Csatlakozz te is!

A közösséghez


Kedvenc évszakod?

Hűvös ősz? Havazó tél? Ébredező tavasz? Tüzes nyár?

Írd meg te is!


Balaton verseny

Gyűjts minél több információt a Balatonról, és oszd meg velünk!

Nevezési határidő: 2017.07.23.


Kedvenc énekes/együttes

Készíts portált a kedvencedről, nevezz, és nyerj!

Eredmény: 2017.05.07.

Talányos
G-Pozitív
G-PHÁZ HÍRFOLYAM

Kiemelt ajánló

2017.07.05. 11:41, superhugi

Alycia rajongói oldalán Lili Reinhartot ismerhetitek meg, a portál friss hírekkel, képekkel szolgál a tehetséges színésznőről. Nézzetek be hozzá! :)
Örülnél, ha a te oldalad is kiraknánk az ajánlóba? Nincs más dolgod, mint elküldeni a portálod címét az ajanlo@gportal.hu címre, vagy akár lepj meg másokat vele! :)
 

19 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2017.10.29. 20:32
Mia
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy az Ajánlott oldalak is frissülni fognak-e? :)
Idézet
2017.10.20. 18:39
Wébel Anett

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy:

1. Lesz-e ünnepi minijáték október 23-a alkalmából?

2. Számíthatunk-e a már hagyománnyá vált Halloween-i Tökkereső játékra?

3. Ebben az évben megrendezitek az "Év Honlapja" versenyt?

Válaszotokat előre is köszönöm!

Idézet
2017.10.20. 15:09
Bells

Lenne egy kérdésem... hogy létezik az, hogy a portálok listájánál a "Regisztrált felhasználók" részben a the-dream-world.gportal.hu oldal vezet, összesen 4 294 967 295 regisztrált felhasználó van (kb kimondhatatlan szám), viszont az oldalon összesen eddig 8 év alatt csak 12799 ember járt a lapon? Akkor ez megint egy olyan csalás, mint pl az, hogy a TOP5 kategóriában a sztáros oldalaknál az első 5: ariana-grande.gportal.hu, magicfernandoalonso.gportal.hu, robertayflor.gportal.hu, everythingaboutyou.gportal.hu és a ninsdobrev.gportal.hu, viszont már évek óta semmi nem történt az oldalakon és szerintem a felhasználó még csak be sem lépett..

Idézet
2017.10.03. 18:25
Niki

Ötletek megvalósításában (ha az nem teljesen lehetetlen "külső oldalról") én pl szívesen segítek bárkinek, sok esetben tudok is, így "support" szerepben is szívesen is részt vennék, ha van rá szükség :)

Idézet
2017.10.03. 17:57
Patrik

Kristóf, ajánlom neked a gphacks.gportal.hu, framework.gportal.hu és a nikkiiworld.hu-t, ezeken rengeteg G-Portálhoz kapcsolódó érdekességet, trükköt találsz, és simán összetudsz hozni olyasmi kinézetet, mint amilyen itt van.

Idézet
2017.10.03. 17:42
Dienah

Sziasztok!

Ötleteim vannak, de azzal nem vagytok előrébb, ötlete mindenkinek van ( a história ötletkönyve is tele van), csak gondolom kevesen vagytok hogy mind meglegyen. Érteni meg nem értek hozzá ;) :D izé ha majd elkezditek írogatni itt a csudajó reformokat, lehet szó a "Fejlesztői Blog" folytatásáról? Szerintem az nagyon jó ötlet volt hogy Figi elkezdte, és ha folytatjátok ennyire ne dugjátok el :)) :)
 
Ám, bármi adminisztratív dolog, amihez nem szükséges akkora (vagy semmilyen) jogosultsági kör, illetve belelátás a rendszerbe (ugye ezt pontosan nem tudhatom hogy mi) egy ajánló vagy a históriára játékokat pakolgatni. "Egyszerűbb esetek" email-es megválaszolása stb. És még ti tudjátok milyen ilyen jellegű feladatok vannak.. Erre nem akartok valaki felvenni? Egy egyszerű diákmunkás tuti van itt aki szívesen vállalná, sőt ingyen dolgozna nektek hobbiból, még én is segítenék szívesen. 
 
Igazából mindegy hogy kivel és milyen felállásban csináljátok. Én csak azt szeretném kérni, hogy bármit is csináltok a jövőben, ne hagyjatok ki belőle minket! Kérlek tudassátok velünk hogy mit szeretnétek fejleszteni a jövőben, néha mondjátok el hogy hol tartotok a dologban, és mérlegeljétek a mi ötleteinket is. Szerintem, ha most ez a dolog a főoldali ajánlók vagy a Históriás játékok rovására is menne, még úgy is megérné.
Idézet
2017.10.03. 08:44
Connie

Szerintem az első és a legfontosabb az lenne, hogy egy délután át nézzétek a mailokat és vákaszoljatok rá. Legalább egy ember kellene, aki egy nap egyszer válaszolgat.. Hasonlóan a fb oldalon is, mert sokszor ott is napokra rá kapunk választ, ahogy írtunk, pedig elérhetőek vagytok és elolvassátok azt, ott van, hogy "látta". A másik, pedig, hogy a gportáal főoldala frissüljön, legalább április óta ugyan azok az oldalak láthatóak a Szerkesztő ajánlata rovatban, szerintem egy fél óra alatt azt is ki lehetne cserélni, havonta egyszer. Múltkor is volt egy játék, aminek nem volt eredménye, szerintem amilyen sok idő elmegy egy játék legyártására, ahelyett inkább a fontosabb dolgokat kellene megcsinálni, én addig nem akarok játszani, ameddig kilátástalan a helyzet... Mint ahogy az oldalam sem bannermentesítettem már, mert havonta kétezer forint elment a legnagyobb csomagra, és szinte feleslegesen..

Idézet
2017.10.03. 06:24
superuser

Sziasztok!

Bármilyen ijesztőnek is tűnik a helyzet, tényleg nincs ok az aggodalomra, az bizonyos, hogy nem zárjuk be a kapukat. Nem-nem! :)

Kristóf ne felejtsd el azt a tényt sem, hogy tíz évvel ezelőtt hol tartottak a közösségi oldalak és milyen szerepet töltöttek be az emberek életében, és most hol tartanak. Ebbe most nem mennék bele, de biztos tudnánk jó kis eszmecserét folytatni róla. Ha gondolod, keress meg e-mailben, facebookon, akárhol. :)
Nem tudom, pontosan milyen trükkre gondolsz, de kíváncsian várom az ezzel kapcsolatos infókat is.

Aki úgy érzi, tudna valamit adni a közösségnek, bármit, ötletet, játékot, cikket, írjon nekem a webmester@gportal.hu címre, vagy keressen facebookon: 

Idézet
2017.09.29. 11:53
Kristóf

Hosszú idő után kerestem fel ismét a GPortált és a Historiát, úgy hogy korábban több évig aktív tagja voltam ennek a dolognak. Igen, csináltam saját oldalakat is. Pont ma jutott eszembe, szétnézek már a portállistán mi a helyzet mostanság. Meglepődve tapasztaltam, hogy csupán egy oldal éri el az 1000-res átlaglátogatást. Ez évekkel ezelőtt teljesen máshogy volt, a TOP10 kerülésért komoly harc volt, most egy 18 átlagnézőszámmal rendelkező oldal simán benne van a legjobb ötben. 

Az elmúlt években semmi komoly fejlesztés sem történt, ingyenesek lettek az oldalak és slussz. Se több se kevesebb. A História remekül néz ki, erre van idő, de arra, hogy a többieket kiszolgáljuk már nem. Annyi mindent tudtok, hogy mit hogy kell csinálni, egyszer sem láttam még egy olyan posztot tőletek, ahol elárulnátok pr trükköt, vagy leírnátok 1-2 ötletet.

Idézet
2017.09.27. 10:40
mona

Sajnos tényleg változtatni kellene a helyzeten, mert rengetegen elpártoltak a G-Portálról és lassan alig lesz aktív lap, amiért érdemes lenne feljönni. Hónapok óta nem volt frissítve az ajánló részleg és a lelkesedése is elfogyott az embereknek. Inkább nem fizetnek már a bannermentesítésért sem, mert nem éri meg Nekik, hisz alig látogatják az oldalaikat. Annyira el lett hanyagolva mind a főoldal, mind a história.. Én teljesen megértem SU a helyzeted, hiszen időre van szükséged. De nem te vagy egyedül a csapatban. Sajnos időben el kellett volna kezdeni valakit ideiglenesen keresni valakit a helyedre, mert ezzel csak azt sikerül elérni, hogy kihalt az oldal és a szerkesztők, akiknek rengeteg tartalom van az oldalukon, félnek, hogy vajon mikor szűnik meg az egész és mikor veszik oda a több éves munkájuk.. Ahogy az előttem szólók már írták, érdemes lenne keresni embereket, akik szívesen beáldoznák szabadidejüket azért, hogy újra beinduljon az oldal. Hiszen nem egy ember ajánlotta fel a segítségét, csak el kéne fogadnotok, ahogy Juci is írta, látszik, hogy nincs időtök foglalkozni az egésszel. Érdemes lenne megfontolnotok az ajánlatokat és cselekedni, mert így csak napról-napra rosszabb lesz a helyzet.

Kitartást kívánok addig is! Várom a visszatérést!

Idézet
2017.09.23. 22:48
Ekpafat

Kedves superuser!

Most olvastam a szomorú hírt. Fájdalmadban osztozom. Tiszta szívből kívánom legyen békés megyugvás a szívedben. Adj magadnak időt a veszteség feldolgozásához, most az a legfontosabb. Minden más másodlagos. Édesapád áldott emléke és szeretetsátra alatt kell az életedet úgy folytatni, ahogyan neki is tetszene. Kívánok ehhez erőt, egészséget. 

Idézet
2017.09.04. 10:30
Wébel Anett

Kedves Superuser!

Amennyiben szükségetek lenne egy "admin asszisztensre," szívesen csatlakoznék a Csapathoz!

Ha kellek, tudod hol találsz!

Idézet
2017.08.25. 10:45
Nia

Nem lenne rossz ötlet, ugyanis annyi energiát, időt és legfőképp PÉNZT hagyatam már itt, majd 10 év alatt, amit egyre jobban úgy tűnik, hogy hiábavaló volt.. A fél életem itt töltöttem el és annyira rossz belegondolni, hogy ez "csak úgy" megűsznik..

Idézet
2017.08.25. 08:19
Juci

Sziasztok!

Superuser, ne haragudj de tisztán látni, hogy jelenleg nincsen elegendő időtök. Az ajánlások nem frissülnek, az emailek késnek, az oldal alig frissül. Nem hiszem, hogy ez a te hibád, mert minden munkahelyen előfordul, hogy valaki  kevesebbet tud vállalni egészségügyi/családi, stb okokból. A kérdésem az, hogy nem fontoljátok meg, hogy felvegyetek még több társszerkesztőt, vagy admint, moderátort (mindegy minek nevezzük)? Szerintem ha megtehetnétek, akár hobby-állásként is meghirdetve biztos hozna egy kis új vért és inspirációt nektek is, nekünk pedig még inkább. 

Köszi a választ és addig kitartás! :) 

Juci

Idézet
2017.07.26. 05:40
superuser

Sziasztok!

Először is köszönöm a megértést és aggódást mindenkitől, aki bármi módon jelezte vagy csak gondolt rám.

Nem igazán szeretem a személyes dolgaimat részletekbe menően megosztani, de mivel ez érint titeket minden szempontból, így muszáj lesz kicsit összefoglalnom a történéseket, hogy átláthatóbb legyen a helyzet: édesapám elment örökre, igen, nagy traumaként élem meg, nagyon fontos ember volt az életemben. Ezzel majdnem egy időben a párkapcsolatomban is vége lett, újabb sokk, lakáskeresés, és hamarosan költözés. Jelenleg elég nagy a káosz, de hiszem, hogy minden jó lehet, így ti se kenődjetek el, kérlek. :)

A G-Portált egy pici csapat tartja fent, így ha valaki hosszabb időre kiesik, azt sajnos megérzitek. De rémeket semmiképp ne lássatok, nincs vége a G-Portálnak, s nem is tervezzük bezárni a kapukat bárki bármit is állít! Sőt, vannak további terveink is. A közösségért, ahogy nikkii is utalt a chatben, közösen kell tennünk, Ti is kellettek majd ahhoz, hogy ismét egy szuper pörgős közösség lehessünk. 

A privát dolgaim is egyre jobban alakulnak, így hamarosan ismét teljes erőbedobással tudok rátok koncentrálni.

Idézet
2017.07.24. 23:38
aggódó lány

Kedves Webmester! 

Őszinte részvétem a történtek miatt! Megértem, hogy most nem elsősorban ezzel foglalkozol, de aggódom a Gportal miatt. Illetve..már elég régóta itt szerkesztek, és nagyon szerettem a közösséget, de manapság mindenki eltűnt. Valahol azt is olvastam, hogy a gp-nek ennyi, be fog zárni.. .

én szeretnék itt maradni..még hosszabb ideig, de ha tényleg max 1-2 év van már csak vissza, nem akarom elveszíteni, amit eddig itt felépítettem :/ viszont akkor szeretnék mielőbb máshova költözni.

Mi lesz a G-portál sorsa? 

Idézet
2017.07.24. 20:07
KMiyuki

Nem akarok beleszólni lovassetra, de egy kicsit járj utána, hogy valójában mi is történhetett, amiért SU most nem tud válaszolni. 

Szegényt egy hatalmas tragédia érte, ami miatt nem tudott foglalkozni mással. Ez sajnos minden emberrel megtörténhet, sokunkkal már meg is történt. Ha egyszer te is átéled, akkor biztos vagyok benne, hogy te is magad alatt lennél és nem tudnál másra koncentrálni.

Ez most egy ilyen két hét volt, teljesen megérthető és elfogadható, hogy most nem a GP a legfontosabb neki. Hamarosan biztosan vissza fog térni és mindent elrendez.

Idézet
2017.07.19. 15:33
lovassetra

 Szeretném, ha a problémámnak és a G-Portál által tanúsított pökhendiségnek lenyomata maradjon valahol az oldalon/éterben.

 Adott egy oldal, mely pszichiátriai kórképet propagál. Ez az anorexia nervosa, mely a tinédzser korú fiatalakotat érinti leginkább, köztük engem is (érintett). Az oldal szerkesztője elég jó úton halad afelé, hogy a magamfajta betegséggel rendelkező naiv kislányokat visszarántsa egy-egy shubba, amely a beteg életével járhat.

 Miután megtaláltam ezt az oldalt, 2017 július 1-jén, első dolgom az volt, hogy ezt a káros hatású oldalt jelentsem a G-portál ""tisztelt"" szerkesztőségének, hogy az esetleges veszélyt elhárítsam, mivel én is voltam mélyponton, tudom milyen, és milyen egyszerű visszaesni és újból kikászálódni ebből a helyzetől.

 Megdöbbenésemre a szerkesztőség képtelen volt válaszolni az e-mailemre, ezután a tegnapi napon megkíséreltem egy újat írni, amire még nem kaptam választ. Pedig tudtommal kéne egy ilyen jellegű levélre válaszolni, legaláb annyit, hogy miért nem teszik meg azt, amit kértem.

 Ekkora nem-törődömséggel én még nem találkoztam. Tudom milyen helyzetben van ez az ország társadalmi viszonyokat, rétegeket tekintve, de azt nem vártam volna, hogy a G-Portál, mely még pár éve úgy védte az ügyfeleit, ennyire pökhendi lenne.

 2006-ban regisztráltam először a G-Portálra, teljesen más volt a felállás, aktívan szerkesztettem 2014-ig, majd abbahagytam. Több pénzt itt hagytam 8 év alatt. Nem tudom, kik, illetve MIK üzemeltetik ezt a tárhelyet, de úgy gondolom azok a jelzők a fiatalabb szerkesztők miatt nem idevalók, amiket most legszívesebben ideírnék.

 Szeretnék " gratulálni " a szerkesztőségnek ehhez a minőségi mélyrepüléshez, munkához. Ne adja a jó Élet, hogy valaki a G-portál hanyagsága, gusztustalansága miatt kórházba kerüljön, de ha ne adj isten megtörténne, akkor hasonló "jókat" kívánok ennek a szeméttelepnek, mint annak a betegnek, aki átéli azokat a borzalmakat. 

Idézet
2017.07.11. 14:15
lala

Régen annyira jó közösség volt a G-portalon. Úgy imádtam. Igazából tényleg itt barátokat lehetett szerezni, jobbnál jobb blogokat olvasni, ahol az emberek segítettek egymásak. Most pedig semmi. Senki sehol. Kihalt minden. :( Olyan jó lenne újra ez.. :(

 

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
 
HÉT KÉPE

Küldj be Te is képet! >>>

 
TÁRSALGÓ
 
HÍRFOLYAM
Friss hozzászólások
 
SZAVAZÁS
Melyik a kedvenc minijátékod?

Tippjáték
Kakukktojás
Képkirakó
Öt eltérés
Gondoltam egy...
Kommentelős
Kreditkereső
Mindet szeretem!
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
TÁMOGATÓK

AndreaSerlegBolt
UIP Duna Nemzetközi FIlm Kft
Horgolt Csoda
Moments

 

Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints