Csatlakozz te is!

A közösséghez

 
 
MIÉRT VAGY G-PORTÁLOS?
G-Pház  / Miért vagy G-Portálos?

Miért választottad a G-Portált, és miért maradtál nálunk?

75 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2024.03.23. 18:07
huj
mikor szűnik már meg?
Idézet
2016.10.30. 17:16
Kishi

2006 augusztusa, vagyis immár tíz éve vagyok tagja, s nagyon imádom a GPortalt. Mint az előttem szólok között páran, nekem is voltak kezdetben gondok a szerkesztéssel, de mára már, ha mindent még nem, tudok. :) Sose terveztem, s nem is akarok mást választani. Kezdetben animékkel foglalkozott az oldalt, 2008 óta négyszer nyitottam egy videójátékkal kapcsolatban oldalt, amit töröltem, mert nem tudtam szerkeszteni. 2013 májusa óta aktívan működik, bár szüneteltetem, ha nem tudom szerkeszteni. 2015 decembere óta pedig saját könyveimmel foglalkozó oldalamat szerkesztem. Egyszerűen imádom a Gportalt. Ha valamit nem tudok, megkérdem a webmestert, s kedves, mert segít :D GPortal 4Ever :D

Idézet
2015.10.13. 18:59
Lélek Sándorné Ekpafat

2007-ben érkeztem hozzátok. Hűséges természetű vagyok. Kezdetben voltak szerkesztési gondjaim, azonban örömmel tapasztaltam mindenkor a korrekt és türelmes hozzáállást, gyors segítségnyújtást. Elképzelhető a Gportál legidősebb ezüstkorú hölgye vagyok a hetven küszöbén... Nem tudom meddig lehetek közöttetek, de egyet megígérek nem leszek hűtlen soha, ameddig erőm engedi veletek maradok! Köszönöm :)

Idézet

Miért a GP? Ezt sokan megkérdezték már, de mindig ugyan az a válasz. Az első oldalamat 2010. szeptember 4-én kaptam egy barátnőmtől. Akkor még a G-Portál nagy szó volt, olyan, mintha bekerültünk volna egy elit társasághoz. Mindenki eoldalt és mlap-ot használt, a gp-sek pedig a menők voltak. Persze érthető. Egy nagyszerű oldal, csak sajnos ingyen nem kaphattuk meg.

Aztán múltak az évek, ingyenes lett, és ma már eltűnt az, hogy "én egyszer biztos bekerülök" gondolat, nem volt miért küzdeni. Bárki regisztrálhatott, létrehozhatott egy csomó oldalt, és a mlap feledésbe merült.

Talán ez sértő lesz, de akkor sokkal jobban ragaszkodtam az oldalamhoz. Féltem, hogy ha elrontom, sohasem javíthatom ki, nagyon kell rá vigyázni, hiszen csak az az egy van. Most viszont ha történik valami, egyszerűen csak új oldalt kell létrehozni.

Mindenesetre, a már majdnem öt év alatt tapasztaltam jókat, hallottam ostoba, alaptalan pletykákat, de még mindg ez az egyedüli közösség, ahol számíthatunk egymásra. Ez az a hely, ahol az adminok támogatják a kis szerkesztőket, hogy jobbak lehessenek. Persze, a beképzelt, oltogató népség igazán eltűnhetne, de hát ezt kell szeretni. ^^

Idézet
2013.12.30. 14:47
Grung (www.tacskotime.gportal)

Miért szeretem a G-portált?

Ennek sok oka lehet. Az első oldalam webnodés volt, de fizetős, meg tele volt hirdetéssel (2009). Aztán lett eoldalam (2009). Na az is rossz volt!!! Már elegem volt, hogy nem a saját ízlésem szerint csinálhatok oldalt, designt...stb. És akkor fogtam, beírtam a Google-ba hogy weboldalas vmi. (már nem tudom annyira) Elsőnek hozta ki a G-portált. Rákattintottam. Nagyon imádtam. Az első oldalam egy lónevelde volt. Nagyon szerettem csinálni, azonban lejárt a 2 hét. Aztán kifizettem. Sokan regisztráltak oda. Azonban valamiért egy napon megszűnt. Nem volt baj, úgy is az iskola fontosabb volt. Aztán jött a Papacs! Mennyire szerettem, emlékszem a halaim kedvéért csináltam az oldalt, és jól bevált. Aztán abba a témába is beleuntam. Nem is tudtam semmit a designról. Aztán most itt van az oldalam! A kutyámról szól, az 5 éves Márkóról. Olyat kaptam ettől az oldaltól, hogy máig nagyon imádom szerkeszteni. Köszönöm G-portál, hogy sokat adtál nekem a webalpszerkesztés terén!

Idézet
2013.05.01. 18:04
Stevee

Egészen pontosan 2011. március 25-én hoztam létre első G-Portálos weboldalamat. Előtte mindenkilapján voltam, de megromlott a társaság, telerakták hírdetéssel magyarul nem volt nekem megfelelő. Nézegettem, nézegettem és azt látom egyik szerkesztő barátom átköltöztette G-Portálra a weboldalát. Nagyon tetszett az egész felépítése, meg mindent amit művelt vele. Mondom ilyen nekem is kell. Megvártam szülinapomat, hogy akkor majd veszek kreditet és beregiszrálom az első G-Portálos weboldalamat. Meg is tettem. Akkoriban pont ott jártam, hogy lejárt az internet szerződés így csak a könyvtárban tudtam szerkeszteni az oldalt illetve infó órán. Ment így is de abbahagytam időhiány miatt. Augusztusba újra lett net. Hú, de jó is volt. Akkor ismertem ki igazán a G-Portált és ismertem meg jónéhány szerkesztőt, akikkel a mai napig is kapcsolatba vagyok. Rengeteg dolgot kihoztak belőle. "Én is egyedi weboldalakat szeretnék G-Portálon csinálni!" - mondtam. Először egy írásos/személyes weboldalt csináltam több kevesebb sikerrel, minimális css és webdesign tudással. Nem lett valami jó, sőt. Próbáltam egyre jobbá tenni. Sikerült, már dicsérték is. Bezártam, mert nem kellett már, untam a témát. Ekkori tudásommal már úgy éreztem, hogy nekem kell csinálnom egy portálépítős weboldalt. Megcsináltam, körülbelül 2 hétig tartott, mert egyedül nem bírtam. Elérkezett 2012. Jelentkezek mondom egy designer versenyre. Rengeteget fejlődtem, a versenyt megnyertem. Ekkor belekezdtem egy portálépítős/személyes oldalba, szóval a 2 régi lapomat összegyúrva. SteveeWorld lett a neve. Itt kezdődött az egész dolog, hogy nekem G-Portálon kell maradnom. Olyan kinézeteket sikerült feltennem, és annyira belemerültem a kódolásba, amiket más weblapkészítő rendszer soha nem tudott volna kihozni belőlem és nem is hittem volna, hogy képes vagyok rá. Nem is tudom, hogyha nem G-Portálos lennék most szerintem sehol sem tartanék webdesign készítésbe illetve kódolásba, szóval köszönöm nektek, és remélem mindig is ilyen jók lesztek. :)

Idézet
2012.09.01. 15:15
courtney;

könnyű kezelni, mégis mindent meg lehet csinálni !

imádom!
volt már több helyen lapom, de mindig visszatértem!

Idézet
2012.05.26. 21:28
VMarcy
Azért a gp mert ez nem csak egy sima host. Ez egy közösség, egy család. +nagyon jòl kezelhető. Számomra tökéletesen testre szabhatò. Cssel, Htmlel,és scriptekkel teljesen testre stabhatò. De is mivel a lényeg már érthető ennyi elég . G-Portál a nambörvan! Forever
Idézet
2012.05.26. 13:13
beaglegazdi

Amikor én regisztráltam gp-re akkor még a szerkesztők 70%-a mlapon volt. Nagyon örültem ennek az ajándéknak amit egyik szerkesztőtársamtól kaptam (megvette nekem a portálomat)
Nagyon tetszett bár még akkor nem nagyon értettem a kódokhoz,de mára hála a gp-nek beletanultam :D

Idézet
2012.04.13. 16:25
ZuZu

Miért pont G-Portál? Jó kérdés. Próbáltam már nem egy hostot, de a G- Portál vitte a pálmát!

uCoz.hu : Chh... "A legjobb ingyenes..." Egy halom végtermék (xD)! Mindent meg akar szabni, nem is tudom hogyan tudnak azzal dolgozni.

Lapunk.hu: Eléggé meg voltam vele elégedve, de ő sem volt az igazi. A stílus megszabott volt, nem mint a G-portálnál, ahol személyre szabhatom a portálom kinézetét. Nem volt meg benne az amit én kerestem. Rugalmassák, egyszerűség, letisztultság.

Mlap.hu: Ő a győztes az Ingyenes kategóriában. Ebben részben megvolt, az ami nekem kellett és 2 évig hűen szolgált. Ott voltam a nagy váltásnál, melyet akkor úgy éltem meg, mintha gyermekem született volna. :)

Rugalmasság, letisztultság, egyszerűség, személyre szabhatóság. Ezekkel a szavakkal illetném a G-Portált. 2011. 04. hóban a 10 kredites akció keretében indítottam el portálom! Meg kell mondjam nem bántam meg! Minimális HTML tudás elég, ahhoz, hogy egy gyönyörű weblapot varázsoljunk. Igaz CSS íráshoz még nem értek, de elkezdem tanulni és már azokat is írhatok :D Ő a Best, a 4Ever és minden hasonló jelző... :D

 

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

 
KEDVENC KÉP

Küldj be Te is képet! >>>

 
TÁRSALGÓ
 
HÍRFOLYAM
Friss hozzászólások
 
SZAVAZÁS
Te varázsoltál tavaszi kinézetet a portálodra?

Igen
Nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
TÁMOGATÓK

AndreaSerlegBolt
UIP Duna Nemzetközi FIlm Kft
Horgolt Csoda
Moments