Csatlakozz te is!

A közösséghez

 
 

Írj a Télapónak!

Télapó itt van, hó a subája, Jég a cipője, leng a szakálla... és levéllel érkezett! Olvasd el!


Hamarosan... :)

Mit szeretnétek? Képet szerkeszteni? Fotózni? Új portált építeni? Kommenteljetek versenyekről is!

KÉPSZERKESZTÉS, GRAFIKA, FLASH

   
Okosságok / Informatikai könyvajánló / Képszerkesztés, grafika, flash

Ne törd a fejem! - Felhasználóbarát webdizájn

   
"A webdizájn és a használhatóság ötvözése a legfontosabb és egyben legnehezebb kérdés egy új weboldal fejlesztésénél. Pedig minden honlap elsődleges célja, hogy a látogatók az összes releváns információt elolvasva minimális odafigyeléssel végigszörföljenek rajta. A könyvben felsorakoztatott összes tipp, technika és példa ennek az eszköztárát mutatja be szórakoztató módon. Ezt a kötetet néhány óra alatt át lehet nézni, viszont elolvasása után soha többet nem fogunk úgy tekinteni egy weboldalra, mint előtte."

Bővebben...

CSS Zsebkönyv

   
"Íme a bizonyíték, hogy a kicsi (és olcsó) a legjobb: ez a zsebkönyv mindent tartalmaz, amit a CSS-ről, és annak legújabb változatairól, a CSS2-ről és CSS2.1-ről tudni érdemes. Webtervezőknek és -fejlesztőknek nélkülözhetetlen segédeszköz ez a vékony kis kötet. Minden lényeges információ megtalálható benne, ami a CSS hatékony használatához szükséges..."

Bővebben...

ECDL Képszerkesztés

   
"A képszerkesztő alkalmazások segítségével digitális képeinkkel szinte bármit megtehetünk. A képek javítása, létrehozása, előkészítése, elküldése vagy webre helyezése csak a kezdet. A különféle grafikai programok egy digitális kép utólagos átszerkesztésére, montírozására szinte korlátlan lehetőségeket kínálnak. A legegyszerűbb levágásoktól kezdve a megfelelő minőségűre való javításon át a leglehetetlenebb trükkökig minden megvalósítható."

Bővebben...

Adobe Photoshop Zsebkönyv

   
"E kisméretű könyvecske könnyen elfér még a zsebünkben is, így kényelmes, de mindazt tartalmazza, amit a Photoshop program kezelésének alapjaihoz tudni szükséges. Egy olyan képszerkesztő alkalmazás, mint a Photoshop segítségével digitális képeinkkel szinte bármit megtehetünk."

Bővebben...

Tanuljuk meg az ADOBE PHOTOSHOP CS3 használatát 24 óra alatt

   
"Tanuljuk meg... - az alkotást a festőeszközök és szűrők segítségével; - a lapolvasóval beolvasott képek javítását, retusálását; - a rétegek, színcsatornák, görbék, maszkok és kijelölések használatát, valamint hogyan alkalmazzuk a réteghatásokat (ragyogás, vettet árnyékok, vésés és domborítás); - a szövegek hozzáadását a képekhez - egyszerűen a mértani és egyéni alakzatok hozzáadását és létrehozását vektoreszközökkel... stb."

Bővebben...

Adobe Photoshop CS4

   
"Tippek, extra gyakorlatok és lépésről lépésre haladó leckék segítenek abban, hogy még hatékonyabban használjuk a Photoshopot! Tanuljuk meg, hogyan javítsuk digitális fényképeink hibáit és miként tegyük őket tökéletesebbé, miként készítsünk fényképmontázsokat, hogyan módosítsuk perspektivikus képeinket, és miként készítsük elő azokat internetes vagy nyomdai felhasználásra."

Bővebben...

Adobe Photoshop CS4 Biblia

   
"Élvezzük az utazást a Photoshop világában, amelynek során megtanuljuk, hogy miként tehetjük hatékonyabbá a munkánkat, sajátíthatjuk el a szükséges készségeket, és végezhetjük el, amit szeretnénk - de mindenek felett felfedezzük a Photoshop kreatív lehetőségeit, és közben jól szórakozunk!"

Bővebben...

CorelDraw X4

   
"A CorelDRAW programcsomag az egyik legnépszerűbb grafikai szoftveregyüttes a világon, kedvező ára mellé egyszerű kezelhetőség és megbízható működés társul. A CorelDRAW X4 programmal az egyszerű grafikától a művészi poszterig professzionális minőségben el tudunk készíteni bármit: tervezhetünk névjegyet, egyedi emblémát, naptárt, szórólapot, meghívót, illusztrációt, fotomontázst, több oldalas marketingkiadványt, weblapot – a lehetőségeknek csak a fantáziánk szabhat határt."

Bővebben...

Tanuljuk meg az ADOBE DREAMWEAVER CS3 használatát 24 óra alatt

   
A 24 egyórás vagy ennél is rövidebb lecke után teljes értékű webhelyeket készíthetünk az új Adobe Dreamweaver CS3 programmal. Lépésről lépésre haladunk, minden lecke az azt megelőzőre épül, lehetővé téve számunkra, hogy az alapoktól indulva ismerkedhessünk meg a Dreamweaver elemeivel.

Bővebben...

Dreamweaver CS3 - Egyszerűen

   
A könyv hasznos útmutató mindazoknak, akik meg szeretnének tanulni weboldalakat készíteni a leghatékonyabb weboldalszerkesztő programmal, a Dreamweaver CS3-al. A folyamatot az alapoktól módszeresen felépítve mutatja be, de hasznos segítség azoknak is, akik meglévő ismereteiket szeretnék bővíteni.

Bővebben...

Tanuljuk meg az ADOBE FLASH CS3 használatát 24 óra alatt

   
"Csupán 24 vagy még kevesebb óra alatt képesek leszünk dinamikus animációkat létrehozni az Adobe Flash CS3 Professional segítségével. Könyvünket elsősorban az új Flash-felhasználóknak szántuk. Azok, akik már egy ideje használják a Flash-t, de némi ismétléssel meg szeretnének győződni arról, hogy nem tévedtek rossz útra, szintén találhatnak néhány gyöngyszemet a kötetben, bár az alapok újratanulása fárasztó lehet."

Bővebben...

3 ds Max - a 3D világa

   
"- Modellezési módszerek a számítógépes erőforrások hatékony felhasználásával;
- Procedurális modellezési módszerek az egyszerű szerkeszthetőségért;
- A térbeli jelenetek térhatását fokozó bevilágítási és anyaghasználati praktikák;
- Kamerák és objektumok animálása sebességszabályozással;
- A jelenetek látványosabbá tétele különleges hatásokkal."

Bővebben...

Adobe Indesign CS3

   
"Tanuld meg, hogyan készíthetsz oldaltervet magazinokhoz, hírlevelekhez és szórólapokhoz! Fedezd fel, hogyan hozhatsz létre Adobe PDF fájlokat, és készíthetsz elő dokumentumokat nagyfelbontású nyomtatáshoz! "Az Adobe InDesign CS3 - Tanfolyam a könyvben a legjobb módszer a gyakorlatias, valódi példákon keresztül történő tanulásra. Kellő ismereteket szerezhetsz a nyomdai tervezőmunkához és a hatékony munkavégzéshez."

Bővebben... 
 
HÉT KÉPE

Küldj be Te is képet! >>>

 
TÁRSALGÓ
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
HÍRFOLYAM
Friss hozzászólások
 
SZAVAZÁS
Melyik a kedvenc minijátékod?

Tippjáték
Kakukktojás
Képkirakó
Öt eltérés
Gondoltam egy...
Kommentelős
Kreditkereső
Mindet szeretem!
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
TÁMOGATÓK

AndreaSerlegBolt
UIP Duna Nemzetközi FIlm Kft
Horgolt Csoda
Moments