Csatlakozz te is!

A közösséghez


Hová mész nyaralni?

Merre jártál az elmúlt években? Hová érdemes menni?

Írd meg te is!


Balaton verseny

Gyűjts minél több információt a Balatonról, és oszd meg velünk!

Nevezési határidő: 2017.07.23.


Kedvenc énekes/együttes

Készíts portált a kedvencedről, nevezz, és nyerj!

Eredmény: 2017.05.07.

Talányos
G-Pozitív
G-PHÁZ HÍRFOLYAM

Kiemelt ajánló

2017.07.05. 11:41, superhugi

Alycia rajongói oldalán Lili Reinhartot ismerhetitek meg, a portál friss hírekkel, képekkel szolgál a tehetséges színésznőről. Nézzetek be hozzá! :)
Örülnél, ha a te oldalad is kiraknánk az ajánlóba? Nincs más dolgod, mint elküldeni a portálod címét az ajanlo@gportal.hu címre, vagy akár lepj meg másokat vele! :)
 

9 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
tegnap 22:48
Ekpafat

Kedves superuser!

Most olvastam a szomorú hírt. Fájdalmadban osztozom. Tiszta szívből kívánom legyen békés megyugvás a szívedben. Adj magadnak időt a veszteség feldolgozásához, most az a legfontosabb. Minden más másodlagos. Édesapád áldott emléke és szeretetsátra alatt kell az életedet úgy folytatni, ahogyan neki is tetszene. Kívánok ehhez erőt, egészséget. 

Idézet
2017.09.04. 10:30
Wébel Anett

Kedves Superuser!

Amennyiben szükségetek lenne egy "admin asszisztensre," szívesen csatlakoznék a Csapathoz!

Ha kellek, tudod hol találsz!

Idézet
2017.08.25. 10:45
Nia

Nem lenne rossz ötlet, ugyanis annyi energiát, időt és legfőképp PÉNZT hagyatam már itt, majd 10 év alatt, amit egyre jobban úgy tűnik, hogy hiábavaló volt.. A fél életem itt töltöttem el és annyira rossz belegondolni, hogy ez "csak úgy" megűsznik..

Idézet
2017.08.25. 08:19
Juci

Sziasztok!

Superuser, ne haragudj de tisztán látni, hogy jelenleg nincsen elegendő időtök. Az ajánlások nem frissülnek, az emailek késnek, az oldal alig frissül. Nem hiszem, hogy ez a te hibád, mert minden munkahelyen előfordul, hogy valaki  kevesebbet tud vállalni egészségügyi/családi, stb okokból. A kérdésem az, hogy nem fontoljátok meg, hogy felvegyetek még több társszerkesztőt, vagy admint, moderátort (mindegy minek nevezzük)? Szerintem ha megtehetnétek, akár hobby-állásként is meghirdetve biztos hozna egy kis új vért és inspirációt nektek is, nekünk pedig még inkább. 

Köszi a választ és addig kitartás! :) 

Juci

Idézet
2017.07.26. 05:40
superuser

Sziasztok!

Először is köszönöm a megértést és aggódást mindenkitől, aki bármi módon jelezte vagy csak gondolt rám.

Nem igazán szeretem a személyes dolgaimat részletekbe menően megosztani, de mivel ez érint titeket minden szempontból, így muszáj lesz kicsit összefoglalnom a történéseket, hogy átláthatóbb legyen a helyzet: édesapám elment örökre, igen, nagy traumaként élem meg, nagyon fontos ember volt az életemben. Ezzel majdnem egy időben a párkapcsolatomban is vége lett, újabb sokk, lakáskeresés, és hamarosan költözés. Jelenleg elég nagy a káosz, de hiszem, hogy minden jó lehet, így ti se kenődjetek el, kérlek. :)

A G-Portált egy pici csapat tartja fent, így ha valaki hosszabb időre kiesik, azt sajnos megérzitek. De rémeket semmiképp ne lássatok, nincs vége a G-Portálnak, s nem is tervezzük bezárni a kapukat bárki bármit is állít! Sőt, vannak további terveink is. A közösségért, ahogy nikkii is utalt a chatben, közösen kell tennünk, Ti is kellettek majd ahhoz, hogy ismét egy szuper pörgős közösség lehessünk. 

A privát dolgaim is egyre jobban alakulnak, így hamarosan ismét teljes erőbedobással tudok rátok koncentrálni.

Idézet
2017.07.24. 23:38
aggódó lány

Kedves Webmester! 

Őszinte részvétem a történtek miatt! Megértem, hogy most nem elsősorban ezzel foglalkozol, de aggódom a Gportal miatt. Illetve..már elég régóta itt szerkesztek, és nagyon szerettem a közösséget, de manapság mindenki eltűnt. Valahol azt is olvastam, hogy a gp-nek ennyi, be fog zárni.. .

én szeretnék itt maradni..még hosszabb ideig, de ha tényleg max 1-2 év van már csak vissza, nem akarom elveszíteni, amit eddig itt felépítettem :/ viszont akkor szeretnék mielőbb máshova költözni.

Mi lesz a G-portál sorsa? 

Idézet
2017.07.24. 20:07
KMiyuki

Nem akarok beleszólni lovassetra, de egy kicsit járj utána, hogy valójában mi is történhetett, amiért SU most nem tud válaszolni. 

Szegényt egy hatalmas tragédia érte, ami miatt nem tudott foglalkozni mással. Ez sajnos minden emberrel megtörténhet, sokunkkal már meg is történt. Ha egyszer te is átéled, akkor biztos vagyok benne, hogy te is magad alatt lennél és nem tudnál másra koncentrálni.

Ez most egy ilyen két hét volt, teljesen megérthető és elfogadható, hogy most nem a GP a legfontosabb neki. Hamarosan biztosan vissza fog térni és mindent elrendez.

Idézet
2017.07.19. 15:33
lovassetra

 Szeretném, ha a problémámnak és a G-Portál által tanúsított pökhendiségnek lenyomata maradjon valahol az oldalon/éterben.

 Adott egy oldal, mely pszichiátriai kórképet propagál. Ez az anorexia nervosa, mely a tinédzser korú fiatalakotat érinti leginkább, köztük engem is (érintett). Az oldal szerkesztője elég jó úton halad afelé, hogy a magamfajta betegséggel rendelkező naiv kislányokat visszarántsa egy-egy shubba, amely a beteg életével járhat.

 Miután megtaláltam ezt az oldalt, 2017 július 1-jén, első dolgom az volt, hogy ezt a káros hatású oldalt jelentsem a G-portál ""tisztelt"" szerkesztőségének, hogy az esetleges veszélyt elhárítsam, mivel én is voltam mélyponton, tudom milyen, és milyen egyszerű visszaesni és újból kikászálódni ebből a helyzetől.

 Megdöbbenésemre a szerkesztőség képtelen volt válaszolni az e-mailemre, ezután a tegnapi napon megkíséreltem egy újat írni, amire még nem kaptam választ. Pedig tudtommal kéne egy ilyen jellegű levélre válaszolni, legaláb annyit, hogy miért nem teszik meg azt, amit kértem.

 Ekkora nem-törődömséggel én még nem találkoztam. Tudom milyen helyzetben van ez az ország társadalmi viszonyokat, rétegeket tekintve, de azt nem vártam volna, hogy a G-Portál, mely még pár éve úgy védte az ügyfeleit, ennyire pökhendi lenne.

 2006-ban regisztráltam először a G-Portálra, teljesen más volt a felállás, aktívan szerkesztettem 2014-ig, majd abbahagytam. Több pénzt itt hagytam 8 év alatt. Nem tudom, kik, illetve MIK üzemeltetik ezt a tárhelyet, de úgy gondolom azok a jelzők a fiatalabb szerkesztők miatt nem idevalók, amiket most legszívesebben ideírnék.

 Szeretnék " gratulálni " a szerkesztőségnek ehhez a minőségi mélyrepüléshez, munkához. Ne adja a jó Élet, hogy valaki a G-portál hanyagsága, gusztustalansága miatt kórházba kerüljön, de ha ne adj isten megtörténne, akkor hasonló "jókat" kívánok ennek a szeméttelepnek, mint annak a betegnek, aki átéli azokat a borzalmakat. 

Idézet
2017.07.11. 14:15
lala

Régen annyira jó közösség volt a G-portalon. Úgy imádtam. Igazából tényleg itt barátokat lehetett szerezni, jobbnál jobb blogokat olvasni, ahol az emberek segítettek egymásak. Most pedig semmi. Senki sehol. Kihalt minden. :( Olyan jó lenne újra ez.. :(

 

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
 
HÉT KÉPE

Küldj be Te is képet! >>>

 
TÁRSALGÓ
 
HÍRFOLYAM
Friss hozzászólások
 
SZAVAZÁS
Melyik a kedvenc minijátékod?

Tippjáték
Kakukktojás
Képkirakó
Öt eltérés
Gondoltam egy...
Kommentelős
Kreditkereső
Mindet szeretem!
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
TÁMOGATÓK

AndreaSerlegBolt
UIP Duna Nemzetközi FIlm Kft
Horgolt Csoda
Moments