Csatlakozz te is!

A közösséghez

 
 
Talányuser alias TU
Talányos TalányUser


MÁRIÓ ALIAS TU


A következőkben TalányUserről olvashatsz egy rövid cikket. A bemutatkozásból kiderül, kicsoda TU, hogyan keveredett a G-Portálra, és hogy lett végül a talányos feladványok porondmestere. Extra információk is várnak rád, például megtudhatod, melyik sport őrültje  volt TalányUser, és mik a tervei a jövőben. 

"Emlékszem, amikor bekötötték az internetet. Micsoda öröm, faluban csak nekünk volt net! Böngésztem, böngésztem... Hopp, G-Portál. 2005-ben kezdtem el G-Portálozni. Első honlapom hörcsögökről szólt, de meguntam, letöröltem, pedig igen jó látogatottsága volt a lapnak. Ezután jött a HappyXMas oldal, ami szintúgy jól menő lap volt, de meguntam, töröltem, megbántam.

Emlékszem, amikor kb. egy éve G-Portáloztam, mindig írtam SU-nak, hogy ez van meg ez, de tök gyerekes dolgokat. Így visszanézve a mailokat elég vicces volt. Egyik nap azon gondolkodtam, milyen jó lenne, ha a Talányos külön oldalon lenne. El is kezdtem csinálni, de féltem, hogy SU majd elküld a sóhivatalba. Nem így lett. Mivel már sokat segítettem neki Histórián (fejlécek különböző alkalmakra), megpróbáltuk, milyen lenne ez a dolog. Egy hét próbaidő után úgy döntöttünk, hogy menni fog ez! Ment is, kitaláltam, hogyha SU superuser, én leszek TalányUser. Innen jön, hogy sokan írták, hogy Tu. Na de ne térjünk el a tárgytól! Ment is a dolog, időközben nem bírtam, elárultam ki vagyok én. Néha jó, mert jókat kacagok, néha pedig olyanokat írtatok, hogy leesett az állam...

Akkor rólam is egy kicsit. Jelenleg Fejér megyében lakom, már kiskorom óta imádom az internetet, informatikát. Két általánosba jártam, mivel 6. után iskolaváltást kellett csinálnom, a sport miatt. Ez a sport, az öttusa. Imádtam, szerettem, fárasztó és nehéz volt, de nagyon csíptem. Kisebb félreértések és megunás miatt 2012 áprilisában abbahagytam a sport, így többet tudok Veletek lenni. Ezután jött a középsuli. INFÓ SZAK, INFÓ SZAK. Nem, nem az lett. Belügyi Rendészet (rendőr) szakra jutottam be, de nem bántam meg. 12. osztályba járok. A jövőbeli terveim egyértelműek. A G-Portálnál szeretnék elhelyezkedni (ha lehetséges lesz), de ha nem is ott, informatikai ágon vagy sport területen (testnevelő tanár stb.). Ha nem, marad a rendőrség :D Végezetül, TU-nak azért jó lenni, mert nagyon jó olvasni/nézni, ahogy egy G-Polgár gondolkodik, és néha elvetemült válaszokat is tud adni. És ez a kreativitás... Le a kalappal. Végezetül, mindenki TUdja, hogy SÜN!" ;)

 

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Idézett hozzászólás:

Most már tudod :)

Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
9 hozzászólás
2013.05.30. 18:47
TalányUser

Ekpafat: köszönöm a kedves szavakat, igykeszem! :)

2013.05.29. 17:26
Ekpafat

Örömmel olvastam a bemutatkozásodat. Szeretem a fiatalokat, főleg az okosakat, udvariasokat és kreatívokat. Benned ez megvan :) Kívánom, hogy álmaid váljanak valóra, de a sportot soha ne hagyd ki a nagybetűs ÉLETBŐL!

Üdvözöllek: Ekpafat (öreganyó)

2012.12.24. 15:48
TalányUser

Így öregítenétek? :O :D

2012.09.01. 01:24
Lindy

Énis nagyon szeretem az infót:DD gondoltam rá, hogy infó szakra megyek, de végül a nyelvet tanulom tovább:PP 
És énis azthittem, gohy idősebb vagy :D  demár tudom .:)))

2012.05.26. 07:59
VMarcy
Én is azt hittem idősebb vagy.. :"DD Pedig facen is be vagy jelölve. :D De nem baj így csak jobb. :P
2011.08.14. 20:56
TalányUser

Most már tudod :)

2011.07.07. 17:51
missR.

nem is tudtam, hogy Márió a neved. :D Azt hittem, hogy idősebb vagy. :P

2010.10.17. 14:40
TalányUser

:D ezt :D

2010.10.17. 14:17
ElDavid

És Tu ezt nem akartad elárulni nekem?!

 

 
KEDVENC KÉP

Küldj be Te is képet! >>>

 
TÁRSALGÓ
 
HÍRFOLYAM
Friss hozzászólások
 
SZAVAZÁS
Te varázsoltál tavaszi kinézetet a portálodra?

Igen
Nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
TÁMOGATÓK

AndreaSerlegBolt
UIP Duna Nemzetközi FIlm Kft
Horgolt Csoda
Moments