Csatlakozz te is!

A közösséghez

 
 

Írj a Télapónak!

Télapó itt van, hó a subája, Jég a cipője, leng a szakálla... és levéllel érkezett! Olvasd el!


Hamarosan... :)

Mit szeretnétek? Képet szerkeszteni? Fotózni? Új portált építeni? Kommenteljetek versenyekről is!

ADATBÁZISKEZELÉS, PROGRAMOZÁS

   
Okosságok / Informatikai könyvajánló / Adatbáziskezelés, programozás

JavaScript zsebkönyv

   
"A JavaScript zsebkönyv minden JavaScript, Ajax, DHTML és CSS kódot bemutat, ami az interaktív webalkalmazások, weboldalak és webhelyek gyors és eredményes elkészítéséhez szükséges. Tartalmazza a legfontosabb parancsokat és kifejezéseket, amelyek a JavaScript kapcsán előfordulhatnak. Kicsi és tömör: a kötetet bárhová magunkkal vihetjük és haszonnal forgathatjuk, így súlyos JavaScript-könyveinket egyetlen hordozható zsebkönyvre cserélhetjük. Rugalmas és gyakorlatias: a kötet több, mint száz testreszabható kódmintát tartalmaz, amelyek alapján gyorsan készíthetünk JavaScript és Ajax programokat."

Bővebben...

Tanuljuk meg a JavaScript használatát 24 óra alatt

   
"Ha interaktívvá akarunk tenni egy weblapot, annak a legegyszerűbb és legkézenfekvőbb módja a JavaScript alkalmazása. Ez a könyv a korábban szintén a Kiskapu Kiadónál megjelent kötet frissített változata, amely már a JavaScript 2.0-ában megjelent fejlesztéseket is tartalmazza, és nem csak az alapvető fogásokat tárgyalja, hanem teljes példákat is bemutat a nyelv alkalmazására."

Bővebben...

PHP zsebkönyv

   
"Minden programozási nyelvnél megfigyelhető, hogy vannak olyan, magának a nyelvnek a belső logikájából adódó, és ezért gyakran felbukkanó nyelvi szerkezetek - mondhatni fordulatok -, amelyekkel valamilyen általános feladatot lehet megoldani. Szinte mindenütt vannak például karakterláncokkal, adatbázisokkal, vagy a felhasználói adatok kezelésével kapcsolatos műveletek. Mivel pedig ez alól a szabály alól a PHP sem kivétel, haszonnal forgathatja ezt a könyvet minden gyakorló, vagy a nyelvvel még csak ismerkedő webfejlesztő, ha gyorsan akar megoldani rutinfeladatokat, de épp nem jut eszébe, "hogyan is szokták ezt a nagyok"."

Bővebben...

MySQL zsebkönyv

   
"A MySQL zsebkönyvben minden kód megtalálható, ami a MySQL, a legfontosabb nyílt forrású adatbázisrendszer gyors és hatékony kezeléséhez szükséges. Kicsi és tömör A kötetet bárhová magunkkal vihetjük és haszonnal forgathatjuk, így terjedelmes kézikönyveinket egyetlen hordozható zsebkönyvre cserélhetjük."

Bővebben...

Tanuljuk meg a MySQL használatát 24 óra alatt

   
"Mindössze 24 lecke során elsajátíthatja a MySQL használatát, e népszerű, könynyen kezelhető, nyílt forrású adatbáziskezelő rendszer programozásának az alapjait. A leckék egymásra épülve, lépésről lépésre haladva mutatják be a MySQL adatbázisok létrehozásának, használatának és felügyeletének titkait."

Bővebben...

Webes adatbázis-kezelés MySQL és PHP használatával

   
"E könyv segítségével betekintést nyerhetünk az informatikai világ talán leggyorsabban és leglátványosabban terjedő részébe, a dinamikus weblapok világába. A könyv bemutatja, hogy miként lehet olyan oldalakat készíteni, amelyek tartalma az idők során, akár minden másodpercben változhat. Ehhez nyújt alapvető segítséget a MySQL adatbázis-kezelő, valamint a PHP programozási nyelv és e két komponens együttműködésének megismerése." 

Bővebben... 
 
HÉT KÉPE

Küldj be Te is képet! >>>

 
TÁRSALGÓ
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
HÍRFOLYAM
Friss hozzászólások
 
SZAVAZÁS
Melyik a kedvenc minijátékod?

Tippjáték
Kakukktojás
Képkirakó
Öt eltérés
Gondoltam egy...
Kommentelős
Kreditkereső
Mindet szeretem!
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
TÁMOGATÓK

AndreaSerlegBolt
UIP Duna Nemzetközi FIlm Kft
Horgolt Csoda
Moments