Csatlakozz te is!

A közösséghez

 
 
G-PHÁZ HÍRFOLYAM

2. Minijáték

2020.04.11. 18:00, Dienah

Sziasztok! Meghoztuk az második minijátékot is!

Ma barkóbázni fogunk egy kicsit, gondoltam 3 darab húsvéti dologra (tárgy, kifejezés, vagy szokás) ezeket én körülírom, és ti találjátok ki hogy egy-egy mondat mit takar.

Ha kíváncsi vagy a feladványra, katt a bővebbenre!

1. Minijáték

2020.04.10. 18:00, Dienah

Sziasztok! Meghoztuk az első minijátékot!

Sajnos néhány húsvéti szólásból és közmondásból elvesztettünk néhány szót,  sajnos mi nem találtuk meg a hiányzó szavakat így a ti segítségeteket szeretnénk kérni!

Ha kíváncsi vagy a feladványra, katt a bővebbenre!

Tojáskeresésre fel!

2020.04.10. 15:00, superuser & Dienah

Sziasztok! Indulhattok is felfedezni gyorsan az oldalt ugyanis a tojások már el is rejtőztek!

Ne fedjétek, a tojásokon talált betűjelekből egy kifejezést kell összeraknotok, ami egy híres locsolóversünk egy ikonokus részlete. 8 betűt kell megtalálnotok, de ezen kívül még 2 kreditkódos tojást is elrejtettünk!

A megoldást Április 15. 23:59-ig kell elküldenetek a historia@gportal.hu-ra!

Új kedvenc kép!

2020.04.08. 11:41, Dienah
Címkék: kedvenc kép

Ezt a hűtőmágnest sok évvel ezelőtt nyertem egy Históriás versenyen (esküszöm hogy nem találtam meg hogy melyiken :( ) és azóta is díszíti otthon a családi hűtőt. Nektek van hasonló ereklyétek? 

Küldj te is képet! Legyen az G-Portállal kapcsolatos bármi, a G-Portál feliratot a kész fotóra is szerkeszthetitek (pl.: ÍGY), vagy része is lehet a képnek, pl: ITT
A munkákat a historia@gportal.hu e-mail címre várjuk! Lesz egy általunk választott nyertes, aki kikerül oldalra, és néhány kredit is üti majd a markát!

Húsvéti versenysorozat

2020.04.06. 13:30, superuser & Dienah

Ezen a hétvégén rendhagyó ünnepi minijátékokkal készülünk nektek minden nap, péntektől egészen hétfőig! A játékok alatt pénteken elkezdődik a Húsvéti tojáskeresés is, felkutathatjátok az egész oldalt a nyereményeket rejtő tojásokért!

Ha érdekelnek a részletek, hogy pontosan mikor is kell a Históriára tévedni 1-2 jó feladatért, kattintsatok a bővebbenre!

FB borítókép verseny - Emlékeztető

2020.04.05. 11:06, superuser & Dienah

Sziasztok! Továbbra is várjuk a jelentkezőket a tavaszi Facebook borítószerkesztő versenyre, ha még csak gondolkoztál rajta akkor ne habozz!

A verseny nevezési határideje: 04.30. 23:59 a leírást és a feltételeket itt olvashatájátok el.

Érdemes benevezni, ugyanis a nyertes kép díszítheti a G-Portál Facebook oldalát, illetve sok-sok kreditet is szeretnénk kiosztani :) 

Új szavazás!

2020.04.04. 10:42, superuser & Dienah
Címkék: szavazás

Beköszöntött a tavasz, korábban mi is tavaszi köntösbe bújtattuk a Históriát. Lassan természet is pompás színekbe öltözik, miért ne tükrözze ezt a portálunk is?

Ti ki szoktátok díszíteni tavasszal a portálotokat? Csináltok rá tavaszi designt?
>> SZAVAZZATOK!

Hogy vagytok most?

2020.04.02. 11:28, Dienah

Mindenhol nehéz most a helyzet, annak is aki dolgozik, annak is aki iskolába jár, és sajnos mindenki másnak is. Az ilyen esetekben mindennél fontosabb hogy a közösség összetartson és segítse egymás, hogy megossza tapasztalatait, hogy akinek szükséges feltegye a kérdéseit.

Beszélgessünk kicsit! Veletek mi a helyzet? Hogy bírjátok az otthonlétet? Milyen a távmunka/távoktatás? Vagy olyan helyzetben vagytok menni kell és dolgozni?

 

 
KEDVENC KÉP

Küldj be Te is képet! >>>

 
TÁRSALGÓ
 
HÍRFOLYAM
Friss hozzászólások
 
SZAVAZÁS
Te varázsoltál tavaszi kinézetet a portálodra?

Igen
Nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
TÁMOGATÓK

AndreaSerlegBolt
UIP Duna Nemzetközi FIlm Kft
Horgolt Csoda
Moments