Csatlakozz te is!

A közösséghez

 
 
FEJLESZTŐK

   
História / G-Portál Team / Fejlesztők

Sipos Gábor, alias SieGe

   
SieGe munkássága kiemelkedő a G-Portálon, hiszen nem csak a G-Portál alapjait fektette le, hanem azóta is rendszeresen fejleszti a rendszert. Ő az egyetlen ember, aki akkor is képes értelmes mondatokat írni a fórumba, amikor csak tesztelésről van szó. :) Ha kíváncsiak vagytok a kezdetekre, látogassatok el a G-Portál fórumába, és olvasgassátok a legrégebbi hozzászólásokat.

SieGe: "...én szültem az egész alapját. Az én gyermekem :)"

Hamarosan olyan fejlesztések kerülnek ki a kezei közül, amikre már régóta áhítoztok, és nagyon fogtok neki örülni. Hogy mik ezek, az meglepetés! ;)

Endre, alias e-man

   
Endre a G-Portál születése óta aktív és legfontosabb tagja a csapatnak. SieGe és Endre karöltve fektették le a G-Portál alapjait 2003-ban. Endre érdeme, hogy a G-Portál alapjaiban egy stabil rendszer, és a mai napig bírja a több milliós látogatottsági terhelést.

Olyan az agya, mint egy adatbázis, csak a lekérdezéseket nem nagyon szereti. :) Ennek ellenére mindig, minden helyzetben lehet számítani rá, és a mai napig végtelen felelősséget érez a G-Portálért.

Szaktudása és széles ismereti mellett egy csendes, kedves, elbűvölő fiú, de az biztos, hogy legyen az bárki, tutira eltörpül mellette :P

Peti, alias keep

   
Keep 2004-től Endre és SieGe oldalán végezte a G-Portálos fejlesztéseket, így ő a csapat szintén egyik olyan tagja, aki elősegítette a G-Portál beindulását.

2005 vége óta a Gedeon kinevezett cégvezetője. Mivel cégvezetőként is meg kell állnia a helyét, így mára már csak alkalmi megbízásos G-Portálos fejlesztéseket vállal.

Olyan fejlesztéseken is dolgozott, amiket még sosem láthattatok a G-Portálon, de a jövőben szeretnénk, ha ezek is a rendelkezésetekre állnának. Ez felettébb rejtélyesen hangzott, de ha elmondanánk, nem lenne meglepetés. :)

Bangha Zsolt, alias mercenary

   
Merci különösen egyedülálló jelenség a csapatban, ugyanis mindig jókedvvel dolgozik, és nem csak vidámkodik, hanem szaktudásával és kreativitásával kiemelkedő teljesítményt nyújt. Igazi mentor, tehát nyugodtan támaszkodhatnuk rá. :)

Hardcore dj-ként az egyik legelvetemültebb arc a csapatban, és ő az egyetlen ember, akivel nem lehet összeveszni. :)

2007 közepén a G-Portál főoldalán végzett fejlesztései hozományaként év végére sikeresen megújult a G-Portál.

Merci 2010 tavaszán eltávozott tőlünk.

Varga József, alias Yosh

   

Yosh (ejtsd: Dzsos, becézd: Dzsozi) 2007 vége óta aktív tagja a csapatnak. A 2007-es megújulás során számos fejlesztést végzett a G-Portál főoldalán, és nem csak szaktudásával, de kreativitásával is elősegítette a G-Portál fejlődését. Gyermekei egyike a főoldalon látható igen népszerű Szerkesztő ajánlata és Portálajánló is.

Yosh: "jó vagyok, kedves és roppant segítőkész, rendkívül hatékonyan dolgozom, nagyszerű ötleteim vannak"

Hozzátenném még, hogy mindig lehet rá számítani, igazi csapatjátékos, sőt a Rébusz szülőatyja. :)

Figler Dávid, alias Figi

   

Figi 2011 óta a csapat tagja, igazi kis humorbomba. Ahol ő megjelenik, ott 5 percen belül mindenki szakad a röhögéstől. Titka a meglepetés, hiszen mindig egy újabb meglepetés fejlesztéssel rukkol elő.

Neki köszönhetjük elsősorban a G-Portál Versenytárat, G-Portál Stíluskészítőt (LINK) és napjainkban Endrével együtt készítik a fejlesztéseket is. 

Figi nem csak fejlesztésekben jeleskedik, de a designokhoz is konyít valamit, de ez nem az a rész! :) Ha valamit el lehet készíteni G-Portálon, azt biztos, hogy Figi készíti el legelőszőr, nincs olyan, amit ne tudna elkészíteni! ;)


 

 
KEDVENC KÉP

Küldj be Te is képet! >>>

 
TÁRSALGÓ
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
HÍRFOLYAM
Friss hozzászólások
 
SZAVAZÁS
Te varázsoltál tavaszi kinézetet a portálodra?

Igen
Nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
TÁMOGATÓK

AndreaSerlegBolt
UIP Duna Nemzetközi FIlm Kft
Horgolt Csoda
Moments