcsolatos feltételeket. Biztos vagyok benne lennének rá jelentkezők.

Sőt, amit lentebb Dienah írt le, azzal én is teljesen egyetértek, abszolút életképes ötletnek tartom, hogy diákok beszervezésével olcsón megoldható lenne ez a kommunikációs szakadék vagy akár lenne, aki ingyen örömmel is elvállalná pusztán hobbiból, hogy választ ad az érkező üzenetekre.

Sőt, ha ez számít egyáltalán valamit is, jómagam is írtam a kritikába még hónapokkal ezelőtt, hogy ha segítségre volna szükségetek, akkor szíves örömest állok rendelkezésre. Dienah is kedvesen felajánlotta, szóval én nem tartom megoldhatatlan dolognak legalább a história aktivitásának helyreállítását.

Ennyit szerettem volna a témához hozzátenni. :)

Idézet
2018.01.03. 18:26
Attila

Teljesen nyugodtak lehettek, mindenkinek a munkája biztonságban van, szó sincs A GP megszűnéséről! 
Egyeseknek valamilyen okból jól jön, ha ijesztgetheti a szerkesztőket. Ne dőljetek be a rémhíreknek!

Fentieket biztos forrásból tudom ;) 

 

Idézet
2018.01.02. 13:58
~ Mónika

Hát, ezt nagyon szomorúan hallom, hogy így áll sor. De remélem, hogy időben sikerül rendezni a dolgokat, megértelek, én is vesztettem el valamit. Nemrégiben ment el a kutyám és én sem állok most túl jól a kapcsolatom terén, remélem rendeződni fog az is. Nagyon sajnálnám, ha estleg nem sikerülne helyre állni, nagyon régóta ismerem ezt a közösséget és csak most vagyok itt egy éve, de akik több, mint 7-9 éve itt vannak, azoknak ez még nagyobb veszteség. Én is amitt aggódom, hogy elvesznek a munkáim, sokat öltem bele ebbe az egészbe. Látom, hogy ritkul és kiörekednek a szerkesztők, elmennek és költöznek, máskor alig van hely és foglalják. De akik még csinálják, mert szeretik, azoknak ez nagyon rossz lenne, sok emléket tudok fűzni hozzátok, mert sok szép idő volt amit itt tudtam tölteni. 

Szurkolok, hogy ismét vissza jöjjön a kedved és újból elinduljon a lelkesedés. 
Veletek vagyok!

Idézet
2017.10.29. 20:32
Mia
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy az Ajánlott oldalak is frissülni fognak-e? :)
Idézet
2017.10.20. 18:39
Wébel Anett

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy:

1. Lesz-e ünnepi minijáték október 23-a alkalmából?

2. Számíthatunk-e a már hagyománnyá vált Halloween-i Tökkereső játékra?

3. Ebben az évben megrendezitek az "Év Honlapja" versenyt?

Válaszotokat előre is köszönöm!

Idézet
2017.10.20. 15:09
Bells

Lenne egy kérdésem... hogy létezik az, hogy a portálok listájánál a "Regisztrált felhasználók" részben a the-dream-world.gportal.hu oldal vezet, összesen 4 294 967 295 regisztrált felhasználó van (kb kimondhatatlan szám), viszont az oldalon összesen eddig 8 év alatt csak 12799 ember járt a lapon? Akkor ez megint egy olyan csalás, mint pl az, hogy a TOP5 kategóriában a sztáros oldalaknál az első 5: ariana-grande.gportal.hu, magicfernandoalonso.gportal.hu, robertayflor.gportal.hu, everythingaboutyou.gportal.hu és a ninsdobrev.gportal.hu, viszont már évek óta semmi nem történt az oldalakon és szerintem a felhasználó még csak be sem lépett..

Idézet
2017.10.03. 18:25
Niki

Ötletek megvalósításában (ha az nem teljesen lehetetlen "külső oldalról") én pl szívesen segítek bárkinek, sok esetben tudok is, így "support" szerepben is szívesen is részt vennék, ha van rá szükség :)

Idézet
2017.10.03. 17:57
Patrik

Kristóf, ajánlom neked a gphacks.gportal.hu, framework.gportal.hu és a nikkiiworld.hu-t, ezeken rengeteg G-Portálhoz kapcsolódó érdekességet, trükköt találsz, és simán összetudsz hozni olyasmi kinézetet, mint amilyen itt van.

Idézet
2017.10.03. 17:42
Dienah

Sziasztok!

Ötleteim vannak, de azzal nem vagytok előrébb, ötlete mindenkinek van ( a história ötletkönyve is tele van), csak gondolom kevesen vagytok hogy mind meglegyen. Érteni meg nem értek hozzá ;) :D izé ha majd elkezditek írogatni itt a csudajó reformokat, lehet szó a "Fejlesztői Blog" folytatásáról? Szerintem az nagyon jó ötlet volt hogy Figi elkezdte, és ha folytatjátok ennyire ne dugjátok el :)) :)
 
Ám, bármi adminisztratív dolog, amihez nem szükséges akkora (vagy semmilyen) jogosultsági kör, illetve belelátás a rendszerbe (ugye ezt pontosan nem tudhatom hogy mi) egy ajánló vagy a históriára játékokat pakolgatni. "Egyszerűbb esetek" email-es megválaszolása stb. És még ti tudjátok milyen ilyen jellegű feladatok vannak.. Erre nem akartok valaki felvenni? Egy egyszerű diákmunkás tuti van itt aki szívesen vállalná, sőt ingyen dolgozna nektek hobbiból, még én is segítenék szívesen. 
 
Igazából mindegy hogy kivel és milyen felállásban csináljátok. Én csak azt szeretném kérni, hogy bármit is csináltok a jövőben, ne hagyjatok ki belőle minket! Kérlek tudassátok velünk hogy mit szeretnétek fejleszteni a jövőben, néha mondjátok el hogy hol tartotok a dologban, és mérlegeljétek a mi ötleteinket is. Szerintem, ha most ez a dolog a főoldali ajánlók vagy a Históriás játékok rovására is menne, még úgy is megérné.
Idézet
2017.10.03. 08:44
Connie

Szerintem az első és a legfontosabb az lenne, hogy egy délután át nézzétek a mailokat és vákaszoljatok rá. Legalább egy ember kellene, aki egy nap egyszer válaszolgat.. Hasonlóan a fb oldalon is, mert sokszor ott is napokra rá kapunk választ, ahogy írtunk, pedig elérhetőek vagytok és elolvassátok azt, ott van, hogy "látta". A másik, pedig, hogy a gportáal főoldala frissüljön, legalább április óta ugyan azok az oldalak láthatóak a Szerkesztő ajánlata rovatban, szerintem egy fél óra alatt azt is ki lehetne cserélni, havonta egyszer. Múltkor is volt egy játék, aminek nem volt eredménye, szerintem amilyen sok idő elmegy egy játék legyártására, ahelyett inkább a fontosabb dolgokat kellene megcsinálni, én addig nem akarok játszani, ameddig kilátástalan a helyzet... Mint ahogy az oldalam sem bannermentesítettem már, mert havonta kétezer forint elment a legnagyobb csomagra, és szinte feleslegesen..

Idézet
2017.10.03. 06:24
superuser

Sziasztok!

Bármilyen ijesztőnek is tűnik a helyzet, tényleg nincs ok az aggodalomra, az bizonyos, hogy nem zárjuk be a kapukat. Nem-nem! :)

Kristóf ne felejtsd el azt a tényt sem, hogy tíz évvel ezelőtt hol tartottak a közösségi oldalak és milyen szerepet töltöttek be az emberek életében, és most hol tartanak. Ebbe most nem mennék bele, de biztos tudnánk jó kis eszmecserét folytatni róla. Ha gondolod, keress meg e-mailben, facebookon, akárhol. :)
Nem tudom, pontosan milyen trükkre gondolsz, de kíváncsian várom az ezzel kapcsolatos infókat is.

Aki úgy érzi, tudna valamit adni a közösségnek, bármit, ötletet, játékot, cikket, írjon nekem a webmester@gportal.hu címre, vagy keressen facebookon: 

Idézet
2017.09.29. 11:53
Kristóf

Hosszú idő után kerestem fel ismét a GPortált és a Historiát, úgy hogy korábban több évig aktív tagja voltam ennek a dolognak. Igen, csináltam saját oldalakat is. Pont ma jutott eszembe, szétnézek már a portállistán mi a helyzet mostanság. Meglepődve tapasztaltam, hogy csupán egy oldal éri el az 1000-res átlaglátogatást. Ez évekkel ezelőtt teljesen máshogy volt, a TOP10 kerülésért komoly harc volt, most egy 18 átlagnézőszámmal rendelkező oldal simán benne van a legjobb ötben. 

Az elmúlt években semmi komoly fejlesztés sem történt, ingyenesek lettek az oldalak és slussz. Se több se kevesebb. A História remekül néz ki, erre van idő, de arra, hogy a többieket kiszolgáljuk már nem. Annyi mindent tudtok, hogy mit hogy kell csinálni, egyszer sem láttam még egy olyan posztot tőletek, ahol elárulnátok pr trükköt, vagy leírnátok 1-2 ötletet.

Idézet
2017.09.27. 10:40
mona

Sajnos tényleg változtatni kellene a helyzeten, mert rengetegen elpártoltak a G-Portálról és lassan alig lesz aktív lap, amiért érdemes lenne feljönni. Hónapok óta nem volt frissítve az ajánló részleg és a lelkesedése is elfogyott az embereknek. Inkább nem fizetnek már a bannermentesítésért sem, mert nem éri meg Nekik, hisz alig látogatják az oldalaikat. Annyira el lett hanyagolva mind a főoldal, mind a história.. Én teljesen megértem SU a helyzeted, hiszen időre van szükséged. De nem te vagy egyedül a csapatban. Sajnos időben el kellett volna kezdeni valakit ideiglenesen keresni valakit a helyedre, mert ezzel csak azt sikerül elérni, hogy kihalt az oldal és a szerkesztők, akiknek rengeteg tartalom van az oldalukon, félnek, hogy vajon mikor szűnik meg az egész és mikor veszik oda a több éves munkájuk.. Ahogy az előttem szólók már írták, érdemes lenne keresni embereket, akik szívesen beáldoznák szabadidejüket azért, hogy újra beinduljon az oldal. Hiszen nem egy ember ajánlotta fel a segítségét, csak el kéne fogadnotok, ahogy Juci is írta, látszik, hogy nincs időtök foglalkozni az egésszel. Érdemes lenne megfontolnotok az ajánlatokat és cselekedni, mert így csak napról-napra rosszabb lesz a helyzet.

Kitartást kívánok addig is! Várom a visszatérést!

Idézet
2017.09.23. 22:48
Ekpafat

Kedves superuser!

Most olvastam a szomorú hírt. Fájdalmadban osztozom. Tiszta szívből kívánom legyen békés megyugvás a szívedben. Adj magadnak időt a veszteség feldolgozásához, most az a legfontosabb. Minden más másodlagos. Édesapád áldott emléke és szeretetsátra alatt kell az életedet úgy folytatni, ahogyan neki is tetszene. Kívánok ehhez erőt, egészséget. 

Idézet
2017.09.04. 10:30
Wébel Anett

Kedves Superuser!

Amennyiben szükségetek lenne egy "admin asszisztensre," szívesen csatlakoznék a Csapathoz!

Ha kellek, tudod hol találsz!

Idézet
2017.08.25. 10:45
Nia

Nem lenne rossz ötlet, ugyanis annyi energiát, időt és legfőképp PÉNZT hagyatam már itt, majd 10 év alatt, amit egyre jobban úgy tűnik, hogy hiábavaló volt.. A fél életem itt töltöttem el és annyira rossz belegondolni, hogy ez "csak úgy" megűsznik..

Idézet
2017.08.25. 08:19
Juci

Sziasztok!

Superuser, ne haragudj de tisztán látni, hogy jelenleg nincsen elegendő időtök. Az ajánlások nem frissülnek, az emailek késnek, az oldal alig frissül. Nem hiszem, hogy ez a te hibád, mert minden munkahelyen előfordul, hogy valaki  kevesebbet tud vállalni egészségügyi/családi, stb okokból. A kérdésem az, hogy nem fontoljátok meg, hogy felvegyetek még több társszerkesztőt, vagy admint, moderátort (mindegy minek nevezzük)? Szerintem ha megtehetnétek, akár hobby-állásként is meghirdetve biztos hozna egy kis új vért és inspirációt nektek is, nekünk pedig még inkább. 

Köszi a választ és addig kitartás! :) 

Juci

Idézet
2017.07.26. 05:40
superuser

Sziasztok!

Először is köszönöm a megértést és aggódást mindenkitől, aki bármi módon jelezte vagy csak gondolt rám.

Nem igazán szeretem a személyes dolgaimat részletekbe menően megosztani, de mivel ez érint titeket minden szempontból, így muszáj lesz kicsit összefoglalnom a történéseket, hogy átláthatóbb legyen a helyzet: édesapám elment örökre, igen, nagy traumaként élem meg, nagyon fontos ember volt az életemben. Ezzel majdnem egy időben a párkapcsolatomban is vége lett, újabb sokk, lakáskeresés, és hamarosan költözés. Jelenleg elég nagy a káosz, de hiszem, hogy minden jó lehet, így ti se kenődjetek el, kérlek. :)

A G-Portált egy pici csapat tartja fent, így ha valaki hosszabb időre kiesik, azt sajnos megérzitek. De rémeket semmiképp ne lássatok, nincs vége a G-Portálnak, s nem is tervezzük bezárni a kapukat bárki bármit is állít! Sőt, vannak további terveink is. A közösségért, ahogy nikkii is utalt a chatben, közösen kell tennünk, Ti is kellettek majd ahhoz, hogy ismét egy szuper pörgős közösség lehessünk. 

A privát dolgaim is egyre jobban alakulnak, így hamarosan ismét teljes erőbedobással tudok rátok koncentrálni.

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

 
KEDVENC KÉP

Küldj be Te is képet! >>>

 
TÁRSALGÓ
 
HÍRFOLYAM
Friss hozzászólások
 
SZAVAZÁS
Te varázsoltál tavaszi kinézetet a portálodra?

Igen
Nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
TÁMOGATÓK

AndreaSerlegBolt
UIP Duna Nemzetközi FIlm Kft
Horgolt Csoda
Moments