Csatlakozz te is!

A közösséghez

 
 

Írj a Télapónak!

Télapó itt van, hó a subája, Jég a cipője, leng a szakálla... és levéllel érkezett! Olvasd el!


Hamarosan... :)

Mit szeretnétek? Képet szerkeszteni? Fotózni? Új portált építeni? Kommenteljetek versenyekről is!

LEVELEZÉS, SPAM, BIZTONSÁG

   
Okosságok / Informatikai könyvajánló / Levelezés, spam, biztonság

Bártfai Barnabás: Outlook 2007 zsebkönyv

   
"E könyvecske segítségével megismerhetjük az Office 2007 levelező, névjegy-, tennivaló-, és időbeosztáskezelő programjának, az Outlook 2007-nek kezelését. A közérthető nyelvezet miatt bátran ajánljuk akár kezdőknek is, de hasznos lehet azok számára is, akik ECDL vagy egyéb vizsgára készülnek, vagy akik a program további lehetőségeivel kívánnak megismerkedni, mivel e könyvecske az Outlook 2007 alapvető kezeléséhez szükséges ismereteken túl hasznos tanácsokat is ad."

Bővebben...

Nagy Sándor: Elektronikus leveleink védelme

   
"Könyvünk célja kettős. Egyrészt szeretnénk, ha az Olvasó pontos képet kapna az elektronikus leveleit fenyegető veszélyekről, másrészt gyakorlati ismeretekkel kívánjuk ellátni a megismert kockázatok hatékony kiküszöbölése érdekében. Röviden összefoglalva: az Olvasó a könyv végére érve tudni és érteni fogja, mi ellen kell védekeznie, és hogyan. "

Bővebben...

Sütő János: SPAM telenül

   
"A spam mára az internet pestisévé vált, és nem pusztán az elektronikus levelezés egy kellemetlen velejárója, hanem pénzben is mérhető veszteséget okoz a felhasználóknak, ezért érdemes védekezni ellene. A SPAMtelenül fiatalos hangvételű könyv, amely nem csak a spammerek leggyakrabban alkalmazott trükkjeit és a védekezés számtalan lehetőségét mutatja be, de elkalauzolja az olvasót a spammerek titokzatos világába is."

Bővebben...

Dreilinger Tímea: Vírusvédelem

   
"Mi is az a számítógépvírus? És miért kell vele foglalkoznunk? Napjainkban a számítógépeken tárolt és feldolgozott adatok értéke több nagyságrenddel haladja meg a hardver és a gépeken futtatott szoftver pénzben kifejezhető együttes értékét. Fontos tehát, hogy súlyuknak megfelelően értékeljük és kezeljük a számítógépes adatbiztonsággal kapcsolatos feladatokat. Mindenkinek tisztában kell lennie a rendszereket fenyegető veszélyek természetével, komolyságával, valamint a megfelelő megelőző és helyreállító intézkedésekkel."

Bővebben...

Internetes biztonság otthoni felhasználóknak

   

"Napjainkban az írott és elektronikus sajtó az internethasználat veszélyeit ecsetelő megnyilatkozásoktól hangos. Az átlagos felhasználó, aki a számtógépét munkaeszközként, vagy szórakozásra használja, de sem azt nem tudja, hogy mi van a dobozban, sem azt, hogy pontosan mi is történik akkor, amikor elküld egy e-mailt valakinek, vagy megnéz a böngészőjével egy weblapot, mindebből rendszerint csak annyit ért, hogy félnie kell valamitől. De mitől?"

 

Bővebben...

Az internet sötét oldala

   
"Adatrablók, vírusírók, hackerek... Új fogalom a kriminológiában: kiberbűnözés. Az internet létrejöttével együtt kialakult az alvilág-háló is: ha nehéz is volt eleinte elképzelni, hogyan lehet virtuálisan pénzt lopni, zsarolni vagy értékeket rombolni, ma már nemcsak az új bűnözési módok öltöttek egészen valóságos formákat, hanem az ellenük harcoló kiberrendőrség is. Ez a problémákat közérthetően és érdekfeszítően taglaló könyv elviszi olvasóit a kibertér rosszfiúinak világába, a virtuális nyomozók őrszobáiba - csupa olyan helyre, ahová nemigen volna módunk benézni e kötet szerzőinek segítsége nélkül."

Bővebben... 
 
HÉT KÉPE

Küldj be Te is képet! >>>

 
TÁRSALGÓ
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
HÍRFOLYAM
Friss hozzászólások
 
SZAVAZÁS
Melyik a kedvenc minijátékod?

Tippjáték
Kakukktojás
Képkirakó
Öt eltérés
Gondoltam egy...
Kommentelős
Kreditkereső
Mindet szeretem!
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
TÁMOGATÓK

AndreaSerlegBolt
UIP Duna Nemzetközi FIlm Kft
Horgolt Csoda
Moments