Csatlakozz te is!

A közösséghez

 
 
Talányos feladványok

   
Talányos

Mi az a talányos?

   
Talányos feladványok hetente többször itt, a Histórián! Hogy ez mit takar? A továbbiakban a talányos feladványokról találsz egy rövid leírást. Megismerheted a talányos lényegét, múltját és jelenét, valamint bemutatjuk a porondmestereket.

Elolvasom a cikket

Aktuális feladvány

   

Az aktuális talányos feladványt mindig a portál oldalán található TALÁNYOS modulra kattintva láthatod. A következő feladvány várható időpontját szintén ott jelezzük, hogy előre betervezhess egy kis játékot magadnak. :) Kattints a TALÁNYOS modulra, és gyere játszani!

 

Elküldöm a megfejtést

   

Ha rájöttél az aktuális talányos feladvány megfejtésére, akkor kattints az aktuális talányosnál lévő MEGFEJTÉS BEKÜLDÉSE opcióra, és küldd el gyorsan a megfejtést TalányUsernek, hiszen bármikor nyerhetsz! Ne felejtsd el megadni az e-mail címed, ha választ is szeretnél kapni a leveledre!

Nem kaptam meg a kreditet!

   
Ha megnyerted valamelyik talányos feladványt, de nem érkezett meg az e-mail címedre a jutalom kredit, akkor kattints a linkre, és küldj egy üzenetet TalányUsernek! Ne felejtsd el megadni az e-mail címed, ha választ is vársz a leveledre!

Nem kaptam meg a kreditet!

Talányuser alias TU

   
Vajon ki lehet TU? Hogy került ide? Mit lehet róla tudni? Ha szeretnéd kicsit közelebbről megismerni TalányUsert, és kíváncsi vagy, hogyan csöppent a História életébe, akkor jó helyen jársz, hiszen a linkre kattintva egy ősi rejtély tárul fel előtted. :D

Tovább TalányUserhez

SU kontra TU

   
A következő cikkben egy superuser kontra TalányUser interjút olvashatsz, ami számos érdekességet tartogat a számodra. Az interjúból pl. az is kiderül, hogy milyen kapcsolatban áll TalányUser superuserrel és hogyan készülnek a talányos feladványok.

Elolvasom az interjút

Talányos gombok

   
A következő képeken a talányos feladványokhoz tartozó összes eddigi gombot megtalálod. Az éppen aktuális színvilágokhoz passzoló gombokra kattintva láthattad az idők során az aktuális feladványokat itt a Histórián és a Talányos oldalon.

Megnézem a gombokat

Archívum

   
Az archívumban megtalálhatod az összes eddigi talányos feladványt. Az archív talányosokat három blokkba csoportosítottuk. Ezekhez a topikokhoz már nem tudsz hozzászólni, legfeljebb olvasgathatsz, ötletet meríthetsz, és játszhatsz.

Megnézem az archívumot

 

 
KEDVENC KÉP

Küldj be Te is képet! >>>

 
TÁRSALGÓ
 
HÍRFOLYAM
Friss hozzászólások
 
SZAVAZÁS
Te varázsoltál tavaszi kinézetet a portálodra?

Igen
Nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
TÁMOGATÓK

AndreaSerlegBolt
UIP Duna Nemzetközi FIlm Kft
Horgolt Csoda
Moments