Csatlakozz te is!

A közösséghez

 
 
G-PHÁZ HÍRFOLYAM

Szerkesztő ajánlata

2021.09.06. 12:00, superuser

Lessétek meg a G-Portál főoldalán az ajánlott oldalakat: LINK
Az ajánlóban látható csillagok száma attól függ, hogy hány csillagra értékeliket a portálokat. A csillagok száma határozza meg a portálok sorrendjét. A szavazáshoz nem kell mást tenni, mint bejelentkezni a gportal.hu oldalon, és rányomni a csillagokra. 
Ha szeretnéd a saját vagy egy barátod portálját viszontlátni, küldd be a szerkesztoseg@gportal.hu címre!

10 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
tegnapelőtt 18:01
Fanniie
Kedves Drea, ha már megemlítettél :) Nemtudom miért másnak címzed a sérelmeid.. Amúgy én is tudnék screeneket, üzeneteket mutatni több embertől ezekről az időzítésekről stb, DE az egész egy parttalan vita. Szóval mint ahogy Te is, én is örülnék ha végleg befejeznék az emberek és nem kéne ezzel foglalkozni. Legalább annyi tiszteletet adhatnának amúgy néhányan, hogy ha a kettő leginkább érintett személy szeretne teljes nyugalmat akkor ők ne szítsák mégis a vitát állandóan itt-ott. Nagyon lefárasztó az egész.. Úgyhogy én is kiemelném újra, Kedves emberek, hogy én sem szeretnék a dologba mindig újra belefolyni, és megkérlek rá Titeket, hogy fejezzétek be. Szép napot :) Ui: A GP-nak pedig szurkolok, én hiszem, hogy egyszer még visszatérhet a régi élet.
Idézet
tegnapelőtt 14:39
Drea
Kedves Rebi vagy nevezzelek inkább Fanniee-nak mert egyértelmű ki vagy :/ Kezd elegem lenni abból, hogy össze vissza hazudozol. Pontosan tudod az okát miért nem törölték még a portálod, de szívesen bemásolom az itt jelenlévőknek az emaileket, amik bizonyítják, hogy igen valóban mindent tőlem másolsz, mellékesen én ebbe már beletörődtem, az meg hogy itt próbálsz szapulni egy olyan poszt alatt, ahol inkább örülnöd kéne, hogy egyáltalán figyelmet kap az oldalad az úgy gondolom szánalmas. Minden cikkem magam írom és fordítom -a webmester látta, hogy a cikkek abban a pillanatban kerülnek ki, amit mutat a bejegyzés-. Szóval én megkérnélek, hogy ha a lopást nem is fejezed be legalább a hazudozást azt fejezd. Én békében szerkesztem az oldalam most is tisztességesen ahogy már 4 éve is, amikor a legacies-fan még sehol se volt. Szerintem tedd össze a két kezed, hogy a gp ilyen kihalt mert ha nem lenne téged még portált létrehozni se engednének itt azok után, amiket tettél :) Azt se gondolom, hogy ide kéne leírni valakiknek, hogy lopsz én meg is kértem, hogy ezt fejezze be mindenki és most is megkérném az embereket, hogy engem ne keverjenek bele ebbe és ne is említsenek a legacies-fannal egy lapon. Hogy ahhoz is hozzászoljak, hogy van friss: szerintem az összes elvándorolt szerkesztő örülne ha a gp ismét visszatérne, de megértem, hogy ehhez jelentős befektetés kéne. Mindenesetre sok sikert kívánok az itt maradtaknak és superusernek is! Szép napot ♡
Idézet
tegnapelőtt 11:55
Rebi
Lányok, fiúk! Szerintem is jó oldalak kerültek ki, mert aktívak, viszik a GP-t valamennyire, értitek ^^ *-* a Legacies jörüli vitát nem is értem, a dizit régen is sok oldalnál más készítette, ezért volt a portálépítő oldalaknál rendelés lehetőség.. most pedig hagy legyek egy kicsit részrehajló, mert én látogatója vagyok. a lopás téma olyan unalmas már, láttam néha az írásokat. amiatt láttam már a másik oldalt is, de szerintem és vannak mások is akik, szerint semmi igaz nincs benne. néha itt GPn úgy kerülnek ki cikkek, hogy ott nem is, vagy ott később egy korábbi dátumra rakva (láttam is már párszor!).. ha bármi ilyen lopás lenne, már rég eltűnt volna, azt szokták ezt tudja mindenki :D na meg ezt a féle oldalt a szerki már 2011 óta viszi a tvdvel és to-val!! az lehet, hogy a GPs Legacies oldalt kevesebben látogatják mert sajnos itt kicsit kihalt a közösség, és a másikat többen, de emiatt nem kéne a több rajongó/olvasóval rendelkező, "nagyobb" oldalnak csakugy támadnia a kisebbet.. mert persze annak hisz a többség, ahol több ember áll, akár igaz akár nem. szerintem felesleges ez az egész rosszindulat, inkább örüljünk hogy vannak még mai honlapok akármilyen témában és olvashatjuk őket, szerintem nagyon feelinges ez az egész ^^
Idézet
tegnapelőtt 10:22
Raii
KMiyuki szerintem Lara arra értette, hogy míg a többi oldal, akik kikerültek sajàt maguk dolgoznak a dizijükkel és a tartalommal addig a legacies-fan az összes fordítását és modulját a tvdto.comról lopja és a dizit se maga csinálja. A többi oldal szerintem is tartalmas és megérdemelten került ki. Gratulálok remélem nem csak ennyi lesz és a gp újra beindul *-*
Idézet
2021.09.18. 11:56
Dallam

Szerintem a Queen oldal nagyon tartalmas, nagyon tetszik. Megérdemelten került ki. A Legacies az fiataloknak szóló sorozat, nem hiszem, hogy ezen fógg majd, hogy nézem-e, de az az oldal szerintem nagyon szép. A többiekről nem tudok nyilatkozni... Azt se tudom mi az a szerepjáték, a blogos lap meg nem az én ízlésem. De én is örülök annak, hogy valami elindult látszolag.

Gratulálok azoknak, akik kikerültek. Megérdemelték!

Idézet
2021.09.18. 11:48

Szerintem egyik oldal kinézetével sincs baj. Meg nem is az a fontos. Örülök, hogy legalább van élet.


2021.09.18 10:23
KMiyuki

„ Tényleg édes kevés ennyit bedobni, de ez is valami no! 

Mi a baj a legacies oldallal? ^^" Egy fan oldal mégsem lehet személyes blog... Én pl innen ismertem meg a sorozatot. Nem is tudtam mi jóságból maradtam le. Legalább kikerült egy olyan oldal is, amin a kinézet nem csak össze van csapva, hanem igényesen el van készítve. A cikkek olvashatóak, érthetőek, nem kell fejtegetni a költő mondandóját. Nem értem mi a baj vele. Nem kerülhetnek ki csak blogok. 

Idézet
2021.09.18. 10:23
KMiyuki

Tényleg édes kevés ennyit bedobni, de ez is valami no! 

Mi a baj a legacies oldallal? ^^" Egy fan oldal mégsem lehet személyes blog... Én pl innen ismertem meg a sorozatot. Nem is tudtam mi jóságból maradtam le. Legalább kikerült egy olyan oldal is, amin a kinézet nem csak össze van csapva, hanem igényesen el van készítve. A cikkek olvashatóak, érthetőek, nem kell fejtegetni a költő mondandóját. Nem értem mi a baj vele. Nem kerülhetnek ki csak blogok. 

Idézet
2021.09.17. 12:09
Lara

Látszik mennyire felhígult a színvonal ha egy legacies-fan.gportal amin egy saját tartalom sincs kikerülhet a szerkesztő ajánlatába. Kár a gportálért régen imádtunk itt szerkeszteni :(

Idézet
2021.09.13. 16:36
Ninaa

Gratulálok azoknak, akik kikerültek.

Viszont csak ennyi? Ezernyi hiba mellett csak ez a hír jut? (tudom, már nem itt szerkesztek, de van még itt titokban lapom, amivel nagyon nehezen tudok kijönni a pl. állandó süti elfogadás miatt)

Szomorú vagyok :( Sajnálom, hogy nincs már ki fejlessze/javítsa a tárhelyet.

Idézet
2021.09.08. 09:43
Dallam
Szuuupeeer ❤️❤️😘
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

 
KEDVENC KÉP

Küldj be Te is képet! >>>

 
TÁRSALGÓ
 
HÍRFOLYAM
Friss hozzászólások
 
SZAVAZÁS
Te varázsoltál tavaszi kinézetet a portálodra?

Igen
Nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
TÁMOGATÓK

AndreaSerlegBolt
UIP Duna Nemzetközi FIlm Kft
Horgolt Csoda
Moments