Csatlakozz te is!

A közösséghez

 
 
Tervek a jövőben
Személyes Mik a terveid?

Mik a terveid a jövőben, legyen az közeli vagy távoli?
Miket szeretnél véghez vinni, milyen eltökélt szándékod vagy terved van?

59 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2020.03.08. 14:59
Nagyné Tóth Ildikó

Kedvesek!
Ígértem, megteszem, írom a következő vállalásom. 
Először is, hogy kitanulom ezt a számítógépezést alaposabban, mert például, most is fontos :) dolgot osztanék meg Veletek, de sajnos, csak szöveget tudok betenni, mivel ismereteim hiányosak :P

A történetem:
Többször jártam Máltán , s mivel spirituális beállítottságú vagyok, minden csodát végigjártam. Na, jó, nem mindet, mert arra egy élet is kevés. Szóval, habzsoltam a régmúlt történeteit, tátott szájjal bámultam a csodákat, melyek öregebbek a piramisoknál, a stonehenge köveit még csak meg sem álmodták... No, ekkor jött a megvilágosodás, és arra jutottam, hogy meg kell mutatni ezeket másoknak is, fűszerezve a spirituális, ezoterikus ismeretekkel. Bele is vágtam, és már minden program készen is áll, hogy a hozzám hasonló érdeklődésű Kedvesek velem jöhessenek.

Ízelítőnek hoztam egy kis mesét (sajnos, a képeket nem tudom mellékelni):

Tudtátok? 1.

Réges-régen, mikor még a piramisok gondolatban sem voltak, mikor még stonehenge köveit ki sem választották, a Föld igen érdekes hely volt.

Akkor még az istenek, és az emberek barátságban voltak, és az istenek gyakran látogattak a Földre. Egyszer az istenek, akik akkor nagyon háborús kedvükben voltak, az emberek ellen fordultak. Elhatározták, hogy megtámadják, és elpusztítják őket.

Az emberek védekeztek, harcoltak, de hiába voltak óriások, az istenek, mint tudjuk, nagyobb hatalommal bírtak, és sorban irtották az embert.

Egyetlen óriás asszony, Sansunna menekült el a Máltához tartozó Gozó szigetére két gyermekével. A rettegő óriásasszony, hogy elrejtse gyermekeit, egyik kezében őket tartva, másik kezével felépítette az első épületet, mely a világon az első önállóan épített templom lett. A templom is innen kapta nevét, Ggantija (ggant=óriás).

Később, a megmenekült óriások további templomokat építettek, melyek formája mind az istenasszony alakját imitálják. 

Később, a papnő növendékek a beavatás után a nagytemplom főbejáratán át, mint újjászületettek, az anya méhéből jöttek ki a térre, a közösség elé.

Ők közvetítettek az ősök, az istenek, és az emberek között. A templom kicsiny termében feküdtek, és egy résen át mondták el, mit üzennek az égiek a kérdezőnek. Még ma is meglátogathatjátok velünk ezt a helyet.

Ezt az igaz történetet ;) bizonyítja a megtalált számtalan szobrocska, a feltárt templomok formája is.

Ha nem hiszed, járj utána! Ebben és e csodavilág megismerésében segítünk, és

Idézet
2020.03.08. 14:36
Nagyné Tóth Ildikó

Kedves Mindenki!

Ebben az esztendőben fogom betölteni a 64. életévemet. Sok elhatározás jutott erre az esztendőre is, melyek nem fognak kútba esni, úgy érzem.

Hiszem, hogy minden életkorban meg lehet, és kell is újulni. Tudom, mert nagy "Újratervező" vagyok. Átverekedtem magam többször a halálos kóron, a rákon, megbírkóztam szeretteim elvesztésével, többször kezdtem nulláról..., de mindig talpon maradtam.

Talpon maradtam, mert ilyen vagyok, mert van húzóerő, van támogatóm, s mert az ember azért kapta a szürkeállományt, hogy használja.

Szóval, az egyik tervem: Szüleim, egy napon 5 év különbségge, május 31-én ünneplik a születésnapjukat, és a házassági évfordulójukat. Édesapám 90, Édesanyám 85 éves lesz, és a 68. házassági évfordulójukat ünnepeljük.Erre a csodás napra -részben lopott ötlet- egy emlékkönyvet szeretnék összeállítani számukra.

Felkértem rokonokat, barátokat, ismerősöket, írjanak le 1-2 emléket, mely szüleimhez fűzik őket. Nagyon sok, kedves, sokszor könnyfakasztó írást kaptam. Remélem, valamelyik darabszám -csak, hogy stílusos legyen-, kikerekedik belőle.

Szóval, ez az én egyik idei projektem. Irom a következőket is, a következő bejegyzésben.

Szép napot kívánok mindenkinek!
Ildikó

Idézet
2020.01.06. 22:28
Dienah

El sem hiszitek, ez a 2009-es én voltam :) 

- befejztem a sulit
- aránylag van sok pénzem is
- nem vágom miért pont Kanadába szerettem volna menni
- néha még mindig érzek ilyet.. 
- ez még most is áll :D


2009.08.02 18:24
Arite

„befejezni a sulit, sok pénzt szerezn,i kimenni kandába, kinyirni akiket utálok.. boldogan meghalni”

 

Idézet
2014.12.04. 09:03
Erika

Tervem és célom a cukorbeteg és a fogyni vágók segítése sajáttapasztalat  illteve tanultak alapján.

Elmondom, hogy miként lehet letenni az inzulinos ntűt vagy megelőzni, hogy ne jusson el a cukorbeteg ehhez a kritikus ponthoz.

Nálam 15 éve állapították meg a cukorbetegséget 10 évevel ezelőtt kaptam az inzulint, majd életmód változással sikerült visszatérnem a gyógyszerre, amit mára azt is letettem.

Megfelelő életmóddal, mozgással a gyilkos kornak kikiáltott cukorbetegség gyógyítható. Tervem, hogy minél több ember társaimon tudjak segíteni.

Idézet
2014.08.29. 22:54
viccadict

Sajnos mostanában nincs konkrét ötletem :( Próbálok összehozni valami tervet, de... meglátjuk. 

Idézet
2014.08.29. 03:11
Divo

Ohh csak a szokásos világmeghódítás... 
De amúgy csak szeretnék valami olyat alkotni a jövőnek, ami méltó arra, hogy megőrizzék. 

Idézet
2014.04.02. 16:53
Niki

Közeli: holnapra tanulnom kéne a történelem témazáróra, de mivel éjszakai életmódot élek jóformán, úgy vagyok vele, hogy még ráér. 

Közepesen távoli: nyáron megszerezni angolból a nyelvvizsgát, utána pedig albérletbe költözni a barátnőimmel és vígan elvégezni a magyar szakot. 

Távoli: valahol egy könyvkiadónál dolgozni, de ha ez nem jönne össze nyitnék egy kávézót, ami kis csöndes és otthonos hely lenne. :D

Idézet
2014.04.02. 16:45
Klauu

Egy sikeres weblap. Most van egy, és szeretném, ha sokan járnának fel minden nap. Már 3 éve szerkesztek, de ezt csak most nyitottam be, egy új témával, a régit pedog bezártam, mert kevesen nézték, pedig nagyon szerettem csinálni!:) De majd valahogy egy kis részét beleviszem az újba!:)

Idézet
2014.04.02. 16:35
Stevee

A Facebooknál nagyobb és sikeresebb dolgot létrehozni, meg persze a világ elfoglalása.

Idézet
2014.04.02. 16:21
Dr-Watson

Ha már tervek. Jelen állapot szerint biológus lesz belőlem. Ha minden úgy alakul persze. Eddig nem úgy alakult de challenge accepted :D Most érzek magamban erőt és kitartást. Szóval elős most a tanulás. Valamint tegnapi jó moziélményem most úgy gondoltam mehetnék néha oda is. Kikapcsol szórakoztat és teljesen más, mint itthon gépen. Aztán találkozni a barátokkal, jó lenne fogok is hogy kivel még meglátom. Van már tuti. Hirtelen ennyi.

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

 
KEDVENC KÉP

Küldj be Te is képet! >>>

 
TÁRSALGÓ
 
HÍRFOLYAM
Friss hozzászólások
 
SZAVAZÁS
Te varázsoltál tavaszi kinézetet a portálodra?

Igen
Nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
TÁMOGATÓK

AndreaSerlegBolt
UIP Duna Nemzetközi FIlm Kft
Horgolt Csoda
Moments