Csatlakozz te is!

A közösséghez

 
 

Írj a Télapónak!

Télapó itt van, hó a subája, Jég a cipője, leng a szakálla... és levéllel érkezett! Olvasd el!


Hamarosan... :)

Mit szeretnétek? Képet szerkeszteni? Fotózni? Új portált építeni? Kommenteljetek versenyekről is!

ECDL - VIZSGÁRA FEL!

   
Okosságok / Informatikai könyvajánló / ECDL - Vizsgára fel!

ECDL Webkezdő

   
"Ez a könyv elsősorban azoknak szól, akik az ECDL Webkezdő modulját szándékoznak elvégezni, de haszonnal forgathatják azok is, akik még csak most ismerkednek a weblapok készítésével. A könyv segítségével megtanulhatjuk a weblap-készítés alapjait, az elterjedt weblapkészítő programok kezelését (Netscape composer, Word, Frontpage, stb.), illetve a hozzá kapcsolódó olyan egyéb feladatokat, mint például a regisztrálás, a feltöltés, a képek kezelése, a HTML nyelv, a biztonsági és jogi kérdések, stb.). "

Bővebben...

ECDL Szövegszerkesztés

   
"Könyvünk az ECDL vizsgákhoz, Számítógép-kezelő és Szoftverüzemeltető OKJ-s képzésekhez, önálló tanuláshoz, illetve iskolák informatika óráihoz ajánlható. Tartalmazza az új SV4-es követelmények anyagát, kiegészítve számos olyan hasznos tudnivalóval, amely bár nem vizsgakövetelmény, mégis hasznos lehet a mindennapi munka során."

Bővebben...

ECDL Képszerkesztés

   
"A képszerkesztő alkalmazások segítségével digitális képeinkkel szinte bármit megtehetünk. A képek javítása, létrehozása, előkészítése, elküldése vagy webre helyezése csak a kezdet. A különféle grafikai programok egy digitális kép utólagos átszerkesztésére, montírozására szinte korlátlan lehetőségeket kínálnak. A legegyszerűbb levágásoktól kezdve a megfelelő minőségűre való javításon át a leglehetetlenebb trükkökig minden megvalósítható."

Bővebben...

Irány az ECDL! - A középszintű érettségi!

   
"Témakörei a következők: ECDL - Információtechnológiai alapismeretek - Operációs rendszerek - Szövegszerkesztés - Táblázatkezelés - Adatbázis-kezelés - Prezentáció - Információ és kommunikáció Középszintű érettségi - Információ és társadalom, - információ és hálózati ismeretek, - kommunikáció, - kódolás, - informatikai alapismeretek - hardverismeretek - Informatikai alapismeretek-szoftver - Szövegszerkesztés - Táblázatkezelés - Adatbázis-kezelés - Prezentáció és grafika - Információ és hálózati ismeretek."

Bővebben...

A számítógép használata és a fájlkezelés

   
"Könyvsorozatunk az ECDL vizsgákhoz, Számítógép-kezelő és Szoftverüzemeltető OKJ-s képzésekhez, önálló tanuláshoz, illetve iskolák informatika órái hoz ajánlható. Tartalmazza az új SV4-es követelmények anyagát, kiegészítve számos olyan hasznos tudnivalóval, amely fogalmai bár nem vizsgakövetelmény, mégis hasznos lehet a mindennapi munka során."

Bővebben...

Az internet használata I. - Általános ismeretek, web és ftp használata

   
"Most a hetedik könyvet tartod a kezedben, ami az Internet világába nyújt bepillantást. A szerzők igyekeztek a leggyakrabban alkalmazott és leghasználhatóbb, lehetőség szerint magyar nyelvű programok segítségével bemutatni az internet használatát."

Bővebben...

Az internet használata II. - HTML, CSS

   
"Egyrészt a kétszintű érettségire való felkészüléshez, másrészt a lelkes érdeklődőknek szeretnének segítséget nyújtani a szerzők a kezdeti lépések megtételéhez. Harmadsorban az ECDL vizsga Webkezelő moduljának teljesítését is segíteni kívánják vele."

Bővebben...

Számítástechnika - tankönyvsorozat

   
A Számítéstechnika című tankönyvsorozat 5 részes könyvkötete általános betekintést nyújt az informatika világába. Az alapoktól a felsőbb szintekig bevezet a pc, hardverek, az operációs rendszerek, az általános szoftverek és az internet világába, valamint a könyvekhez megvásárolható munkafüzetek segítségével tudásodat tesztelheted is.

Bővebben...
 
 
HÉT KÉPE

Küldj be Te is képet! >>>

 
TÁRSALGÓ
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
HÍRFOLYAM
Friss hozzászólások
 
SZAVAZÁS
Melyik a kedvenc minijátékod?

Tippjáték
Kakukktojás
Képkirakó
Öt eltérés
Gondoltam egy...
Kommentelős
Kreditkereső
Mindet szeretem!
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
TÁMOGATÓK

AndreaSerlegBolt
UIP Duna Nemzetközi FIlm Kft
Horgolt Csoda
Moments