Csatlakozz te is!

A közösséghez


Milyen a te Húsvétod?

Sütsz és főzöl? Kirándulsz? Locsolkodsz? Vendégeket vársz?

Írd meg te is!


Történetíró verseny

Adott tíz szó, alkoss velük egy vagy akár több történetet! Nevezz!

NEVEZÉS: 2017.04.29.


Kedvenc énekes/együttes

Készíts portált a kedvencedről, nevezz, és nyerj!

Nevezési határidő: 2017.04.24.

Talányos
G-Pozitív
SZERKESZTŐSÉG
História G-Portál Team / Szerkesztőség


SZERKESZTŐSÉG


A G-Portál szerkesztősége 2005 augusztusában alakult meg az akkori T-Online, mára [origo] Zrt. csapat tagjaiból. A csapatkapitány, a Tiniportál felügyelete Vörös Krisztián hatáskörébe tartozott, a folyamatos frissítések és cikkek Barok Eszter keze munkáját dicsérik, aki nagyon sokat tett azért, hogy a portálok látogatottsága növekedjen, és minden portáltulajdonos elégedett és motivált legyen. A szerkesztőségi levelekből valamint a régi screen shotokból kiderül, hogy valóban sok örömöt okozott nektek. :)

Sajnos ma már nem látható a régi G-Portál főoldali ajánló, ezért erre csak azok emlékezhetnek, akik 2007. december 7. előtt is nézegették a G-Portált.

A 2007-es G-Portál megújulás során nem csak a portálajánló, hanem a szerkesztőség is megújult. A Szerkesztő ajánlatában minden héten 5 profi oldal kapott helyett. 2008. májusától a Portálajánlóba is lehetőségetek volt kikerülni, ahol hetente 27 portál váltotta egymást.

2012 végén a dizájnváltás során az ajánlók is megújultak, a Szerkesztő ajánlata nagyobb szerepet kapott (ezt látjátok fent), a Portálajánlóban megjelenített portálok száma csökkent, viszont sokkal látványosabb helyre került: a portállistát böngésző látogatók először a portálajánlót tekinthetik meg. Így még több látogatót szerezhet az a G-Polgár, akinek az oldala kikerül az ajánlóba! :) A Portálajánlót (Ajánlott oldalakat) a lenti képen láthatjátok.

Nagyjából kitapasztaltátok, hogy hetente frissül a főoldali Szerkesztő ajánlata a főoldalról és a portálok listájánál elérhető Portálajánlóval együtt. A Portálajánlóban látható a Hónap oldala is, ami értelemszerűen havonta frissül. Az oldalak összeválogatása nagyon nehéz feladat, hiszen számos profi oldalból kell a szerkesztőségnek kiválasztani a legjobbakat. 

A Szerkesztő ajánlatát az alábbi linken találjátok: G-Portál
A Portálajánlót a Hónap oldalával itt: Portálajánló
 / a Portálajánlót a portálok listája felett: Portállista
 

A főoldali ajánlóról a linkre kattintva bővebb infót találsz:

AJÁNLÓ

 
 
HÉT KÉPE

Küldj be Te is képet! >>>

 
TÁRSALGÓ
 
HÍRFOLYAM
Friss hozzászólások
 
SZAVAZÁS
Melyik a kedvenc minijátékod?

Tippjáték
Kakukktojás
Képkirakó
Öt eltérés
Gondoltam egy...
Kommentelős
Kreditkereső
Mindet szeretem!
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
TÁMOGATÓK

AndreaSerlegBolt
UIP Duna Nemzetközi FIlm Kft
Horgolt Csoda
Moments