Csatlakozz te is!

A közösséghez

 
 
G-PHÁZ HÍRFOLYAM

Új kedvenc kép!

2020.04.08. 11:41, Dienah
Címkék: kedvenc kép

Ezt a hűtőmágnest sok évvel ezelőtt nyertem egy Históriás versenyen (esküszöm hogy nem találtam meg hogy melyiken :( ) és azóta is díszíti otthon a családi hűtőt. Nektek van hasonló ereklyétek? 

Küldj te is képet! Legyen az G-Portállal kapcsolatos bármi, a G-Portál feliratot a kész fotóra is szerkeszthetitek (pl.: ÍGY), vagy része is lehet a képnek, pl: ITT
A munkákat a historia@gportal.hu e-mail címre várjuk! Lesz egy általunk választott nyertes, aki kikerül oldalra, és néhány kredit is üti majd a markát!

Húsvéti versenysorozat

2020.04.06. 13:30, superuser & Dienah

Ezen a hétvégén rendhagyó ünnepi minijátékokkal készülünk nektek minden nap, péntektől egészen hétfőig! A játékok alatt pénteken elkezdődik a Húsvéti tojáskeresés is, felkutathatjátok az egész oldalt a nyereményeket rejtő tojásokért!

Ha érdekelnek a részletek, hogy pontosan mikor is kell a Históriára tévedni 1-2 jó feladatért, kattintsatok a bővebbenre!

FB borítókép verseny - Emlékeztető

2020.04.05. 11:06, superuser & Dienah

Sziasztok! Továbbra is várjuk a jelentkezőket a tavaszi Facebook borítószerkesztő versenyre, ha még csak gondolkoztál rajta akkor ne habozz!

A verseny nevezési határideje: 04.30. 23:59 a leírást és a feltételeket itt olvashatájátok el.

Érdemes benevezni, ugyanis a nyertes kép díszítheti a G-Portál Facebook oldalát, illetve sok-sok kreditet is szeretnénk kiosztani :) 

Új szavazás!

2020.04.04. 10:42, superuser & Dienah
Címkék: szavazás

Beköszöntött a tavasz, korábban mi is tavaszi köntösbe bújtattuk a Históriát. Lassan természet is pompás színekbe öltözik, miért ne tükrözze ezt a portálunk is?

Ti ki szoktátok díszíteni tavasszal a portálotokat? Csináltok rá tavaszi designt?
>> SZAVAZZATOK!

Hogy vagytok most?

2020.04.02. 11:28, Dienah

Mindenhol nehéz most a helyzet, annak is aki dolgozik, annak is aki iskolába jár, és sajnos mindenki másnak is. Az ilyen esetekben mindennél fontosabb hogy a közösség összetartson és segítse egymás, hogy megossza tapasztalatait, hogy akinek szükséges feltegye a kérdéseit.

Beszélgessünk kicsit! Veletek mi a helyzet? Hogy bírjátok az otthonlétet? Milyen a távmunka/távoktatás? Vagy olyan helyzetben vagytok menni kell és dolgozni?

Borítókép készítő verseny

2020.03.11. 10:26, Dienah & superuser

Itt van már a tavasz, reméljük hamarosan már teljes pompájában figyelhetjük meg a természet ébredését. Ilyenkor mi is szeretnénk egy kicsit változni és átalakulni, és ebben kérjük most a ti segítségeteket!

Közkívánatra egy képszerkesztő versennyel érkeztünk, ami nem más mint egy tavaszi G-Portálos Facebook borító verseny!

 

Tavaszi köntösben

2020.03.04. 11:58, Dienah

Végre bekönszöntött a tavasz, és a Históriát is tavaszi köntösbe bújtattuk! Már nagyon-nagyon vártuk a sok gyönyörű színt és finom illatot.

Nektek mik a terveitek jóidőre?

Van néhány elmaradásunk még , de hamarosan pótoljuk.
És a szavazataitok alapján nemsokára egy képszerkesztő versennyel is érkezünk!

Rejtvénysorozat eredmény

2020.02.20. 15:55, superuser & Dienah

Sziasztok!

Köszönjük hogy résztvettetek a játékon, reméljük hogy élveztétek!

Elhoztuk a rejtvényjáték eredményhirdetését! Ha kifogtak rajtad a feladványok, és kíváncsi vagy a megfejtésre, vagy szeretnéd tudni hogy nyertél-e akkor katt a bővebbenre!

 

 
KEDVENC KÉP

Küldj be Te is képet! >>>

 
TÁRSALGÓ
 
HÍRFOLYAM
Friss hozzászólások
 
SZAVAZÁS
Te varázsoltál tavaszi kinézetet a portálodra?

Igen
Nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
TÁMOGATÓK

AndreaSerlegBolt
UIP Duna Nemzetközi FIlm Kft
Horgolt Csoda
Moments