Csatlakozz te is!

A közösséghez

 
 
Barátság
Személyes Barátság

Szerinted milyen az igazi barát? Milyen barátnak tartod magad?
Sok barátod van, vagy kevés, de azok tényleg igaz barátok?

21 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2016.03.28. 13:32
Nimriel

A barátság olyan dolog, amit nagyon meg kell becsülni. Sokáig azt hittem, hogy könnyű szert tenni barátokra, de rá kellett jönnöm az évek során, hogy nem az. Havert, ismerőst igen - abból sok-sok akad. De igaz barát nem terem minden bokorban. Az igazi barátot meg kell becsülni, mert kincset ér. ;)

Egyetértek Anettel, nekem egyáltalán nincs igaz barát a közelemben, de ha lenne, hihetetlen módon megbecsülném, és oda-vissza menne a dolog.

Idézet
2016.03.28. 12:30
Sims24

Első évben (nyolcosztályos gimiben) nem voltak barátaim, legalábbis én úgy éreztem. Még most is ez a bajom, minden kirándulásnál vagy csoportos feladatnál egyedül ülök vagy nem a padtársammal vagyok. Szerintem kissé sokat beszélek, bár ez elvileg nem baj, de van hogy elküldenek (csak úgy, hogy "Ez nem tartozik rád" vagy "Menj innen") és ez nagyon rosszul esik, van hogy utána nem is nagyon beszélek az illetőkkel több napon keresztül.

Idézet
2016.03.27. 20:51
Wébel Anett

Az egyik legszebb dolognak tartom a barátságot. Azt, hogy van kivel megosztani az örömeimet és a bánatomat.

Kevés ilyen ember van körülöttem, mert nehezen nyitok a másik fél felé, de azért a néhány igaz Barátért mindenemet odaadnám.

Idézet
2014.08.29. 19:37
Klauu99

Igazából, nincsen sok barátom, de nem is sajnálom. Sosem voltam én a középpontban, hogy barátokat szerezzek, de legjobb barátnőm az van, szerintem egy igaz barát mindenkinek kijár. Egy legjobb barát olyan, aki beléd köt, nem ért mindig egyet, így akár órákig is beszélgethetünk, nem találkozunk minden nap, nem is kell, de mindig számítunk egymásra, és nem kérdés, hogy elmondunk-e valamit neki, mert hogy vajon megbízhatok-e benne. Nem. Tudom, hogy neki bármit elmondhatok. :)

Idézet
2013.02.27. 16:08
Stevee

Van sok ismerősöm akik közel állnak hozzám, de csak haveri szinten, barátnak nem említenék meg még senkit sem.

Idézet
2011.07.07. 15:26
Dancsó

Szerintem olyan az igazi barát aki kiáll mellettem és számíthatok rá szinte mindig. Nem várom el, hogy bármiről lemondjon értem :) Na persze az a legigazibb barát aki mindig őszinte :D Szerintem nem vagyok a világ legjobb barátja :$ Hát sok mindenkivel jóba vagyok de igazi barátom nincs sok, de azok igaziak :):D=)=D

Idézet
2011.01.15. 12:02
Danny

Nem várom el a barátaimtól, hogy mindig segítsenek, nem várom el tőlük, hogy tökéletesek legyenek, nem várom el tőlük, hogy a legjobbak legyenek, még csak azt sem várom el, hogy mindig szeressenek. Egyet várok el attól, aki a barátom akar lenni, az őszinteséget, akkor is ha az abban a pillanatban fájdalmat okoz, mert csak az igaz szavak azok, amik előrébb visznek. Ha a barátom akarsz lenni, csak ennyit kérek Tőled! Nekem ezt jelenti egy barát.

Idézet
2010.08.16. 19:48
Amber

Barátság? Szép szó, csak nem mindenki gondol ugyanarra :D
A barátság alapja az őszinteség, bizalom. Aztán jöhet a többi. "Legjobb barát" azt hiszem, nem létezik. Mindig van valami kis bökkenő. Van egy kedvenc idézetem, ami szerintem nagyon igaz:

"A kölcsönös csalás elengedhetetlen alapfeltétele az emberek együttélésének; kevés barátság maradna meg, ha mindenki tudná, mit mondott róla a barátja, mikor nem volt jelen, holott akkor őszintén, tárgyilagosan beszélt."

Nekem szám szerint 3 barátom van, ebből 1re tekintek jelenleg úgy, hogy Igaz Barát. Hajdanán 4 barátom volt, és az a 4. barátom volt, úgymond: "Legjobb Barát". De rájöttem, hogy nem passzolunk egymáshoz, nincs meg az összhang, és titkolózott előttem; annak ellenére, hogy velem sokszor közölte: miért titkolózok előtte? Semmi se titkoltam el. Vagyis ha igen, az csak azért volt, mert tudtam, ha megtudja, akkor az Neki fog pocsékul esni, nem nekem. De mindegy, ez egy nagyon, de nagyon hosszú sztori.

Hogy én milyen barát vagyok?
Ha nekem kellene jellemeznem magamat, akkor azt mondanám, borzalmas. De van olyan barátom, aki ezt cáfolja és ami nekem nagyon jól esik ^^ Igazából, csak azért tartom magamat rossz barátnak, mert egy barátot, aki mai napig fontos nekem, nem tudtam megvédeni. Úgy értem; a barátságunkat megvédeni, megmenteni. De annyira már talán nem is bánom, hogy vége lett...

Ez volna a véleményem... :)

Idézet
2010.03.28. 12:02
mancs95

Nekem egyetlen egy legjobb barátnőm van, de sajnos nem tudunk sokszor találkozni, mert kicsit messze lakunk egymástól, de hetente többször is beszélünk MSN-en, és mindent megbeszélünk. Hogyha valamelyikünknek baja van, akkor a másik igyekszik megvigasztalni. Rengeteg közös van bennünk, s ugyanaz az érdeklődési körünk.
Hogy én jó barát vagyok-e? Kérdezzétek meg a barátaimat, ők majd válaszolnak. ;)
Az iskolában van pár nagyon jó barátom, számszerint négy, mindannyian fiúk, de nekik is elmondhatok bármit, nem fogom visszahallani mástól.
Manapság sajnos nehezen barátkozok, s nem tudok annyira megbízni az emberekben, mert az a lány, akit a második legjobb barátnőmnek hittem, rendesen kihasznált. Én mindig megcsináltam mindent, amit kért, ő meg még arra sem volt képes, hogy meghívjon egyszer is hozzájuk, hogy aludjak náluk, nálunk meg vagy tízszer volt. Meg voltak durvább dolgok is, azokat inkább nem írnám le.
Szerencsére ebből is kilábaltam, mert segített a legjobb barátnőm. :)

Idézet
2009.11.27. 23:02
BakaNeko

szerintem a barátot többféleképp is lehet gondolni... szerintem legyen megértő, bíztasson ha nehéz helyzetben vagyok, legyen ott ha bajom van. én legalábbis megtenném ezt. a bíztasson rész... pont ma kaptam olyan "pofont" amitől sírni lett volna kedvem. nem hogy bíztattott volna, mint én szoktam, hanem lehúzott teljesen, hogy minek erőlködök, úgyse sikerül, mert lehetetlen. vállrándítás, és elment a büfébe. egója a csúúcson persze. nem erre számítotttam volna, én sise mondtam ilyet. és még megkérdezte mi a bajom. ráfogtam a fejfájásra. de ezek után se leszek ilyen, vele sem. megmaradok nyugiban:D

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

 
KEDVENC KÉP

Küldj be Te is képet! >>>

 
TÁRSALGÓ
 
HÍRFOLYAM
Friss hozzászólások
 
SZAVAZÁS
Te varázsoltál tavaszi kinézetet a portálodra?

Igen
Nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
TÁMOGATÓK

AndreaSerlegBolt
UIP Duna Nemzetközi FIlm Kft
Horgolt Csoda
Moments