Csatlakozz te is!

A közösséghez

 
 

Tavaszi borítókép készítő verseny

Készíts egy facebook borítóképet a G-Portál FB oldal számára és nyerj vele!


Veletek mi a helyzet?

Hogy bírjátok az otthonlétet? Milyen a távmunka/távoktatás?

Belső tulajdonság
Személyes Belső tulajdonság

Írj magadról néhány tulajdonságot, ami leginkább jellemző rád. Milyen vagy? (pl. kedves, hirtelen haragú, érzékeny, humoros stb.) Milyennek látod magad, és mások mit gondolnak rólad?

44 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 | 5 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2011.07.07. 11:47
-viki-

Nem is tudom... Egyetértek Kalyinne-al, hogy nem nagyon érdekel ez az ismerd meg önmagad izé... És olyan vagyok, amilyen.... Akinek nem tetszik, az így járt :)

Idézet
2011.07.07. 05:09
Kaylinne

"ha az ellentétek vonzzák egymást, akkor én vagyok magamnak a nagy ő."

Ugyanez jellemző rám is. Életem alig negyedénél járva még elég nagy kettősség jellemez, de őszintén szólva, már nem igazán foglalkozom ezzel az "ismerd meg önmagad" baromsággal. Olyan vagyok, amilyen, és kész. A rosszakat megpróbálom korrigálni, de nem vagyok olyan egoista, hogy egész éjjel ne tudjak aludni emiatt. 

Idézet
2011.02.20. 13:33
aaxi

a legjobb tulajdonságaim egyben a legrosszabbak is. sokszor azt hiszem, hogy ismerem magam, de aztán sikerül az ellentétjét bemutatnom. van, hogy egyszerre több szerepet játszok. mondhatjuk kicsit elvont vagyok, logikus gondolkodású, de mégis idióta. gonosz, de nagyszívű. hirtelen haragú, egyben a legtürelmesebb. ha az ellentétek vonzzák egymást, akkor én vagyok magamnak a nagy ő. 

Idézet
2011.01.15. 13:15
Ginny

kicsit érzékeny, szótlan, kicsit hazudós (de csak nagyon kicsit), szeretek viccelődni, nevetni... ennyi. :)

Idézet
2011.01.15. 10:04
Bridgette

Érzékeny típusú, de ha kell be tudok vadulni ha valaki belém köt. Alapból kedves vagyok, okos. :D Hirtelen haragú és alapból semmi humorom nincs. xD

Idézet
2011.01.15. 08:30
MariaLoren

Mr. MariaLoren: Érézkeny lelkivilágú, lobbanékony, igazi "kos". Azért megfontolt, haszálja azt a kevéske maradék eszét, gondolkodik, töpreng, mereng. Nem ábrándozik, igyekszik reálisan gondolkodni és áldozata a stresznek. ( ki nem? ) Eredeti Grafomániás, meg nem bírja állni, hogy ne írjon legaláb egy sort. Most egy picit másképp:
Írtam egy könyvet próbaképpen, 30 év után, hogy egyáltalán mire vagyok képes még. Női névvel jelentettem meg ( nem tudom miért mániám ez, talán Mária miatt ) és mert túl jó lekú, hiszékeny, naív vagyok, tulajdonképpen vigyázzni kellene rám, ebből a szempntból. Sóval írtam egy könyvet, női írói névvel jelent meg -tudni kell, hogy megtehetem de a valós nevet közölni kell- az ISBN alapján megtudható minden. Én elhelyeztem a könyvbenegy élő PF. címet, így nem is nézték az ISBN-t. Só se róla, jötek a levelek, hogy kedves Hölgyem. Az fl sem merült bennem, hogy majd elhiszik:
- Micsoda nő!:- Az férfi.
- Hűha!
( egyből letiltottam )

Idézet
2011.01.15. 08:20
MariaLoren

MariaLoren: Mária

Gyönyörű lelki világa van, nagyon megértő, a legjobb barátom és igazi asszony, feleség,anya. Mindent a családért, mind a ketten persze. Nálam határozottabb és a múzsám, nélküle nem tudnék írni semmit. Sok esteben ő add tippet, hisz 14 évesen már akkora tudása volt a könytárak lévén, hogy a Gimnáziumban nem tudtak annyit. ( olyan, mintha javulnék írás közben, de ne igyunk előre a medve bőrée,  ez nem az a fajta nyavalya, amelyik könnyen kezelhető, félvállról vehető de ilyen nincs is. Szóval Ő egy nagyszerű teremtés. Talán Isten azt gondolta, hogy túl jól sikerült? Bármit megtudok beszélni vele, hisz a barátom is.

Idézet
2010.08.05. 20:19
ezvagyokén.

hülye. seggfej. aggódó. okos. kusza. bolond. egos. megbízható. türelmetlen. kíváncsi. groteszk. hetero. szétszórt. érzékeny. sértődékeny. őszinte. forrófejű. segítőkész. megbocsátó. megértő. barom. naiv. bizalmatlan. félig-meddig zárt. hisztis. lelkiismeretes. erkölcsös. makacs. önfejű. törtető. hűséges. nagy pofájú. maximalista. álmodozó. céltudatos. kiismerhetetlen. toleráló. perverz. kitartó. univerzális. információ zabáló. néha bizonytalan. paradoxon. lány. 16.  

Idézet
2010.02.18. 06:33
Judy23

Hüülye xD

Hisztiis.

Önzetlen

Megértő

Megbízható

Könnnyen felhúzható

Idézet
2010.02.11. 21:45
si87

Hát öhm, kedves vagyok, van perverz fantáziám, szeretek élni, néha bunkó vagyok főleg a barátaimmal szemben, de istenem ha velem is azok akkor hadd legyek már én is az? Olyan rideg a tekintetem, ritkán mosolygok szinte az alig látszik meg rajtam, nem szeretek mosolyogni. De nem vagyok unalmas, szeretek szórakozni és hülyíteni a barátaimat, és szeretek írni. Ennyi lenne!

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 | 5 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

 
KEDVENC KÉP

Küldj be Te is képet! >>>

 
TÁRSALGÓ
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
HÍRFOLYAM
Friss hozzászólások
 
SZAVAZÁS
Te varázsoltál tavaszi kinézetet a portálodra?

Igen
Nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
TÁMOGATÓK

AndreaSerlegBolt
UIP Duna Nemzetközi FIlm Kft
Horgolt Csoda
Moments