Csatlakozz te is!

A közösséghez

 
 

Írj a Télapónak!

Télapó itt van, hó a subája, Jég a cipője, leng a szakálla... és levéllel érkezett! Olvasd el!


Hamarosan... :)

Mit szeretnétek? Képet szerkeszteni? Fotózni? Új portált építeni? Kommenteljetek versenyekről is!

EGYSZAVAS TÖRTÉNET
Játékok Egyszavas történet Egyszavas történet (3)


EGYSZAVAS TÖRTÉNET (3)
 

Hétfőn naspolyát ettem, ami romlott volt! Gyorsan megetettem MINDET egy lábasból. Ittam hozzá egy korsó rumot XD, de nagyon ostoba volt, ezért elment a fodrászhoz kopaszra nyíratni a haját. Megfogadta, hogy soha nem fog fekete ribizli szörpöt szürcsölni hagymakarikákkal. Másnap elment a boltba, hogy vegyen valamit inni. Vett egy liter breezert, leöntötte a szoknyáját, ezért sikítozott. Gyorsan  faggatni kezdte az eladót, hogy mennyibe kerül a csokis muffin, de ciki volt neki, mert beleszeretett hamar muffinkába XD. Elment Gyurcsányt megkérni, hogy legyen az adó olcsóbb 1100000000000000000000 Ft-tal, és Gyurcsány mondjon le (!). Aztán elment a vityillójába, és bepisilt a gatyájába. Utána elment a mosodába, hogy kimossa a nadrágját. Aztán mivel már álmos volt, lefeküdt aludni, amikor hirtelen zúgás ütötte meg a fülét. Aztán kiment a teraszra nézelődni. Hirtelen meglátott egy BERKÁT! Sikítani kezdett, és odament a korláthoz lelökni a BERKÁT. Majd hirtelen felbukkant a szonszédja, és meglepődött a látottakon.
Szeretnék egy kékunikornist karácsonyra, de apukámék nem túlságosan rajongtak az ötletért. Megölöm holnap a csótányokat és földigilisztatojásokat. Aztán lemosta boxkesztyűvel mosolyát. Másnap kékunikornist láttam. Evett puszedlit, ami penészes volt, és kapott tőlem szívrohamot. Buta voltam, ezért nagyon durcis lettem, de köszönet illette az állatorvost, hogy megölte a bélférgeket, és puszedlit tömött a pofámba. Utána Józsi megkereste, és a baltájával megsimogatta a kékunikornist. Szegény Józsi nem tudta megenni, ezután elszaladt a WC-be, ami nagyon büdös volt. A szagtól kellemesen csalódott a BERKAkirályfi. Orrlyukai összezsugorodtak, de jól vannak, mert intravénás injekciót – pudingosat – kapott. Ezért körömgombásodás kínozza őt. Ezután elhatározta, hogy sárkányt számolgat erkélyén. Ám Józsi nem tud számolni, mert ostoba. Buksiját megette a víziló, ezért kellett vennie gázsprayt a vécésbácsinál. Megvette, és befújta vele a vízilovat. Szegény sikítozni kezdett, majd kiköpte őt, így nyálasan táncolt balett tütüben Superusernél. Aztán megbotlott egy nagy mandarinban, és kifolyt a taknya. Sokkoló videó láttán mégjobban megbotlott, és elkzedett dorombolni az anyukájának. Az anyukája lapáttal elkergette. Majd Mucsaröcsögén fagyizott Szimonettával, egy kékunikornis színű baracklekvárral töltött eperturmixxal együtt. Sajnos Gindella nem egy ogre, hanem mandarin. De Hello Kitty Gyűrű. Ezután elindultak hazafelé.

 Vissza a 2. történethez

Tovább a 4. történethez

4 hozzászólás
Idézet
2010.04.13. 13:56
Rolii

 Van 2 rész, ami sztem nagyon naaagy xD:
1. "Evett puszedlit, ami penészes volt, és kapott tőlem szívrohamot. Buta voltam, ezért nagyon durcis lettem, de köszönet illette az állatorvost, hogy megölte a bélférgeket, és puszedlit tömött a pofámba."
2. "Sajnos Gindella nem egy ogre, hanem mandarin. De Hello Kitty Gyűrű."
xd ezeken amikor először olvastam olyanokat nevettem, h huuuuuuuu xd

Idézet
2009.11.21. 09:15
Nici

Hát ez értelmes lett... :D

Idézet
2009.11.19. 15:56
Esztyy

Jól tetted

Idézet
2009.11.19. 13:42
superuser

Kissé moderáltam.

 
 
HÉT KÉPE

Küldj be Te is képet! >>>

 
TÁRSALGÓ
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
HÍRFOLYAM
Friss hozzászólások
 
SZAVAZÁS
Melyik a kedvenc minijátékod?

Tippjáték
Kakukktojás
Képkirakó
Öt eltérés
Gondoltam egy...
Kommentelős
Kreditkereső
Mindet szeretem!
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
TÁMOGATÓK

AndreaSerlegBolt
UIP Duna Nemzetközi FIlm Kft
Horgolt Csoda
Moments