Csatlakozz te is!

A közösséghez

 
 
JÁTÉKOK

   
Játékok

Mit találsz itt?

   
Ha játszani támadt kedved, vagy egyszerűen unatkozol, akkor nézelődj az alábbi linkeken! Érdekes, vicces, logikai, kreatív játékok várnak rád. :) Ha szeretnéd velünk megosztani a gondolataidat, esetleg ötletelnél a játékokhoz, akkor itt megteheted: 

Ötleteid játékokkal kapcsolatban

G-PORTÁL KVÍZEK

   

Ki kicsoda itt a G-Portálon, mit tud a Vezérlő és a többi modul, mi a kredit? Meg tudnád válaszolni ezeket a kérdéseket? Ha úgy érzed, hogy mindent tudsz a G-Portálról, akkor hajrá, teszteld le a tudásod az itt található különböző témákat boncolgató kvízekkel. Jó szórakozást!

G-Portál érdekességek G-Portál alapok G-Portál Team
G-Portál modulok G-Portál Vezérlő G-Portál stílus
G-Portál G-Kredit    

Közösségi játékok

   

Az alábbi linkeken néhány közösségi játék vár rád. A linkekre kattintva rövid szabályt olvashatsz a játékokról. Találsz poénos, logikai és gondolkodós játékokat is. Csatlakozz, és érezd jól magad! :)

G-Portál társasjátékok

   

Logikai, stratégiai, fejtörő társasjátékok a G-Polgároktól! Ha szeretnél játszani egy igazi G-Portálos társassal, akkor nézz körül, hiszen nagy a választék és a társasjátékok szuperek!

Játszani szeretnék

Talányos feladványok

   

Logikai játékok, fejtörő rejtvények itt, a Histórián hetente többször is! Ha időben megfejtesz egy feladványt, kredit nyeremény vár rád! Kukkants be TalányUser oldalára, és törd a fejed! 

Játszani szeretnék

Rébusz - Fogd a kódot, és fuss!

   
A Rébusz egy többfordulós, G-Portálos, webes logikai játék. Az összes feladat megoldása a G-Portálhoz kapcsolódik, tehát ha ismered a G-Portált, nem lesz nehéz dolgod. :) Ha szeretnél játszani, kattints az alábbi linkre, és indulhat a játszma!

 

  Játszani szeretnék

Segítség a Rébuszhoz

IskolaRébusz

   

Az IskolaRébusz egy többfordulós, G-Portálos, webes logikai játék. Az összes feladat megoldása az iskolához, tanuláshoz kapcsolódik, mégpedig tantárgyakra bontva. Ha szeretnél játszani, kattints a linkre, és indulhat a játszma!

Játszani szeretnék

Segítség az IskolaRébuszhoz

Véleményem az IskolaRébuszról

ÜnnepiRébusz

   
Az ÜnnepiRébusz egy többfordulós, G-Portálos, webes logikai játék. Az összes feladat megoldása az ünnepekhez kapcsolódik, mégpedig angolul. A feladatok megoldása mindig egy ünnep angol megfelelője. :) Ha szeretnél játszani, kattints az alábbi linkre, és indulhat a játszma!

 

  Játszani szeretnék

Véleményem az ÜnnepiRébuszról

CSODARÉBUSZ

   
A CsodaRébusz egy többfordulós, G-Portálos, webes logikai játék. Az összes feladat megoldása a Föld különböző, híresebb helyei, csodás és különleges építményei közül lett kiválogatva. :) Ha szeretnél játszani, kattints az alábbi linkre, és indulhat a játszma!


Játszani szeretnék

Véleményem az CsodaRébuszról

RÉBUSZTÚRA

   
A RébuszTúra egy többfordulós, G-Portálos, webes logikai játék. Az összes feladat megoldása a Föld különböző országainak nevezetességei közül lett kiválogatva. :) Ha szeretnél játszani, kattints az alábbi linkre, és indulhat a játszma!


Játszani szeretnék

Véleményem az RébuszTúráról

 

 
KEDVENC KÉP

Küldj be Te is képet! >>>

 
TÁRSALGÓ
 
HÍRFOLYAM
Friss hozzászólások
 
SZAVAZÁS
Te varázsoltál tavaszi kinézetet a portálodra?

Igen
Nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
TÁMOGATÓK

AndreaSerlegBolt
UIP Duna Nemzetközi FIlm Kft
Horgolt Csoda
Moments