Csatlakozz te is!

A közösséghez

 
 

Írj a Télapónak!

Télapó itt van, hó a subája, Jég a cipője, leng a szakálla... és levéllel érkezett! Olvasd el!


Hamarosan... :)

Mit szeretnétek? Képet szerkeszteni? Fotózni? Új portált építeni? Kommenteljetek versenyekről is!

MIÉRT VAGY G-PORTÁLOS?
G-Pház  / Miért vagy G-Portálos?

Miért választottad a G-Portált, és miért maradtál nálunk?

74 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2010.04.25. 16:31
Gerike99

Ez van: G-portál... Már majdnem mindent kipróbáltam, de nekem ez jöttv be!

Idézet
2010.04.23. 18:33
NNNorbert

egyszerűen: mert ez az egyetlen normális webszerkesztő =D (elnézést a konkurenciának, de ez van)

Idézet
2010.04.12. 19:35
Spiritwolf

Milla: Régen szerintem is nagyon drága volt, de most sztem egész türhető!

Idézet
2010.04.10. 11:51
milla

Én azért választottam mert régen nem volt ilyen drága és jó volt szerkeszteni. Azért nem vagyok már itt mert drága nagyon és igazságtalan is....am. én se fizetem ki a portáljaim felét x)

Idézet
2010.04.05. 20:21
Spiritwolf

Én már nagyon sok oldalon szerkesztettem, de a Gportállal vagyok a legjobban megelégedve! Először azt hittem, hogy a lapunk.hu lekörözi a Gportált, de mikor megtudtam milyen is igazából...

A gportálon nem kell minden másodpercben attól félni, hogy törlik az oldalt, mert például nincs sok látogató (a lapunk pont ilyen...), nagyon-nagyon szuper oldalakat lehet összehozni, még sem kell semmi HTML tudás (bár én értek az alap html-hez, de egy 12 évesnek azért még is csak nehezebb megérteni ezeket a kódokat, meg ilyeneket, szóval ezért is jó, mert a legfiatalabbak is könnyen eligazodhatnak rajta). Ráadásul tök jó ötlet ez a kredit, mert én szegényebb családban élek, és sokkal jobb, hogy akár internetes versenyekből ingyen fentarthatom az oldimat. =) Imádom a Gportált!

By Spiritwolf, a Nindzsaku lelkes szerkesztője ^^

Idézet
2010.03.20. 17:51
NNNorbert

Nekem rengeteg olyan oldalam van, amit nem fizetek ki, mert nem is akarom! Úgyis megunnám! Kb. 10-15 ilyen volt... A mostani a www.bolygonevelde.gportal.hu és ezt sem tervezem kifizetni ×D Három oldalam van, ami ki van fizetve [00pokemon00, gpiac, fel-a-magasba]. Ebből is látszik, hogy mennyire élvezem a G-Portált!!!! =D

Idézet
2010.01.17. 23:53
Vampka

Azért a gportál, mert nagyon nagyon egyszerű. :D Ezen kívül, ha elég szépre és tartalmasra összehozod és indulsz versenyen, akkor a fenntartásáért sem kell fizetned, vagy legalábbis jóval kevesebbet. Most, hogy volt ez az akció, hogy minden 10 kredit volt, így azért szerintem egy csomó ember megvette örökre az övét. Nekem a gportálon összesen 6 oldalam van, ezek közül négy állandóan frissül, egy kódpróbáknak és tárhelynek van fenntartva, egy pedig sajnos átadandó. Lehet érdeklődni.
Mindegyik örökös, tehát már nem kell érte fizetnem, és talán összesen költöttem rájuk vagy 2000 forintot, ami szerintem nem olyan sok... Ráadásul a gportálon a reklámmentesítésre is lehetőség van. Az egyetlen, ami engem zavar, az igazából maga a domain elnevezése :D A www.xy.GPORTAL.hu olyan csúnya...legalább le lenne rövidítve ww.xy.gp.hu-ra, nem?
Különben nagyon elégedett vagyok, már három éve szerkesztgetek aktívan én is, és még sosem volt gond a rendszerrel. Az, hogy máshol nem megy ezek után, azt nem tudom, mert nem próbáltam, ez tökéletesen megfelel nekem egyelőre. Meg mondjuk tényleg nem is értek hozzá, de amíg megy itt, addig nem erőlködöm. A css-nek, a html kódoknak hála ma már akárhogy kinézhet egy gportálos oldal is. A nézettséget is lehet egy csomó módon és helyen növelni a gportálon belül, ezzel pedig a cuccainkat és érdeklődéseink tárgyát könnyebben megoszthatjuk a többiekkel, tehát kiépíthetünk egy kis közösséget. Az meg azér nagyon jó dolog. :) Szóval a gportál szerintem a legjobb szolgáltatók közt van.
Örülök, hogy itt kezdtem el. ;) Köszönök mindent, webmester! :D
Vampka voltam, akinek bizony van már pár oldala itt...

link
link
link
link
Ugye? :D

Idézet
2009.12.01. 19:38
ηóяα

azért pont,mert egyszerű szerkeszteni [főleg htmlt.] és széép...=]^^^meg egy csomó más minden,amit nem lehet leírni. XD

Idézet
2009.11.02. 19:25
Ayou

Miért PONT?
Azért,mert ez a legjobb magyar szolgáltató.Több szervert is kipróbáltam már.Nem írnék neveket,de volt egy ahol még a főoldalamat is letörölte.=S Kész kínszenvedés volt annál a szolgáltatónál.Aztán jött a vakáció akció aminek nagyon örültem.Sikerült is vennem egy oldalt a gpnél.Azóta nagyon megvagyok elégedve mindennel.A szolgáltató maga az ÁLOM!
IMÁDOM =).

Köszönöm.

Ayou
{daydreamhearts.gp.hu}

Idézet
2009.10.25. 14:20
Brown.

Hogy miért ez választottam? :) Mivel számomra ez a legegyszerűbb weblapkészítő ráadásul gyönyörű honlapokat is létre lehet hozni vele. Egyszerű, de nagyszerű. Örülök, hogy 3 évvel ezelőtt itt kezdtem el honlapot szerkeszteni.

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
 
HÉT KÉPE

Küldj be Te is képet! >>>

 
TÁRSALGÓ
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
HÍRFOLYAM
Friss hozzászólások
 
SZAVAZÁS
Melyik a kedvenc minijátékod?

Tippjáték
Kakukktojás
Képkirakó
Öt eltérés
Gondoltam egy...
Kommentelős
Kreditkereső
Mindet szeretem!
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
TÁMOGATÓK

AndreaSerlegBolt
UIP Duna Nemzetközi FIlm Kft
Horgolt Csoda
Moments