Csatlakozz te is!

A közösséghez

 
 
Vásárlás
Személyes Vásárlási szokásaid

Mit vásárolsz szívesen és rendszeresen? Hol szeretsz vásárolni, és mik a kedvenc termékeid?

37 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2016.03.28. 12:35
Anna

Utálok vásárolni. Ha bemegyek egy üzletbe, 5 perc után megunom, és akkor jön a "harc", hogy mikor megyünk máár ki!? Ruhavásárlás egyenesen a halál. Szörnyű, unalmas, és ráadásul sokáig tart. Valahogy túlélem.

Idézet
2016.03.27. 20:42
Wébel Anett

Nem tartom magam vásárlásmániásnak, mi több, plázacica sem vagyok, aki az esetleges feszültségét, kudarcait a vásárlással próbálja meg orvosolni, kompenzálni.

Természetesen évszak változások alkalmával kissé fel szoktam dobni a ruhatáramat egy-egy nekem tetsző darabbal, de a mértékletesség itt is elengedhetetlen, hiszen az Ember valódi értékét nem a szatyrok száma határozza meg!

Idézet
2013.02.27. 15:59
Stevee

Általában Takko-ban, New York-erben és C&A-ban szoktam ruhákat vásárolni, de hogyha szülinap vagy egyéb ilyen alkalom van, amikor pénzt kapok esetleg, akkor Garage Store.

Idézet
2011.07.07. 15:18
Dancsó

Hát mivel Monoron lakok nincs nagy shoppingolási lehetőség csak kínaiak >.< Viszont elszoktam menni anyukámmal Pestre WestEnd-be vagy Arena plázába. Ott általába ruhákat szoktunk venni. Mivel nincs sok sebpénzem még ővásárol nekm, de kisebb dolgokat megveszem :) Szinte minden ilyen boltot szeretek :D

Idézet
2011.07.07. 07:57
Kaylinne

Bemegyek, meglátom, felpróbálom, fizetek, kimegyek. =)
Szerintem ez a kérdéskör inkább Miss Gazdagéknál jelent problémát, akik egész nap ráérnek vásárolgatni. Ha minden nap elkölthetnék tízezreket, talán én is több időt töltenék a boltokban...

 

Idézet
2011.01.15. 12:00
Danny

Ruhákat szoktam vásárolni, mivel nem vagyok gazdag ezért a kínai cuccok. Persze van nekem Nike cipőm van és az drága volt.. xD Még egy kisboltban szeretek vásárolni, azt nem mondom meg, hogy miért.

Idézet
2010.03.08. 18:15
DórÍÍ

Én imádok vásárolni :D Végülis ki nem...
Ha ruhákról van szó akkor Familia , szóbajöhet a NexYorker aztán c&a D&G meg így nyár elején és végén mikor azok a nagy akciók vannak még a legdrágabb üzletekben na akkor lerohamozok mindent barátnőimmel:D Nameg szeretem még a Sárkánycentert mert ugyanz van ott pl.2000ért mint áruházban 5000ért.xD Mindig mondják ott a ferdeszeműek: nincs 1db csak több db :D:D Ha sminkről van szó nem szokat dm-be meg rossbannba menni inkább jobb szeressem az Oktogoni éjjelnappalit xD

Idézet
2009.08.13. 18:04
kitti

ha valami kozmetikumra van szükségem egyértelműen rossmannba és dmbe megyek. meg max az itteni egyik kisboltba, mert csak ott találtam meg a számomra tökéletes szemtust. általában new yorkerben, promodban,springfieldben,mangoban, f&mben és c@abn vásárolok. a parfümökért és oda vagyok, ezeket pedig csak és kizárólag douglasben veszem meg. szeretek vásárolni, de ha rossz napom van gépfegyverrel sem lehetne rákényszeríteni. ilyenkor hisztizek, ha akár csak egy pólót fel kell próbálnom.  a tömeggel úgy vagyok, hogy valamikor ápol és eltakar, jól esik, hogy nehezebben szúrnak ki, de valamikor pedig legsívesebben elordítanám magam, hogy "húzzanak már a halál ****ára, zavarnak a nézelődésben" mert úgy érzem, azt nézik, mit vezsek le a polcról. ez is hangulat kérdése.

Idézet
2009.07.06. 15:12
Luna

Imádok shoppingolni! Nincs olyan nap, hogy ne vásárolnék valamit (főleg a ruhákra gondolok). 

Idézet
2009.07.04. 16:20
Anna^^

Imáádok vásárolni? Nem-.- Csak szeretem az új cuccokat.
Nem szeretek kis boltokba bemenni haol nem lehet nézelődni,mert figyelnek a biztonsági őrök. Szeretk válogatni,nézelődni,ha nincs akkora nagy tömeg és van nálam pénz.
Akkor hogyha valamire nagyon szükségem van,akkor tuti nem találok olyan pólót vagy valami, akkor kb az idebegetség kerülget a próbafülkében :/.
De ha csak úgy megyünk valakikkel,megevszem akkor otthon nagyon boldog tudok lenni vele.
Kaját? Azt anyával veszünk.Legtöbbször. Ha meg nem,azt nem szeretem mert utálom cipleni:D

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

 
KEDVENC KÉP

Küldj be Te is képet! >>>

 
TÁRSALGÓ
 
HÍRFOLYAM
Friss hozzászólások
 
SZAVAZÁS
Te varázsoltál tavaszi kinézetet a portálodra?

Igen
Nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
TÁMOGATÓK

AndreaSerlegBolt
UIP Duna Nemzetközi FIlm Kft
Horgolt Csoda
Moments