Csatlakozz te is!

A közösséghez


Kedvenc évszakod?

Hűvös ősz? Havazó tél? Ébredező tavasz? Tüzes nyár?

Írd meg te is!


Balaton verseny

Gyűjts minél több információt a Balatonról, és oszd meg velünk!

A verseny véget ért.


Kedvenc énekes/együttes

Készíts portált a kedvencedről, nevezz, és nyerj!

A verseny véget ért.

Talányos
G-Pozitív
G-PHÁZ HÍRFOLYAM

Alakulóban az oldal

2010.08.05. 17:49, superuser

A héten kisebb-nagyobb változást tapasztalhattatok az oldalon, ennek az egyik oka, hogy szeretnék több interaktivitást vinni a portálra, a másik pedig, hogy - lássuk be - átláthatatlan és kényelmetlen volt már jó ideje a portál a sok oldalsó modul miatt. Én nem vagyok olyan jó a szerkesztésben, mint ti, de igyekszem összeszedni a gondolataimat, és rendszerezni a tartalmakat. Félig sikerült kategorizálnom a modulokat, ebből szeretnék egy kis ízelítőt mutatni nektek, mert élesben még nem láthatjátok a változást.

Hírek/cikkek kommentelése - MEGÉRKEZETT!

2010.08.04. 15:23, superuser

Örömmel jelentem, hogy használatba vehetitek a hírek/cikkek komment funkciót.

A hírek/cikkek modul beállítás ikonjára kattintva engedélyezhetitek a hozzászólásokat. Ugyanúgy működik, mint az egyszerű modul esetében vagy a blognál, tehát nem bonyi. Használjátok, kattintgassatok, és jelezzétek, ha hibát találtok!

Rébusz 3 - Öteleteket várok

2010.08.04. 11:44, superuser

Tudom, hogy tavaszra ígértem a Rébusz 3 játékot, de most jött el az idő, hogy valóban elkészülhessen. Témának Magyarországot ígértem, viszont jobban örülnék, ha nem a saját kényem-kedvem szerint valósulna meg a játék, hanem inkább ti javasolnátok témát. 

Ötleteket várok a Rébusz 3 témakörét illetően.
Ha tetszik a Magyaroszág téma, nyugodtan írd le, megeshet, hogy végül marad az eredeti ötlet.

Hírek/cikkek kommentelése

2010.08.03. 17:00, superuser

A hírek/cikkek modul komment funkciója tesztelési fázisban van, reményeim szerint legkésőbb csütörtökön használatba vehetjük.

Új versenyek indultak

2010.08.03. 14:27, superuser

3 új verseny indult az oldalon, mégpedig a következők: történetírás, felirat verseny, gyerekportálépítés. Mindhárom versenyről részletes leírást találtok a Versenyek menüpontban. A határidők nem éppen szűkösek, ennek az az oka, hogy augusztus 23-27 között szabin leszek, ezért nem érdemes előtte versenyt zárni, mert sokat kellene várni az eredményre, viszont így több időt kaptok a nevezésre.

Fejlesztésekről picit később, addig is nevezzetek a versenyekre. :)

História átrendezése

2010.08.02. 16:46, superuser

Picit megkopasztanám az oldalt némi átrendezéssel, pl. a G-Portállal kapcsolatos cikkeket egy modulra irányítanám, ahonnan el lehetne érni mindet, valamint a személyes topikokat is, mert kezd átláthatatlan lenni a portál.
A kérdésem borzasztó egyszerű: mit csináljak? Ötleteljetek nekem...

Van egy jó hírem, kérdés, hogy mikor használhatjuk végre: elkészült az egyszerű plusz modul, ami a blog pluszhoz hasonlóan jobb vagy bal oldalon jelzi, ha egy egyszerű modulhoz hozzászólás érkezik.

Hírek/cikkek kommentelése + új versenyek

2010.08.02. 15:47, superuser

Átvariáltam a főoldalt, hogy némi hírfolyam is legyen a portálon. Problémát jelentett, hogy a hírek/cikkek modult használjam, amiben ugyan megváltoztathatom egy-egy cikk sorrendjét, de nem lehet kommentelni, vagy inkább a blogot, amiben nem tudok sorrendet változtatni. Kipróbáltam az egyszerű modult is, de igazából nem jött be egyik sem, úgyhogy maradt a blog. A legalkalmasabb - számomra - a hírek/cikkek modul lenne, ahol egyelőre nem lehet kommentelni, de ez remélhetőleg már csak pár napig lesz így, ugyanis szeretném, ha a héten már használatba vehetnénk a hírek/cikkekhez tartozó komment funkciót.

További infó a hírek/cikkekről holnap várható.

Más: Új versenyek holnap várhatók, portálépítős, kompozíció és versíró versenyt tervezek. Ezt nyugodtan kommentelhetitek a versenyek menüpontban.

 
 
HÉT KÉPE

Küldj be Te is képet! >>>

 
TÁRSALGÓ
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
HÍRFOLYAM
Friss hozzászólások
 
SZAVAZÁS
Melyik a kedvenc minijátékod?

Tippjáték
Kakukktojás
Képkirakó
Öt eltérés
Gondoltam egy...
Kommentelős
Kreditkereső
Mindet szeretem!
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
TÁMOGATÓK

AndreaSerlegBolt
UIP Duna Nemzetközi FIlm Kft
Horgolt Csoda
Moments