Csatlakozz te is!

A közösséghez

 
 

Írj a Télapónak!

Télapó itt van, hó a subája, Jég a cipője, leng a szakálla... és levéllel érkezett! Olvasd el!


Hamarosan... :)

Mit szeretnétek? Képet szerkeszteni? Fotózni? Új portált építeni? Kommenteljetek versenyekről is!

SZÖVEGSZERKESZTÉS

   
Okosságok / Informatikai könyvajánló / Szövegszerkesztés

Szövegszerkesztés

   
"Könyvünk az ECDL vizsgákhoz, Számítógép-kezelő és Szoftverüzemeltető OKJ-s képzésekhez, önálló tanuláshoz, illetve iskolák informatika óráihoz ajánlható. Tartalmazza az új SV4-es követelmények anyagát, kiegészítve számos olyan hasznos tudnivalóval, amely bár nem vizsgakövetelmény, mégis hasznos lehet a mindennapi munka során."

Bővebben...

Word 2007 zsebkönyv

   
"E könyvecske segítségével megismerhetjük az Office 2007 szövegszerkesztő programjának, a Word 2007-nek a kezelését. A közérthető nyelvezet miatt bátran ajánlhatjuk akár kezdőknek is, de hasznos lehet azok számára is , akik ECDL vagy egyéb vizsgára készülnek."

Bővebben...

Word 2003 - Gyakori kérdések

   
"A Word szövegszerkesztő különféle eszközeinek használatát a felhasználó viszonylag könnyen elsajátíthatja, könnyen eligazodik a listák, ikonok, gombok között. Sokszor előfordul azonban, hogy nem talál rájuk. Ez a könyv úgy segíti a felhasználót, hogy többféle utat mutat az egyes funkciók megközelítéséhez: a részletes tartalomjegyzék, a "gyakori kérdések", az egymondatos referencia, a célirányosan összeállított tárgymutató szolgálják a Wordben való eligazodást."

Bővebben...

OpenOffice Org 3.0

   
"Ingyenes, nagytudású, platformfüggetlen. Ezt a három szót lehetne mondani, ha röviden kellene jellemezni az Open0ffice.org programot, melyet a legtöbben csak „OpenOffice" néven ismernek. Már csak a közismert szó hiányzik a felsorolásból, de hamarosan az is joggal odakerülhet. Sokan, ha azt mondják, hogy szövegszerkesztő, rögtön a Microsoft Wordre gondolnak, ami köztudottan drága szoftver, ráadásul csak Windows-os környezetben használható. Alternatívák pedig vannak, melynek legjobb példája maga az OpenOffice."

Bővebben...

A tipográfia mestersége számítógéppel

   
"Ez a kézikönyv szinte mindenkihez szól, aki szövegek előállításával foglalkozik. (A számítógépek elterjedésével minden embernek egy kissé tipográfussá is kell válnia.) E könyvből elsajátíthatóak az alapok - de félreértés ne essék, nem szövegszerkesztő vagy tördelő-programok leírását tartja kezében a tisztelt olvasó, hanem amit azon kívül tudni kellene mindnyájunknak ahhoz, hogy kulturált tipográfiai formába tudjuk önteni szövegeinket."

Bővebben... 
 
HÉT KÉPE

Küldj be Te is képet! >>>

 
TÁRSALGÓ
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
HÍRFOLYAM
Friss hozzászólások
 
SZAVAZÁS
Melyik a kedvenc minijátékod?

Tippjáték
Kakukktojás
Képkirakó
Öt eltérés
Gondoltam egy...
Kommentelős
Kreditkereső
Mindet szeretem!
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
TÁMOGATÓK

AndreaSerlegBolt
UIP Duna Nemzetközi FIlm Kft
Horgolt Csoda
Moments